جناب فرهنگ ممنون از پاسختون
نه من هیچ وقت راضی به یه همچین چیزی نمی شم
در مورد محرمیت قلبی هم باید بگم که به زمان نیاز داره تا شما شناخت لازم رو پیدا کنید ولی یه دسته از آدم ها اصلا زمان نمی دن به آدم
می دونید مشکل چیه این بحث شاید خیلی قدیمی باشه و مثل همه ی تاپیک هایی که تا بحال باز شده بی نتیجه بمونه چون هیچ کس نمی تونه جوابی برای وضعیت کنونی جامعه بده
من نه توهینی به آقایون میکنم و نه میگم که این کسایی که وارد این روابط میشن مشکل دارن و نه قضاوتی میکنم هرکسی عقید ه و مرام خودشه داره و من نمی تونم کسی رو مجبور کنم که مثل من فکر کنه
ولی این که بهت بگن اگه این طوری پیش بری تنها میمونی خیلی سخته چون یه دختر به جز اینکه میتونه یه شریک جنسی خوب رای طرفش باشه میتونه یه شریک تو تمام مسائلش باشه یعنی آرامش روحی یا همصحبت خوب داشتن و یا یه همراه تو همه ی موارد مهم نیستش
عطش جنسی خیلی زود برطرف میشه ولی نیازهای دیگه ی زندگی همیشه خودشونو بیشتر و پر رنگ تر نشون میدن
رابطه ای که از روی عشق باشه با رابطه ای که برای برطرف کردن نیاز جنسی باشه خیلی فرق میکنه
ولی الان مهم اون عشقه نیست مهم برطرف کردن نیازه و این خیلی بده چون اثری که بعدا روی دختر میزاره هیچ وقت روی اون آقا نمی زاره
شما راست میگید من هیچ وقت نمی تونم بفهمم که آیا طرف قلبا منو میخواد ولی اگه طرف بخواد می تونه به من ثابت کنه که منو برای خودم دوست داره نه برای منافعش و این نیاز به یه مدت زمان داره که متاسفانه این زمان الان برای خیلی ها بی معنیه

علاقه مندی ها (Bookmarks)