نوشته اصلی توسط
IVI195
حالا به نظره من شما اگه می بینین که همکارتون همچین طرز تفکری داره به نظر من باید یه بار به شدت باش بر خورد کنی!!!
منم گاهي اينطوري فكر ميكنم ولي ميدونم اون جريان رو براي همه تعريف ميكنه و اونوقت همه منو محكوم ميكنن و ميگن رفتارت اصلا درست نيست و ... و اون وجهي خوبي كه توي اداره دارم از بين ميره
در اينصورت بايد به چند نفر جواب پس بدم وقتي به اين مسائل فكر ميكنم پشيمون ميشم !!
من راستش از پس اين كار زياد بر نميام مخصوصا توي محيط اداره !! جايي كه يه تعدادي مدت ساعت زيادي باهم هستند !!
يه مشكل ديگه كه من دارم تنهاييه !!! من تك دختر خانواده هستم و خيلي احساس تنهايي ميكنم بخاطر همين رفع نياز تنهايي شايد با بعضي از دوستانم كه حتي رفتار نادرستي با من تا الان داشتن به رابطه باهاشون ادامه دادم !!
با يكي از دوستام صحبت ميكردم ميگفت من اگه جاي تو بودم ارتباط دوستي با همچين آدمايي قطع ميكردن آدمهايي كه ارزش دوستي ندارن تو تا الان نمي دونستي يا خوش بين بودي ولي حالا كه فهميدي ميتوني اينارو كنار بذاري و دوستاي جديد جايگزين كني !!
منم گفتم مردم اينقد بد شدن كه هر جور بخوان با آدم رفتار ميكنن من اگه قرار باشه هر كسي رو به هر دليلي (رفتارهاي زشت) بذارم كنار روزي ميرسه كه تنهاي تنهاي ميشم بدون هيچ دوستي !!! پس فكر ميكنم خودم بايد روشم را عوض كنم و حد و حدود بذارم براي روابطم و همينطور براي خودم ارزش قائل باشم
ولي راهشو بلد نيستم !!!!
علاقه مندی ها (Bookmarks)