سلام بر شما.
با همسرتون صحبت کنید و اول بهش اطمینان خاطر بدید که همیشه و در همه حال پشتیبانش هستید (از لحاظ عقیدتی) نه به این معنا که شما هم همون مذهب و نگاه رو دارید. به این معنا که در هر حالت برای انتخابش احترام قایلید.
امااااااااااااااا. به هیچ وجه نگذارید اختلافتون در این زمینه زیاد بشه.
در این موارد صحبت کنید. مثلا از حجابش بپرسید (با لحنی متین و صرفا برای افزایش اطلاعات خودتون. به این دلیل که اصلا شاید اون درست بگه و شما اشتباه بکنید.) این طوری با هم حرف می زنید، کتاب می خونید و بحث می کنید. و سود این کار چیه؟؟؟
این که "با هم" به یک نتیجه می رسید و زیاد از هم دور نمی شید.
پس برای شروع و نشون دادن اینکه برای عقایدش احترام قایلید، یه کتاب از کتاب هایی که می پسنده رو بخرید (مذهبی) و با هم شروع به خوندن کنید.
البته من مشاور نیستم. متاهل هم نیستم. اما بر حسب تجربیات روزانه گفتم.
درضمن، دین اسلام در زمینه آراستگی و .... زن در برابر همسرش خیلیییی حساسهه و یه عالمه حدیث داره. می تونید این ها رو از سایت ها پیدا کنید و به همسرتون (با احترام) نشون بدبد.
سایت "آیت ا... مکارم شیرازی" هم که آنلاین می تونید استفاده کنید و سوال بفرستید و ....
به نظر من توی این تغییر ناگهانی عقیدتی، یه کاتالیزر وجود داشته. مثلا مامان خودم وقتی از خانوادش جدا شد و خیلیییی تنها شد این جور اخلاقیاتش یه دفعه رشد کرد.
بگردید دنبال اون کاتالیزر. البته شما بعید می دونم بتونید پیدا کنید. باید اون قدر همراهیش کنید تا در این مسیر خودش براتون درد و دل کنه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)