ممنون از همه دوستانی که در بحث شرکت کرده اند امیدوارم با کمک هم بتونیم به راه حل های خوبی برسیم
خواهش می کنم من احساس می کنم مشکل شما حل شده است.
اگر شما به آنچه موجب خشم همسرتان می شود به طور کامل پی ببرید، می توانید برای کنار آمدن با چنین موقعیت هایی برنامه ریزی کنید.
همیشه نمیشه علت خشم معلوم نیست مثلا این سری به خاطر یه مشکل بزرگی که سر کارش براش پیش امده بود عصبانیت اش را به خانه آورد و این را الان که چند روز گذشته فهمیده ام و این هم چیزی نیست که من در ایجادش نقشی داشته باشم .
یادتان نره شما باید با همان مذاکره که عرض کردم علت ان را بفهمید و نگذارید تا به چنین جایی برسد و اگرم از روال کار خودتون و همسرتون راضی هستید پس هم ایجاد تاپیک بی اثر بوده و هم بحث و گفت و گو مشکلی نیست تجربه ای می شود برای دیگر مراجعان.
و یه مطلب مهم دیگه اینکه همسر من بعد از گذشت سه سال از زندگیمان کلی ارامتر شده . این را مدیون صحبت هایی می دانم که بعد از ارام شدن اش با هم داشته ایم . اوایل ازدواج ما هفته ای یه دعوای این شکلی داشتیم و جالب است بدانید که الان شده 8 ماه یکبار

فکر کنم موفقیت خوبی باشه . همه اطرافیان هم می گویند که او خیلی ارام تر شده و اون روحیه سلطه طلبی و پرخاشگری اش کمتر شده

پس براتون ارزوی خوشبختی می کنم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)