اي توتنها خوب دنيا
بي تومن تنهاترينم
باتو مثل ستاره
بي توخاك زمينم
بي تومن تنهاترينم
اي خداي اسمانها وزمين.اي خداي ذكريا،خدايي كه در پيري دعاي اورا استجابت كردي وفرزندش عطانمودي.
اي خداي مريم ،خدايي كه وقتي مريم نگران و مضطرب، فرزندش رادر اغوش داشت . ،وقتي دربيابان بود گفتي :هان مريم بخور ازدرخت خرماي بالاسرت واب زيرپايت و نگران نباش. تو امر كردي: (برگرد ميان
قومت )
اي خداي زليخا ،اي خدايي كه وقتي زليخا همسرش عزيز مصر راازدست داد واز عشق يوسف زاغه نشين و نابينا شد ويوسف به پادشاهي و مكنت رسيدوبعدازاينكه همديگرراديدند وزليخا از يوسف طلب برگشت دوباره بينايي وزيبايي و جواني رانمودويوسف دعا كرد واين بار يوسف دلداده زليخا شد .زليخا چه ديد ؟كه دست رد به سينه يوسف زد وگفت :از وقتي عشق رب ويار تو را ،رافت ومهرباني اورا ديدم ديگر عشق تو معنايي ندارد.
اي خداي مادر موسي ،خدايي كه امرنمودي مادر موسي برا ي حفاظت فرزندش اورادر سبد روي نهر نيل رهاكند وخود، اورامحافظت كردي.
اي خداي يعقوب ،خدايي كه يوسف راازچاه نجات دادي وحفظ كردي ورشدش دادي مقام و مكنت دادي و به يعقوب برگرداندي.
اي خداي محمد ،خدايي كه با فرستادن او نعمت راتمام كردي.
اي همه خوبي وزيبايي ،دلم تنگ ،دلم تنگ.
خدايا اگر اميدم به تونبود وعشق ولطف تورا دردل احساس نمي كردم لحظه اي دوام نمي اوردم و اين لطف راازتودارم كمكم كن .چون به توايمان دارم .
از تو طلب صبر جميل دارم.
اي تو بهانه براي زنده بودنم:
هرجامي ري بيادمن باش
اون ور دنيام كه ميري بيادمن باش
كنار عرش قايقي
هرجاديدي عاشقي
بيادمن باش
هرجا صدايي خسته بود
هرجادلي شكسته بود
هر جالب جاده اي كسي به انتظار نشسته بود
هرجا كسي نفس نداشت
هرجا ديدي پرنده اي لونه اي به جز قفس نداشت