به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 173

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 20 شهریور 90 [ 17:58]
    سطح
    25
    Level completed: 13%, Points required for next Level: 87
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    95

تشکرشده 94 در 27 پست

Array

RE: نیاز به کمک فوری دارم ( بی توجهی، مشکل جنسی و بی مسئولیتی نامزدم )

سلام سابینای عزیزم
    اول ازت معذرت می خوام که این چند روز نبودم.اخه داشتم خودم را برای مصاحبه اماده می کردم.دیروز مصاحبه شغلی داشتم تورو خدا برام دعا کنین.

پیشنهاد من این هست که هرچه زودتر برین پیش یه مشاور خوب .عزیزم هیچ چیز مهمتر از داشتن یک زندگی خوب وآرامش بخش نیست.تازه با این شرایط نمی تونی کاملا رو مقالت هم تمرکز داشته باشی.
    از نوشته هات معلومه که محمد هم برای رفتن پیش مشاور کاملا موافق هست.به نظر من اون هم حرفهایی برای گفتن داره که شنیدن این حرفها به حل مشکلات خیلی کمک می کنه.
    راستی عزیزم اینکه محمد بیکار هست دلیل نمی شه که در خصوصیات مردانگیش تغییری به وجود بیاد.منظورم اینکه محمد هم مثل همه مردهای دیگه نیاز داره که زنش بهش احترام بزاره وبهش افتخار کنه وبهش نیازمند باشه واین که زیاد بهش نگه که این کارو بکن و اون کار را نکن.
    وقتی اشتباهی می کنه زیاد سر کوفتش نزن و تو تصمیم گیریهاش هم سعی کن دخالت نکنی چون تا اخر عمر که نمیتونی شما براش تصمیم بگیری.
    سابینا آرامش خودت را حفظ کن و گریه نکن.یه مدت وقتی زنگ میزنی فقط حال واحوال کن و در مورد کار و برنامه هاش ازش نپرس بزار یه مدت حس کنه که تنهاست و خودش باید برای خودش تصمیم بگیره.

ازاینکه شب یلدا تنهات گذاشته متاسفم ولی اگه امروز با هم صحبت کردین نگو که چرا نیومدی و یا اینکه چرا تنهام گذاشتی؟چون اگه دلیلی هم داشته باشه نمیگه.طوری رفتار کن که انگار اتفاقی نیفتاده وبرات زیاد مهم نیست اون وقت میبینی که بعد چند روز خودش ازت معذرت می خواد.بر عکس هر وقت یه کاری برات انجام داد هرچند کوچیک حتما ازش تشکر کن.باور کن نتیجه میده کاری که ما فکر میکنیم وظیفه همسرمون هست از نظر اونها یه لطف هست.

شاید نظرات من را دوستان همدردی قبول نداشته باشن ولی من به عنوان کسی که خودش با یک نامزد بی توجه داره زندگی میکنه بر اساس تجربیاتم نظر دادم.من هم دوران نامزدی خوبی ندارم و خاطرات و مسایلی که دیگران از این دوران میگن را ندیدم .من احساس میکنم مادر یه بچه 35 ساله هستم که باید مثل مادرهای دیگه بیشتر موارد گذشت کنم بدون اینکه منتی رو سر بچم داشته باشم.

2. 3 کاربر از پست مفید goolnaz تشکرکرده اند .

goolnaz (پنجشنبه 02 دی 89)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)