پرسش وپاسخ هایی در این زمینه
ازدواج درمان خود ارضايي نيست
آيا با ازدواج خودارضايي خود به خود برطرف مي شود؟
پاسخ :
خير . خودارضايي با ازدواج به طور خود به خود برطرف نمي شود . براي همين به اين اميد كه بعد از ازدواج آن را ترك كنيد ، الان به خودارضايي ادامه ندهيد. افراد متاهل زيادي هستند كه خود ارضايي هم مي كنند . اين يك عادت بد و ويران كننده است كه بايد در هر حال ترك شود .
نمي خواهم بگويم ازدواج به ترك خود ارضايي كمك نمي كند ، بلكه ازدواج مي تواند كمك خوبي براي ترك خود ارضايي باشد اما تنها عامل ترك آن نيست. خود ارضايي اگر الان ترك نشود بعد از ازدواج مشكلات فراواني را براي شما خواهد داشت. خودتان به فكر خود باشيد. هر چند سخت است اما از خدا بخواهيد ، كمكتان مي كند.
صد بار اگر توبه شكستي باز آي
من به خاطر خودارضايي خيلي از شب ها گريه مي کردم و توبه مي کردم اما شايد توبه به يک هفته هم قد نمي داد!
در کل اين شل کن سفت کن هاي توبه ام روند متعادلي ندارد...مثلا شده که 40 روز يا حتي ماه ها ترک کنم و بسيار خوشحال شم که يک بست 40 روزه يا چند ماهه داشتم! اما دوباره برگشته...و حتي يادم نمي آد چه جوري!
پاسخ :
دوست عزيز قله اي كه ما بايد به آن برسيم خداست . خدا در راس هرم زندگي قرار دارد من و شما هم بايد تلاش كنيم پله هاي اين هرم را در نورديم تا به خدا برسيم . پله اول اين هرم ايمان است كه خدا را شكر همه داريم . پله دوم انجام واجبات و ترك محرمات است . پله سوم انجام مستحبات و مكروهات است و ... تا برسيم به خدا .
رسيدن به اين قله يك قانون مهم دارد و آن اين كه وقتي بر پله بعدي قدم بگذاريم كه پله قبلي را طي كرده باشيم
دوست خوبم ‘ الان ما همه در پله دوم مانده ايم . پس خداوند از ما مستحبات و مكروهات را (پله سوم) نمي خواهد . واجبات و محرمات را مي خواهد . هر طور شده بايد جاي پاي خود را در پاگرد واجبات و محرمات استواركنيم . مثال مي زنم . ببين دوست من ‘ لازم نيست براي خواندن دعاي كميل يا دعاي سحر و .. تا نيمه هاي شب بيدار بمانيم در حالي كه نماز صبحمان قضا مي شود . حتي اگر يقين داريم تا دير وقت بيدار ماندن ما موجب قضاي نماز صبح خواهد شد ‘ اين بيداري نه تنها خاصيتي نخواهد داشت بلكه خود براي ما حجاب خواهد بود ولو در قالب دعا و مناجات باشد . پس بايد تمام هم و غم و تمركز خود را بر واجب و حرام قرار دهيم . بنا بر اين اگر در جايي موفق شدي بر خواسته نفس خودت مبني بر انجام گناه غلبه كني ‘ خوشحال و شاد باش. چون موفق شده اي . اگر در شب قدر موفق شدي يك گناه و لو كوچك را ترك كني ‘ حتي اگر در مراسم احيا (كه مستحب است) هم شركت نكرده باشي ‘ باز هم شاد باش. مطمئن باش اگر درست عمل كني خدا خودش توفيق مستحباتي كه بايد انجام بدهي را به تو خواهد داد .
عزيز دلم ‘ نشاني قبولي توبه همان حال پشيماني است كه بعد از گناه به شما دست مي دهد . همين كه مي بيني از گناه خود شرمساري و خداوند اين توفيق را به تو داده تا از گناهت بيزاري بجويي ‘ خوشحال باش.
به جنگ با دشمن و اهل كفر مي گويند جهاد اصغر . خودت بهتر مي داني كه در جنگ با دشمن جه رنج هايي نهفته است . تير و تركش ‘ زجر شيميايي شدن ‘ قطع دست و پا ‘ آسيب هاي روحي و .. . حال‘ خواهر خوبم جهاد اكبر كه همان مبارزه با نفس است تركش هاي دردآورتري دارد . شما تلاش كن. با شيطان بجنگ . اما اگر مجروح شدي و باز به ورطه گناه فرو افتادي ‘ نا اميد نشو . مرهم بر زخمي كه بر روحت نشسته ببند آن را ترميم كن و چون نيلوفري استوار گرد ستون معنويت بپيچ و خود را به خدا برسان .
ترك گناه براي يك هفته يا چهل روز يا حتي ماه ها مدت كمي نيست . موفقيت بزرگي است . خيلي بزرگ . ولي باز هم تلاش كن تا اين مدت را افزايش بدهي . از پا ننشين .
خواب و خودارضايي
من معمولا در زمان قبل از خواب نمي تونم خودم رو كنترل كنم و خود ارضايي مي كنم .
پاسخ:
خواهر خوبم در مورد خواب اولا تا خسته نشده اي به رختخواب نرو . ثانيا اگر خيال بافي خودت را درمان نكني به راحتي هم نمي تواني بخوابي . ذهن شما در افكار آشفته پيوسته از اين شاخه به آن شاخه خواهد پريد و خواب را از چشمانت خواهد ربود . مهم نيست كه اين افكار خوب باشيد يا بد . مهم اين است كه وقت اين خيال بافي ها موقع خواب نيست . يك روش براي اين كه زود به خواب بروي اين است كه قبل از آن كه به رختخواب بروي چشمانت را ببندي و تلاش كني به هيچ چيز فكر نكني . يا يك نقطه خيالي را در نظر بگيري و اجازه ندهي هيچ تصور و خيال ديگري غير از آن نقطه به ذهنت راه يابد . در ابتدا ممكن است اين كار كمي دشوار باشد اما بعد از مدتي آن قدر مهارت پيدا مي كني كه به محض اين كه دراز مي كشي در خوابي عميق فرو خواهي رفت .
ثالثا وقتي كه مي خوابي خودت را عادت بده كه دستانت را بيرون از پتو قرار بدهي . مثلا آنها را بالاي سر خودت حلقه كن . در ابتدا چون عادت نداري ممكن است كمي برايت سخت باشد اما به تدريج عادت مي كني . براي خواب از لباسي استفاده نكن كه موجب تحريك بيشتر شما بشود . برخي عادت دارند كه مثلا متكا يا پتو را در آغوش مي گيرند . براي افرادي كه حساس هستند اين كار موجب تحريك و در نتيجه گناه مي شود . هميشه قبل از خواب مثانه خودتان را تخليه كنيد . در بسياري از مواقع فشار مثانه موجب تحريك جنسي شما مي شود . به همين دليل كما اين كه خودتان هم گفته ايد بعد از بيدار شدن از خواب دچار خود ارضايي مي شويد . بعد از اين كه از خواب بيدار شديد خودتان را عادت بدهيد كه بلافاصله از رختخواب جدا شويد و اگر تحت فشار هستيد به تخليه مثانه خود بپردازيد تا زمينه هاي گناه برايتان پيش نيايد .
خودارضايي بعد از ازدواج
من متاهل هستم ولي باز اين خود ارضايي بامنه
اوايل همسرم احساس گناه مي كرد كه مرا ارضا نمي كنه ولي من خيلي زياده روي مي كنم و به قول خودش براش كمر نذاشتم لطفا كمكم كنيد كه وقتي با شوهرم تنها مي شم دي گه بعدش خود ارضايي نكنم.
پاسخ :
به نام خداوند مهربان و دوست داشتني
خواهر خوبم
خودارضايي منشأ روحي رواني دارد که در يک رفتار جنسي خودش را بروز مي دهد. بنا بر اين عامل خودارضايي شهوتي بودن يا گرم مزاج بودن و امثال اينها نيست.
افسردگي ، اضطراب ، احساس حقارت ، کمبود محبت و ... باعث مي شود که شخص با درون گرايي به تخيلاتي روي بياورد که به وسيله آن در رويا محبت مورد نياز را تامين نمايد. وقتي که اين تخيلات شدت مي گيرد ، به سکس انديشي منجر شده و با تحريک شخص سر از خودارضايي در مي آورد.
بنا براين شما براي حل مشکل خودتان بايد چند کار را با هم انجام دهيد .
1. نخست اين که تمام زمينه هاي محبت به ديگران (پدر ، مادر ، خواهر ، برادر و به ويژه همسر) را فراهم آوريد . خواهر عزيزم لازمه محبت ديدن ، محبت کردن است . اگر مي خواهيد سرشار از محبت شويد ، خودتان بايد سرشار از مهرباني باشيد.
2. بايد از گوشه گيري و کز کردن و تنهايي و ... پرهيز کنيد. خود را وارد جمع کنيد . برويد بيرون . برنامه ريزي کنيد به طوري متناوب هر سه روز يک بار به يکي از دوستان يا خويشانتان يک تماس تلفني يا حتي يک اس ام اس بزنيد. از خودتان بيرون بياييد .در برنامه هاي عمومي ، در مساجد ، مراسم ، و ... شرکت کنيد.
3. تا جايي که امکان دارد شاد باشيد. اسلامي ديني است که خيلي بر شاد بودن تاکيد دارد .البته شاد بودن حلال . در حديث داريم که مومن حتي اگر غمگين هم باشد ، غم او نبايد از دلش به ظاهرش تجلي کند. صورت مومن بايد شاد و خندان باشد. بر اساس قانون کارما بازتاب شادي شما ، همان مهرباني و شادماني خواهد بود که ديگران به شما هديه خواهند کرد . لذا با برخورد شادمانه ديگران با شما ، غم پنهاني که در دل داريد هم از ميان خواهد رفت . پس هميشه خوشحال و خندان و شاداب باشيد. يک روز امتحان کنيد . ببينيد اگر شما شاد و خندان باشيد ، اين رفتارتان چقدر بر اطرافيان و همسر شما اثر دارد. نکته: شادي را با جلف بودن نبايد اشتباه گرفت. در اين مورد اگر نياز بود بفرماييد تا بيشتر توضيح دهم .
4. ياد بگيريد که چگونه خيالات خود را کنترل کنيد . در اين باره اين قسمت را مطالعه کنيد .
5. اگر از نظر جنسي نياز شديد داشتيد و همسرتان هم نمي توانست شما را تامين کند يا اگر مي بينيد باعث آزار او مي شود، از وي بخواهيد که به جاي خودارضايي شما او برايتان اين کار را انجام دهد. از نظر شرعي همسر مي تواند با اندام جنسي همسرش بازي کند و اين خود ارضايي و گناه به حساب نمي ايد . از طرف ديگر موجبات خستگي مرد را هم فراهم نمي کند.
6. رابطه خوبي با همسرتان برقرار کنيد. بسيار به يکديگر هديه بدهيد .
7. سعي کنيد لذت هاي ديگر زندگي ، غير از سکس را هم بشناسيد و آن را در زندگي مشترکتان پياده کنيد. مسافرت ، پارک ، خريد ، گشت و گذار و ... . يکي از تفريحات سالم و لذت بخش مي تواند اين باشد که برنامه ريزي کنيد هرهفته به يکي از امامزاده هاي شهرتان برويد طوري که امامزاده بعدي تکرار قبلي نباشد ، يا هر جاي ديگري به غير از امامزاده (به ذوق وسليقه خودتان) .
8. هرگز بيکار نباشيد. براي شخص خودتان برنامه ريزي کنيد و کاري را براي خودتان فراهم کنيد . منظور من از کار ، اين نيست که برويد مثلا جايي منشي بشويد و ... منظورم اين است که مثلا برنامه ريزي کنيد در طول يک ماه فلان کتاب را مطالعه کنيد يا فلان لباس را بدوزيد يا فلان نقاشي را بکشيد يا ... . خلاصه لحظه اي در زندگي شما نباشد که بيکار باشيد .
ترک خودارضايي با دارو نيست[color=#0000FF]
من 19 سال دارم و از 13 سالگي خود ارضايي ميكنم و هر كاري كردم كه تركش كنم نشده اگه مي تونيد كمكم كند كه ديگه اين كارو نكنم
خسته شدم ديگه
پاسخ :
دوست عزيزم، ترک خودارضايي به يکباره انجام نمي شود. راه درمان دارويي و ... هم ندارد. فقط اراده مي خواهد و دانش صحيح و برنامه ريزي براي ترک. براي اين کار توصيه هاي فراواني در سوال و جواب هاي اين وبلاگ شده است . اينها را به دقت بخوانيد و عمل کنيد مطمئن باشيد از عهده اين کار برخواهيد آمد. راهکارها را بخوانيد و با زندگي شخصي خود تطبيق بدهيد و بعد هم آن را پياده و عملي کنيد. اگر در زمينه اي خاص هم نتوانستيد برنامه ريزي کنيد يا نمي دانستيد چه کنيد ، همين جا بپرسيد بنده در خدمتم .
سري به آرشيو مطالب بزنيد و مطلب مناسب با خود را بخوانيد . در مورد روش ترک نيز لينک هاي زير برايتان مفيد است :
اراده ترک
راهکارهاي ترک
برنامه ريزي روزانه براي ترك سكس انديشي
شست شوي اندام جنسي و خود ارضايي
نقش لباس زير در تحريك جنسي
لباس هاي اعضاي خانواده و تحريك جنسي
از مرطوب بودن اندام جنسي بپرهيزيد
روش نظافت موهاي زائد ويژه مبتلايان به خودارضايي
روش حمام رفتن براي كساني كه به خودارضايي دچارند
چگونه با خيالات سكسي خود مبارزه كنيم ؟
اراده ترك خودارضايي
من بي اراده شده ام...با اينکه مي دونم فلان مطلبي که دارم مي خونم برايم مضر است اما ادامه مي دهم! زيادي کنجکاوم!...و تجربه ثابت کرده با خوندن اين مطالب در اون هفته دچار استمنا مي شم! حتي اگر ماه ها باشه که ترک کرده بودم...
پاسخ:
خواهر خوبم اراده قوي اين گونه نيست كه به طور ناگهاني و يك شبه به دست بيايد . گاه شايد چند سال زمان نياز باشد . افت و خيز داشته باشد . ولي نبايد نا اميد شد . شما هر چه فاصله هاي زماني گناه را بيشتر كنيد ‘ يك قدم به سوي اراده نيرومند و موفقيت نزديكتر شده ايد .
خواهرم زندگي ما سراسر دو راهي و انتخاب است . كلا هستي لايه لايه است. آكنده از راهروهاي تو در تو و پر از راز و البته پيـچيده. اراده قوي يعني انتخاب درست اين راهروها. خواهر عزيزم خودت هم به خوبي مي داني كه هر كس در هر موقعيت مي داند كه خوب ترين كاري كه ميتواند انجام بدهد چيست . اما مشكل زماني شروع ميشود كه انسان نخواهد راه درست و خوب را انتخاب كند . در چنين صورتي او راه را كمي محو كرده . اگر درموقعيت دوم هم انسان نخواهد به خوب تن بدهد، راه محوتر و تاريك تر ميشود و اراده ضعيف تر .وقتي هزار تا انتخاب بد را به جاي انتخاب خوب بر ميگزينيم وضع آن قدر آشفته ميشود كه انسان حتي نميتواند يك قدم هم به جلو بردارد. شبيه قدم زدن در مه ميماند كه با هر قدم كه برداري راه وضوح بيشتري پيدا ميكند . خوشبختانه هستي آن قدر سخاوت دارد كه دائم يك فرصت و يك شانس ديگر به شما ميدهد تا دوباره از صفر شروع كنيد . شما هر لحظه مي توانيد اراده خودتان را تقويت كنيد.
حال اگر شما در راهروهاي پيچيده هستي ، در برابر هر موقعيتي ، خوب را انتخاب كنيد راه اندكي وضوح پيدا ميكند . طبيعي است كه در موقعيت بعدي احتمالاً با شرايط پيچيدهتري مواجه خواهيد شد كه باز هم بايد انتخاب كنيد . اين انتخابها مثل دالاني هزار تو هميشه در مقابل شما قرار دارند . با هر انتخاب سرعت شما بيشتر و بيشتر ميشود . هر انتخاب درست شتاب شما را بيشتر ميكند تا آنجا كه با سرعت نور هم ميتوانيد پيش برويد در مقابل ، هر انتخاب بد از سرعت شما كم ميكند . آنها كه دائم به انتخابهاي بد دست ميزنند وضع تأسف باري پيدا ميكنند .آن قدر كند ميشوند كه كاملاً متوقف ميشوند و بعداً شروع ميكنن به فرو رفتن .آن قدر فرو ميروند تا اين كه به كلي دفن ميشوند .براي اين دسته از آدم ها كه خودم هم از اين قشر به حساب مي آيم ، البته كه فرصت هست اما مجبوريم مدتي را صرف اين كنيم تا از اعماق ،خودمان را به سطح برسانيم . خواهرم زندگي مواجهه ابدي انسان است با اين انتخاب ها … .
ما هيچ چيز نيستيم مگر مجموعهاي از رفتار. وزن معنوي هر كدام از ما مجموع وزن رفتارهايمان است .
پس خواهر عزيز بيا تلاش كنيم با انتخاب هاي درستي كه پيوسته در زندگي خودمان داريم ولو كوچك و بي مقدار، اراده خود را تقويت كنيم . اراده با تخيل نيرومند نميشود، همت عالي ميخواهد. هر اراده كوچك ما مي تواند اراده اي بزرگتر را بيافريند و اين ها در مجموع مي شوند يك شخصيت مقتدر كه شيطان هرگز نمي تواند به دلش راه بيابد.
خداوند فرشتگان را به عقل اختصاص داد و حیوانات را به شهوت
و آنها به طورتکوینی محکوم به اطاعت عقل و شهوت هستند.
( "فرشته محکوم به عقل" و "حیوان محکوم به شهوت" )
اما انسان را با اعطا "عقل و شهوت" شرافت بخشید
پس هرگاه انسان پیروی ازعقل کند مقامش برتر از فرشتگان خواهد شد
زیرا با بودن شهوت اطاعت از عقل نموده
و اگر اطاعت از شهوت کند ازحیوانات پـست تر است
زیرا با داشتن عقل پیروی شهوت نموده است.
« امام علی(ع) »

علاقه مندی ها (Bookmarks)