سابینا جون این مشکلاتی که گفتی رو تقریبا همه خانوما باهاش دست و پنجه نرم میکنن،غیر قابل حل نیست،احساس میکنم شما تو روابط با شوهرتون خیلی صادقانه و عاشقانه برخورد کردین و الان انتظار همین رفتار رو از شوهرتون دارید و چون نمیبینید اذیت میشید، پیشنهاد من به شما اینه که زیاد دنبال جبران خوبی هاتون از جانب همسرتون نباشید فقط به آینده فکر کنین و سعی کنید با به کار بستن راه حل هایی که مشاوران میگن از زندگیتون لذت ببرید. در ضمن بهترین راه برای اینکه شوهرتون رو مال خودتون بکنید تا از بودن با شما بیشتر از همه لذت ببره اینه که اول از همه به وضع ظاهرتون خیلی برسید(متنوع و جدید) و بعد هم تا میتونید بدون چشم داشت بهش محبت کنید و در ضمن مردونگیش رو تقویت کنید. مثلا بهش بگید وقتی تو میای احساس میکنم یه کوه پشت سرمه و ازم حمایت میکنه،از ویژگی های ظاهریش که مخصوص مرداس تعریف کنید،کاری کن بهش خوش بگذره

من فقط شب ها ميام اينترنت. به شخصه هم قول ميدم هر شب كارت را دنبال كنم تا درست شه.
برو پيش مشاور. خودت گفتي كه شوهرت حاضره بياد. خب برو. مشاور حتما خيلي مي تونه كمكتون كنه. برو ببين چي ميگه و بعد بيا با هم در اين جا روي حرفاي مشاور بحث كنيم. نمي خواد پيش بيني كني كه چي ميگه، اگه گفت طلاق بگيرين، اگه گفت مي ميرين، 

علاقه مندی ها (Bookmarks)