سلام baby عزیز ممنونم از راهنماییت ولی وقتی احساس کنی که یکی می خواد با این کار هاش حرص تو را در بیاره نه ذوق بچه را چه جوری رفتار می کنی ؟منظور این جملاتت را واضح تر می گی لطفا ( در این شرایطه که می تونی وقتی یه کاری رو انجام می ده که باب میلت نیست خیلی قاطعانه بگی که این کار رو نکنن .( مثل لیسیدن بچه !! اه اه) بعضیا که پسته و بادوم رو میجون و وقتی خوب با بذاق دهنشون قاطی شد تو دهن بچه میکنن، نمی گن اون زبون بسته خیلی زود مریض میشه)
دوست داشتن حد واندازه ای نداره همیشه دوست داشتن زیاد باعث درد سر می شه . اون شوهر منو خیلی زیاد دوست داره و من از این مسئله اصلا ناراحت نیستم ولی بابت اینکه احساس کنه بچه منم باید اونو بیشتر از من دوست داشته باشه نمی تونم تحمل کنم . به نظر من تو سریال جراحت هم دوست داشتن زیاد باعث اون همه مشکلاتشون شد که مادر امیر حافظ پسرش را زیاد دوست داره و دوست داره که نوه دار بشه . موافق نیستی ؟
بین وقتی بچه نا آرامی می کنه و صداش میره پائین میاد از بغلم بگیردش و من که دارم بچه را آرام می کنم می گم صبر کن با یک لحنی می گه اگه تو مامانشی من مامان بزرگشما.. البته بعضی از کار هاش از سر لجبازی است و به قول یک بنده خدایی باید دلم به حالش بسوزه و بر خلاف میلم رفتار کنم که این کار سختیه و نمی تونم وقتی ناراحتم خودمو خوشحال نشون بدم . از راه دور همه می فهمند که یه چیزیم هست.

علاقه مندی ها (Bookmarks)