عزیزم من 4 ماه است ازدواج کرده ام .قبل از ازدواج در دوران عقد من با شوهرم مشکلاتی داشتم که بعد از ازدواج تشدید شد یعنی نباید فکر کنید که الان که این مشکلات را دارید فردا حل خواهد شد خیر. اتفاقا بدتر هم خواهد شد.از کجا معلوم شوهرتان بعد از عروسی باز هم به دلائل واهی شما را ول نکند و برود آنوقت دیگر تحملش به این آسانی ها نخواهد بود گلم .ممکن است بعضی های بگویند نگاه من به زندگی منفی است نه اینطور نیست اگر شما دوران عقدتان را به این راحتی به او باج داده اید مطمئن باشید که او توقعاتش بیشتر خواهد بود.نباید اجازه می دادید کارهایی را که مربوط به اوست پدر و برادرت به دوش بکشند.اصولا آقایان اینطوری هستند که مثلا اگر کسی کارها و مسئولیت هایشان را به طور موقتی انجام دهد این می شود عادت و یک وظیفه برای شما مطمئن باشید اگر طاقت ندارید که بعد از ازدواج او از شما درخواست پول کند و خرجی نداشته باشد که به شما بدهد به هیچ وجه نمی توانیدکوتاه بیایید آنوقت مجبور خواهید بود به خاطر اینکه زیر یک سقف رفته اید به هر خواسته او جواب مثبت بدهید از ابتدا خود را ضعیف جلوه داده اید به همین خاطر هم او شما را شناخته و دارد با این روش به شما ضربه روحی وارد می کند قوی باشید محکم به خانواده اتان اجازه وارد شدن به مسئله را بدهید نترسید به هر حال او باید بداند که شما به این راحتی ها تسلیم خواسته های او نمی شوید قبل از عروسی خودتان را ثابت کنید اصلا به او بگویید حاضرید با شرط هایی که برایش می گذارید با او عروسی کنید تکلیفتان را هر چه زودتر روشن کنید نگذارید او به این اندازه روی شما تسلط پیدا کند عزیزم موفق باشی
ببخشید یک کم تند رفتم (نسترن)