من اگر زمان به عقب برمی گشت! نمی دونم! بعضی موقع ها فکر می کنم اگر زمان به عقب برمیگشتم، حتما معیارهام رو برای ازدواج تغییر می دادم و همین طور مهارتهام رو بالاتر می بردم که در اون صورت بازهم همسرم رو انتخاب می کردم، چون از لحاظ روحیات انسانی و وجود پاک و مطهر یه انسان، فوق العاده ست! اما خوب! شاید به خودم و همسرم یه فرصت می دادم که بیشتر در مورد روابط زن و مرد و مهارتهای یه زندگی اطلاعات به دست بیاریم و بعد وارد زندگی مشترک بشیم!
اما اگر نه! یعنی با همون افکار و عقاید ظاهر بینانه که هنوز هم بعضی هاشو توی وجودم هست و باید تغییرشون بدم شاید همسرم رو انتخاب نمی کردم! به هر حال شاید بعضی موقع ها این جامعه ی ما هم باشه که باعث میشه با دخترها معیارهایی رو داشته باشیم! مثل همین، میزان تحصیلات و خونه ی مستقل و این جور حرفها!
چون هیچ وقت حتی توی برنامه های که توی تلویزیون پخش میشه، کسی یه پسر خوب و دل پاک و اهل کار و دلسوز رو به عنوان یه همسر انتخاب نمیکنه!!!!!!!!!!
در مورد همسرم هم نمی تونم دقیقا بگم که من رو انتخاب می کرد یا نه! البته این نظر خودمه! چون ایشون که همیشه میگه انتخابت می کردم، اما به نظر من اگر فرد دیگه ای رو انتخاب می کرد شاید توی زندگیش اینقدر که حالا اذیت شده بود نمی شد.

علاقه مندی ها (Bookmarks)