سلام
آقا حامد شما و همسرتان همسن من و همسرم هستید منتها ما فقط 8 ماه است که متاهل شده ایم و نه 8 سال. در این مدت اندک هم آنقدر به مشکل رسیده ام و در حلش ناتوان که به خودم اجازه ارائه راه حل به دیگران را نمی دهم. موضوعات مختلف را می خوانم تا در بین آنها شاید راه حلی برای مشکل خودم بیابم.
آقا حامد امروز دقیقا 2 ماه از ایجاد این تاپیک می گذرد و ساعتهای ارسال پستهای شما نشان می دهد که همگی را در محل کار ارسال کردی. (خوش بحالت که اینهمه وقت آزاد داری ....)
تعطیلات عید را هم که انشاا... با خانواده مسافرت بودی.
آقا حامد چرا در طول این 2 ماه با وجود تاکید اساتید محترم حضورا نزد مشاور نرفته اید؟
یک پیشنهاد؛
من بعد در منزلتان در این سایت جستجو کنید و این صفحات را عمدا باز بگذارید و کامپوتر را ترک کنید تا همسرتان آنها را بخواند. در ضمن همین که در منزل فکرتان متوجه سرچ در اینترنت باشد و کمی نسبت به همسرتان بی توجه شوید (وانمود کنید که اینطور شده و اصلا نیاز به توجه یک زن را ندارید)، او را نسبت به خودتان کنجکاو کرده اید. و از این موقعیت استفاده کنید و حرفهایی که می خواهید بطور غیر مستقیم به گوشش برسانید و اینطور نشان دهید که اصلا دوست نداشتید این مطالب را بخواند.
در محل کارتان هم به مسائل کاری بپردازید تا کمتر به فکر انتظاراتتان از همسرتان بیفتید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)