اول اینکه یقین داشته باشین که بهترین و منطقی ترین عکس العمل را داشته این ، این اصلا سخت گیری نیست که به یه پیشنهاد بیجا جواب رد بدین .
اینکه می فرمایین این افراد جزو اون دسته از پسرای آنجوری نیستند ، متین ، ولی باور کنین پیشنهاد شون شباهت بسیار زیادی به پیشنهاد کسایی داره که پی طعمه خیابانی هستن( حالا گیرم که مدرک فوق یا دکترا هم داشته باشن .)
به خدا امروز ساعت 2 که از سر کار اومدم بیرون تارسیدن به خونه ( تو اتوبوس و تاکسی )حدود 45 دقیقه به موضوعی که واست پیش اومده فکر می کردم . هر چی به مخم فشار آوردم که چه جوری می شه که یه پسری (حتی با موجه ترین شرایط )به قصد ازدواج تو چشم طرفش نگاه کنه و این انتظارا تو از طرفش بیان کنه ، به نتیجه ای نرسیدم .
ببین به فرض من به دختری چنین پیشنهادی بدم ، اگه که قصدم ازدواج نباشه و پی کام گرفتن از طرفم باشم که بحث تمومه . ولی اگه با نیت ازدواج و با توجه به فشارات جنسی که بهم تحمیل می شه ، یا اینکه بخوام طرفم رو امتحان کنم ،حالا جرات کردم و خواسته ام را بیان کردم ، طرفم 2 تا جواب بیشتر نداره
1- رد کنه . ( که به نظر من بهترین و متین ترین کار ممکن است )
2- خواسته ام را قبول کنه و خدمات ارائه کنه.( حتی در سطحی ترین حالت ممکن / با اطلاع یا بی اطلاع خانواده دختر )
بنظرتان چند درصد احتمال داره که من بعد از اینکه 2 ، 3 ، 4 بار از طرفم کام گرفتم ، بتونم به ایشون به چشم شخصی که شایستگی ازدواج با من رو داشته باشه ( من به معنی عام کلمه ) نگاه کنم . آیا به من حق نمیدین که هزاران مرتبه با خودم کلنجار برم که : خدایا نکنه قبل و یا حین ارتباطش با من با کسای دیگه هم بوده یا نه ، من چندمین نفرم که به من خدمات جنسی ارائه کرده و ........
در این نقطه هم من پسر 2 راه حل خواهم داشت :
1- بهانه گیری کرده و به هزارو یک دلیل اون رو رها میکنم . ( در اینجا شدید ترین ضربه روحی وروانی را ، من بی وجدان و بی شرف ، به او که به نیت تشکیل یک زندگی ساده توام با عشق و علاقه ، که حتی وجودش رو نا آگاهانه در طبق اخلاص کسی گذاشته که کوچکترین تعهدی رو نه به لحاظ شرعی و نه به لحاظ انسانی رعایت نکرده )
2 - با اون ازدواج کنم . ( احتمال این شاید زیر 5 % باشد . و عواقب آن : بی اعتمادی دائم ، سر به لاک فرو بردن و مقایسه اون با دخترای پاک و ملامت خود که چرا چنین و چنان ، شک و بد دلی و ........ )
البته این مثال در خوش بینانه ترین حالت ممکنش مطرح شد .
یقین بدونید که پسرها شاید به لحاظ مستقیم دخترای پاکدامن ( منظورم از پاکدامنی چادر و حجاب آنچنانی و رادیکال نیستش ) رو زیر نظر نداشته باشن ، ولی به لحاظ باطنی و غیر مستقیم کا ملا حواسشان جمع هستش .
مجددا عرض میکنم به اینکه عکس العملتان صحیح بوده شکی نکنید ، در مسیری که انتخاب کرده اید ثابت قدم باشید ، مطمئن باشید که نتیجه می گیرید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)