سلام جناب گرد آفرید
بنده تنها به سوال شما جواب دادم که فرمودید "اکنون اگر یک کسی بخواهد خود را با اختیار و تصمیم و اراده خودش یا با دست خود و یا بوسیله دیگری از دنیا ببرد و خودکشی کند،چرا در ادیان گفته شده که به جهنم می رود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟" حال اگر جوابم شکل دینی دارد به دلیل ماهیت سوال شماست .
من و دوستاني که با من هم عقيده هستند در واقع اصول پايه و اساسي دين را پذيرفته و البته با منطق خود به آنها باور داريم و هرآنچه با آن مواجه گرديم با مدد از آنها سعي در به دست آوردن دليل هستيم
شما که در اين اصول و قوانين با ما متفاوتيد طبيعي است که در تحليل مسائل نيز متفاوت باشيد و ديدي کاملآ متفاوت و شايد مخالف ارئه دهید و تا شما اصول اولیه ی دین ما را نپذیرید نمیتوانید در مورد دستورات آن انتقادی سازنده داشته باشید مانند اینکه شما قانون جاذبه را قبول نداشته باشيد اما در عين حال بخواهيد علت و وضعيت اجسام را در حرکات گوناگون و حالات مختلف بررسي کنيدو دچار هيچگونه تعارض و ناهماهنگي در نتایجتان با کسانی که این قانون را پذیرفته اند و آن را در مسائل به کار میبرند نشويد.
مطمئن هستم تا شما در اصلها با من متفاوتيد هيچگاه در اينموارد به نتيجه مطلوب نميرسيم که قابل قبول براي هر دويمان باشد و هیچ اصراری نیز به این امر ندارم
با اين وجود از روي کنجکاوي تمايل دارم بدانم شما به چه دليل و دلايلي خودکشي را ناپسند ميدانيد ؟
دلايل شما براي انکار خودکشي چيست و اين ناملايمتي ها و نا عدالتي هاي ظاهري را شما چگونه با باورهای اجتهادی خودتان تحليل ميکنيد ؟براي کامل شدن بحثي که خود آن را باز کرديد و رد کردن دلايل بيان شده حتمآ بايد در باورهای شما در مورد پذيرفتن يا نپذيرفتن اين امر دلايلي وجود داشته باشد که با منطقتان جور در بيايد اگر منطق و پاسخي در اين باره داريد لطفآ بيان کنيد تا افراد با ديدگاه شما نيز بتوانند در اين مورد به نتيجه برسند و اگر نداريد...........
اگر باورهای اجتهادیتان کامل باشد بايد در اين مورد نيز بتواند راهنماي پيروانش باشد.