به شما چه مربوطه كه كي روزه مي گيره يا نمي گيره؟ مگه شما وكيل وصي مردمي؟
چه راحت به خودت اجازه مي دي براي ديگران تعيين تكليف كني؟ پس تو اروپا يا آمريكا هم چون اكثريت مسلمان نيستند بايد به زور غذا بريزند تو حلق اون مسلماناني كه با اعتقاد خودشون روزه مي گيرند؟ فاشيسم يعني هر چي كه من مي گم صحيحه همه هم بايد همون رو عمل كنند و هر كس عمل نكنه مجازاتش مي كنم.
شما چي كاره حسن هستي كه بخواي ببيني كي به چي عمل مي كنه؟ خيلي ادعاي مسلمانيت مي شه تمام شعار و مناسك دينت رو به جا بيار.
غذا خوردن از نظر تو گناهه. از نظر من و خيلي هاي ديگه گناه نيست. حالا به شما ها هم ربط نداره كه ما مسلمون مي دونيم خودمون رو يا نمي دونيم. تو به يك مسائلي معتقدي و فكر مي كني كه عمل به اون وسائل راه نجات و صلاح توئه. بسيار عالي.
من و خيلي انسانهاي ديگه هم به مسائل ديگري معتقديم. و اعتقادمون مثل شماي نوعي نيست. حق نداريد براي ماها تعيين تكليف كنيد.
بر طبق گفته ي خودت بايد در كشور هايي كه اكثريت با مسلمانها نيست عقايد اكثريت به اونها تحميل بشه.
يه خورده فكر كن بعد نظر بده. شايد يه خانمي عادت ماهيانه داشته باشه، شايد يه نفر اسهال استفراغ داشته باشه، شايد هزار و يك مسئله ديگه داشته باشه. بخواد غذا بخوره. شايد يكي اصلاً روزه رو قبول نداشته باشه. به هيچ كسي ربطي نداره كه بخواد غذا بخوره.
حتماً مي دوني كه القاعده هم فكر مي كنه هر چي كه اون قبول داره حقه و بقيه باطل و به قول شما آقايون مهدورالدم هستن. فرق شما با اونها چيه؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)