با سلام به دوستان
چرا هیچکی جواب من رو نمی ده ؟!!!
دیروز بابای همسرم دوباره زنگ زد که رضا (همسرم ) رفته تهران و تو یه منطقه پایین شهر 2 تا اتاق گرفته و داره کار می کنه ، اما نمیتونه اجاره خونه اینجا رو بده ، منم یه کارمندی هستم و نمی تونم اجاره بدم (در حالی که 2 تا حقوق دارند ) شما یا بیاید اسبابهارو ببرید یا اجازه بدید ما خودمون ببریم یه جای ارزون !!!!! چون اینها (یعنی من و رضا) خودشون خواستند و خودشون هم می دونند هر تصمیمی می خوان بگیرند، به ما ربطی نداره !!!!
چقدر آدم می تونه پست باشه که 2 ماه اجاره خونه پسرشو نده تاببینه تکلیفش چی می شه . سر 20 روز بگه بیا وسایل رو ببر ما نمی تونیم اجاره بدیم اگه هم نیای ما خودمون می بریم !!!!!
رفتم خونه مون کلید در چوبی رو داشتم اما در آهنی بسته و قفل بود ، در چوبی رو باز کردم دیدم رضا یکی از فرشها که مال خودش بود با میز تلویزیون و حتی میوه خوری که یکسال عید مامانش به من داده بود برداشته و برده بود، البته بقیه چیزها رو ندیدم چون نمی دونستم برم داخل ، این همون آدمی بود که می گفت طلاقم نمی ده و دوستم داره !!! هنوز 20 روز از رفتنم نشده وسایل خودشو برده و اصرار که تو هم وسایل تو ببر چون ندارم اجاره بدم
منم که دیدم اینها اینقدر پست و ... هستند قرار شد کلید رو باباش بیاره تا جهیزیه ام رو جمع کنم و در عین حال هم می خوام پول پیش خونه رو توقیف کنم به جای این یک سالی که خرج رضا رو دادم حتی شب عید من براش کفش خریدم
آدمهایی یه این پستی فکر نکنم تا حالا کسی به عمرش دیده باشه ، امید وارم به سزای اعمالشون برسند
وقتی یه کارهاشون و این که به هین سادگی هنوز 20 روز نشده رضا پشت پا زد به همه چیز، یعنی تمام محبتهای این 1 ساله رو به همین راحتی فراموش کرد؟!!!!
بچه ها خیلی داغونم تو رو خدا نظر بدبد، با هام همدردی کنید به آرامشم کمک می کنه ، من هنوز به کسی نگفتم .....

علاقه مندی ها (Bookmarks)