به نظر من اونچه مهمه اینه که شما یک اصول و قاعده برای رفتار و روابط اجتماعی خود داشته باشید و مطابق اون قاطع عمل کنید ، چیزی که شما بهش نیاز دارید همین قاطعیته . محکم باشید و نگران اذیت شدن یا نشدن دیگری نباشید ، چون اصولاً اینجا شما مسئول رفتار و آنچه ایشون برای خودش در درون یا بیرون پیش میاره نیستید ، شما تنها مسئول رفتار خودتون هستید و در رابطه با دیگران هم آنجا مسئول هستید که مراقب باشید رفتاری که به دیگری آسیب می زند نداشته باشید ، مثلاً اگه شما نوعی رفتار کنید که این دختر تصور کنه که جذبش شده اید و به اون میل دارید و این باعث خیال پروری ایشون بشه اینجا شما مسئول هستید و نباید چنین کنید ، که شما چنین نبوده اید ، و این که ایشون در پی شمایند ( البته به تصور شما چون نمیتونید یقین داشته باشید معنای این نگاه ها چیه ) شما هیچ مسئولیتی ندارید و نگرانیتون برای این خانم کاملاً بی جاست .
بهرتین کار این که که قاطعانه راه خودتونو برید ، زندگی و تحصیل کنید و هیچ توجهی به ایشان و حرفهای دیگران نداشته و سکوت تحویل دهید .
در مورد خلاء عاطفی این کاملاً طبیعیه و یکی از انگیزه های انسان برای ازدواج همینه ، و ارتباط با جنس متفاوت برای پر کردن این خلاء تا زمان ازدواج ، راه و روش غلطیه و نه تنها رافع خلاء نیست چه بسا آسیب بزند و خلاء را هم بیشتر کند . یه چرخ تو سایت و تاپیکهای مربوط به روابط دختر و پسر بزنید تا ببیند که چه تعداد آسیب دیده اومدن و مشکلاتشون رو مطرح کردند .
قطعاً آسیب زاست .
شناختی هم که نیاز دارید از جنس متفاوت به دست آرید فعلاً از راه های تئوریک می توانید به دست بیارید که عموماً هم تفاوتهاست که نیازه بفهمید . و آنچه به شخصیت انسانی بر میگرده رو هم که وقتی وارد فاز ازدواج شدید لازمه وقت و زمان بدهید و دو طرف ( شما و فرد مورد نظرتون برای ازدواج ) همدیگر را بشناسید و میزان سنخیتها با معیارهاتونو در یابید .
همه اینها یعنی راه و تصمیمی که مبنی بر عدم برقراری ارتباط با جنس متفاوت در پیش گرفته اید کاملاً درسته و همینو ادامه بدید .
نوشته اصلی توسط rroogg
با این بخش از سخنان شما آقای رگ قویاً مخالفم و رابطه جنسی بدون تعهد و پیش از ازدواج کاملاً آسیب زاست و با معیارهای فرهنگی ما ( دینی و ملی ) هم سازگاری نداره . در جوامع غربی هم که می بینید ، آنها هم تعهدات خاص خود را مطابق فرهنگشون دارند ، گذشته از این تبعات آسیب زای این روابط حتی مطابق فرهنگشون هم کاملاً آشکاره و در سریالهای اخیرشون مثل ALIS از روابط آزاد و لجام گسیخته پرهیز میدهند و رابطه منجر به ازدواج و تشکیل خانواده با ثبات را دارند ترویج می کنند ، که البته اینجا جای بحث آن نیست .







پاسخ با نقل قول
علاقه مندی ها (Bookmarks)