سلام
به تالار همدردی خوش اومدین
دختر خوب برای خودت ارزش قائل باش ، عزت نفس داشته باش . شما در واقع به اون آقا گفتی به فکر ازدواج با من باش و از من خواستگاری کن . شروع کننده خودتون بودید مبادا که ضربه بخورید اون هم از یک ارتباطی که شروعش در نت بوده .
چه کسی گفته اومدن خواستگار به خونه مانع این میشه که خودتون بشناسید و بعد هم زندگی عاشقانه داشته باشید . شما می تونید وقت کافی بگذارید و خواستگارهاتون رو بشناسید اگر با معیارهاتون یکی باشند عشق هم به وجود خواهد آمد . اما گدایی کردن عشق در شان یک دختری مثل شما نیست .
این آقا هم شرایط خیلی خاصی داره . به شخصی که تو نت ابراز علاقه می کنه و میگه قصد ازدواج داره نمیشه اعتماد کرد و همینطور کلا به رابطه های معمولی در نت چه برسه به این رابطه شما که خودتون شروع کننده بودید و خواهان این هستید که طرف به ازدواج فکر کنید . یک بار هم صادقانه گفته که مگر من از شما خواستگاری کردم . (دقت کنید که معمولا اگر دختری خود خواهان باشه زمینه برای سوء استفاده بیشتر هست و شما شناختی از این آقا ندارید)
در دنیای واقعی هم شناخت و اعتماد کار سختی است چه برسه به دنیای مجازی .
با توجه به اینکه ایشون اول خواهان نبوده و نمیشه اعتماد کرد ، به نظر من بهتره که این رابطه رو ادامه ندید و خودتون و ارزشتون رو زیر سوال نبرید .

علاقه مندی ها (Bookmarks)