گاهی اوقات سیلی گاهی اوقات هول دادن و پیچوندن مچ دستم،گاهی اوقات هم بیشتر................نوشته اصلی توسط پرنا
سعی کردم رابطه ی جنسیمون دچار مشکل نشه و با این که گاهی به خاطر رفتارهاش هیج میلی به این کار ندارم باز هم قبول می کنم
این شخص سوم می تونم بگم که قبل از ازادواجم مثل یه بیمار روانی برخورد کرده بود و اگه از اول به همسرم همه چی رو نگفته بودم با کارایی که کرد می تونست باعث جداییمون شه.اما به خاطر این که من از اول خودم رو کشیدم کنار و همه چیز رو به همسرم واگذار کردم انتظار نداشتم بعدا مشکل خاصی پیش بیاد.نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
درودنوشته اصلی توسط فرشته مهربان
![]()
اگر صلاح می دونید برخورد فیزیکی همسرم با من رو تو پرانتز ذکر کنید.
iimoon عزیز همسرم رفتارش طوری نیست که مثلا اگر بهش محبت کنم بی پاسخ بذاره یا مثلا وقتی بگم باهاش صحبت دارم وسطش بلند شه بره.و همیشه بعد از این دعواها هم سعی می کنه با محبت زیاد از دلم دربیاره اما خب کسی که داره سرد میشه منم.
بارها سعی کردم موقعی که ارومیم در این باره صحبت کنم و بگم این کاری که داره می کنه واقعا ازارم میده و مطمئن باشه هیچ نتیجه ی مطلوبی نمی تونه به دست بیاره با زبان کتک.اما دوباره موقع دعوا نمی تونه خودش رو کنترل کنه.
بلافاصله پشیمون میشه اما دیگه دیر شده و اتفاقی که نباید،افتاده.
راجه به این که پدر همسرم مادرش رو کتک میزده باید بگم تا جایی که اطلاع دارم خیر.چون هم مادر همسرم تاکید کرده که هیچ وقت با تمام اختلافاتشون همسرش چنین کاری نکرده و هم از همسرم که پرسیدم جواب منفی داده.
تاحدی هم از اختلافاتشون خبر دارم و می دونم که سر موضوعات دیگری هست و در واقع به جای دعوا سعی می کردن اصلا با هم هم صحبت نشن.
بابت پبشنهادتون هم ممنون
![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)