سلام دوست گرامی
بیشتر تاپیک رو خوندم، منم به نوبه ی خودم متاثر شدم.
درک میکنم ، دردآوره که همسرتون خلاف گفته هاش عمل کرده و حتی اگر در گذشته خودش رو اونطور موجه نشون نمیداد هم ، نباید اخلاق رو اینطور زیر پا میذاشت .
به نظر من یه سری مسائل تو رابطه شما از همون اول، از حالت طبیعی خارج و یا جا بجا شده:
*نداشتن مهریه شما و به جاش گرفتن حق طلاق اونم بعد از عقد!!!که این یعنی اعلام بی اعتمادی شما به همسرت و متزلزل شدن رابطه
*داشتن فعالیت های اجتماعی خاص و یا تحصیل خارج از کشور شما اونم بدون در نظر گرفتن ازدواجتون!!! دوست عزیز واقعا اینا مهمتره یا زندگیت ؟ شما حتی به خاطر مشکل داشتن با همسرت نخواستی از رفتن به خارج کشور صرف نظر کنی،آخه به چه قیمتی؟! باور کن داشتن(بهتره بگم ساختن) یه زندگی خوب همراه آرامش به همه فعالیت های اجتماعی خانم ها و بالاترین مدارک تحصیلیشون می ارزه!
* یاس سپید گرامی شما در گذشته از شوهرتون خواستی که در پوشش و... آزادتون بذاره، این چه معنی ای میده آخه؟ مگه میشه؟ اصلا گفتن این حرف به شریک زندگی یعنی در مورد من بی تفاوت باش، یعنی موسی به دین خود،عیسی به دین خود ...درسته؟
با این که شمادر گذشته طی کردید،و متاسفانه اون آقا هم تحت شرایطی که نمیخواسته از دستت بده پذیرفته ،ولی نکته مهم طرح این موضوع هست که از اساس اشتباهه!
یه چیزی الان به ذهنم رسید شاید بیانش خالی از لطف نباشه:
چند ماهی میشه یه کلاس آموزشی میرم که یکی از همکلاسیام یه خانمی هست که 25 سالشه،فوق العاده باهوش، مهربون ،خوش اخلاق و شاد و سرزنده، اینقدر انسان وارسته ای هست که حتی نیم ساعت قبل از کلاس میاد و به بقیه کمک میکنه
هم صحبت که شدیم گفت دیپلمه هست و همچنین متاهل
باورم نمیشد با اون همه اطلاعات و استعداد و شخصیت علمی دیپلمه باشه، ازش پرسیدم چرا ادامه ندادی
خیلی راحت و بی تکلف گفت که دیگه ازدواج کرده و شوهرش دوست نداشته بره دانشگاه
همون لحظه پیش خودم گفتم عجب مرد کوته فکری!
برگشت بهم گفت خب میدونی که اکثر مردا دوست ندارن سطح تحصیلی و کاری خانمشون بالاتر باشه،این یه چیز کاملا طبیعیه و من با این موضوع کنار اومدم و چون رسالت ما خانما تو زندگی یه چیزی فراتر از ایناست ،قبول کردم.
میگفت الان هم اصلا پشیمون نیستم، سعی کردم که مهارت ها و اطلاعاتمو بالا ببرم و شوهرم که دید من به خاطر زندگیمون چه راهی رو انتخاب کردم بیشترین همکاری رو باهام میکنه
جالب اینجاست که تو کار فیلمبرداری و عکاسی مهارت فوق العاده ای داره و از این راه حدود2 میلیون در ماه در آمد داره(بیشتر کارش هم تو خونش انجام میده )
از همه جالبتر اینکه اصلا باور نشد که گفت یه فرزند 5 ساله هم داره
این مثال برای این به ذهنم رسید چون احساس کردم این خانم محترم فلسفه ازدواج رو به خوبی درک کرده بود و علت آرامش و شاد وبودنش برای این بوده که راه درست زندگیشو پیدا کرده
بالاخره خوبه که از تجربیات انسان های موفق استفاده کنیم.
این صحبت من برای این بود که بگم این خانم چقدر با تصمیم گیری های ماهرانه تونسته بود هم خودشو راضی نگه داره هم شوهرشو.
"برای رسیدن باید رفت...در بن بست ها هم راه آسمان باز است...پرواز را بیاموز"
موفق باشی

علاقه مندی ها (Bookmarks)