به نظر من علت سرد شدن مرد از رابطه با همسرش نگاه مختلف اونا به اين رابطه هست. خانمها رابطه جنسي رو يك كار به حساب مي آرن كه بايد سر وقتش انجام بشه، بايد خونه تميز باشه، غذا روي گاز حاضر باشه، خلاصه همه چي مرتب باشه، بعد برن توي رخت خواب. اما اين موضوع از نظر آقايون يه نياز فوريه، يك لحظه است. حتي اگه چند ثانيه هم ازش رد بشه، ديگه اون لذت رو نداره (يه توصيه ديني هست با اين مضمون كه اگه مردي به همسرش نياز داشت و اون در حال نماز بود، خانم بايد نمازش (توجه داشته باشيد كه نماز) رو زودتر تموم كنه و به نياز شوهرش برسه).
در دوران عقد وقتي خانمها از برقراري يك رابطه ايده آل با شوهرشون خودداري مي كنن، طبيعيه كه مرد رو از رابطه جنسي دلزده كنن. مخصوصا اگه قبلش فيلمهاي پورنو هم ديده باشه و سكس براش يك رابطه رويايي به نظر بياد. حالا براي رسيدن به اين رابطه جادويي بايد صبر كنه و به احتمال زياد بي انگيزگي خانم و سرد بودنش (نسبت به چيزي كه توي فيلمها ديده ميشه) هم كه خيلي توش تاثير گذاره.
يك كلام بگم كه آقا ديگه نظرش راجع به سكس عوض ميشه. نه اينكه شهوتش فروكش كنه، شايد بخواد اونو در خودش محدود كنه يا اگه بي قيد باشه اونو با روشهاي ديگه اي ارضا كنه. چون همسرش نتونسته نياز اونو ارضا كنه.
اگه يه نگاهي به يه رساله توضيح المسال (وظايف ديني) بندازيم، مي بينيم كه در مورد همسر تنها چيزي كه از زن خواسته شده، پاسخ دادن به درخواست مرد در مورد نياز جنسي هست، در هر زمان و مكان (البته مشروع) كه مرد اراده كنه و ديگه زن هيچ وظيفه ديگه نداره. حتي ميتونه به بچه اي كه به دنيا مي آره شير نده و اين وظيفه مرده كه براي فرزندش غذا (شير) تامين كنه. ديگه چيزايي مثل كار خونه و غذا درست كردن و ... كه اصلا وظيفه زن نيست، وظيفه مرده كه يه جوري اينا رو تامين كنه. (خانوما مي تونن خوشحال بشن!!!!!)
يك كلام بگم كه تنها وظيفه اي كه دين از زن انتظار داره، ارضاي نياز جنسي همسرش هست. (البته من راجع به اخلاقيات و عشق و ... كه در دين بسيار به اونا توصيه شده فعلا كاري ندارم و وظيفه عملي اونا رو گفتم)
سوال اينه كه آيا خانمها اين وظيفه رو درست انجام مي دن يا نه؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)