به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 57

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 10 مهر 90 [ 16:01]
    سطح
    39
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 33
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    120

تشکرشده 123 در 52 پست

Array

RE: خدا كسى را به درد من مبتلا نكند

سلام گرداب جان ....چرا کم پیدا شدی؟؟؟آیا تصمیمت برای جدایی یا بهتره بگم رهایی از رابطه عوض شده یا به خاطزچیز دیگس؟ بهمون..به همه بچه های این تالار خصوصا اونایی که توی این تاپیک شرکت میکنن بگو بالاخره میخوای چیکار بکنی؟
    اگه پشیمون شدی و میخوای ادامه بدی که خب اون دیگه انتخاب خودته و حتما همه شرایط و پیشامدها رو درنظر گرفتی ولی اگه اینطور نیست میخوام بهت بگم ناامیدو دلسرد نشو....من همون روز که گفتی من دیگه تصمیم خودمم رو گرفتم و دیگه اصلانمیخوام جواب تلفنهاش رو بدم فهمیدم که این وجدانته که داره این حرفا رو میزنه نه قلبت! و مطمئن بودم دیر یا زود کم میاری...البته ناگفته نمونه که بهت حق میدم چون توی رابطه های اینچنینی هیچ چیز یک شبه به وجود نیومده که بخوای یا بتونی یک شبه هم فراموشش کنی و ازش بگذری....گلم توی موقعیهای مثه تو البته با این شرط که شخص بخواد رابطشو تموم کنه دو راه وجود داره....یکی اینکه به طور کل ویکباره بخواد رابطشو قطع کنه که این درصورتیه که عقلا و قلبا و منطقا و خلاصه همه جوره به این نتیجه رسیده باشه که دیگه نباید ادامه بده وتاوان همه اتفاقات موثر از این رابطه و همه دلتنگیها و سختیهاش رو هم به جون میخره که البته اصلا هم کار آسونی نیست و تا یه مدتی بدجور بهم میریزه
    اما با توجه به چیزهایی که گفتی به نظرمن واسه تو راه دوم بهتره...چون هنوز مرددی!....چون عقلت میگه تمومش کن و قلبت میگه نه این کارو نکن!نمیتونی!اشتباه میکنی!توی این روش به تدریج از عشقت باید دست بکشی ...از نظر زمانی بیشتراز روش اول طول میکشه ولی به خودت این فرصت رو میدی که کم کم با این قضیه کنار بیای و بعد از یه مدت که شایدم خیلی کوتاه نباشه میبینی که اونقدرهام که فکر میکردی سخت نبوده
    من یه بار به کسی که توی موقعیت مشابهی قرار داشت ولی تصمیمش بر جدایی قطعی بود والبته اینم بگم با توجه به شناختی که نسبت به طرف مقابلش پیدا کرده بودم... پیشنهاد دادم که رابطشو ادامه بده ولی جوری رفتار بکنه که این رابطه هر روز سردتر وسردتر بشه ....تا طرفش هم خسته بشه و اونم به این نتیجه برسه که این رابطه دیگه برای اون هم معنایی نداره و بهتره تموم بشه.... اون شخص هم همین کارو کرد و خداروشکر الان اون آرامشی که میخواست رو به دست اورده ...البته اینم بگم حدودا 1.5 سال طول کشید ولی چیزی که خیلی مهم بود این بود که رو حرفش ایستاد و به خاطرات خوب و دلتنگیهاش اجازه نداد که خستش کنن
    گرداب عزیزم همیشه عقل و قلب ما در یک جهت فرمان نمیدن ...مهم اینه که بتونی تشخیص بدی کدوم یکی تو رو لااقل پیش خودت و وجدانت شرمنده نمیکن
    موفق باشی گرداب جان

2. کاربر روبرو از پست مفید meral تشکرکرده است .

meral (شنبه 20 آذر 89)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)