سلام دوستانی مهربون
از همتون بی نهایت ممنونم ک وقت گذاشتید. با کلاس ورزش موافقم اما نزدیک ما کلاس برای کودکان نیست اما هم مهد گذاشتمش و هم کلاس نقاشی و سفال. هر چند که وقتی خونس اخلاقش بهتره اما اون دو روزی که مهد می ره غیر قابل تحمل می شه به زور میاد خونه وقتی می اد پرخاشگری می کنه همه چیز و به هم می کوبه حتی من و می زنه2-3 ساعت بعد همه چیز به روال عادی بر می گرده عذر خواهی می کنه و حداقل قابل تحمل می شه.
در مورد کتاب و سی دی باید بگم من یه قفسه کتابخانه فقط در ارتباط با رفتار با کودکان دارم و البته 8-9 تا هم در مورد رفتار با همسران که متاسفانه با وجودی که همه را مطالعه کردم و اجرا اما خیلی کم جواب داده
همسرم من کلا ادم سرد و بی عاطفه ای هست یکی از دوستان که مشکل بارداری داشته به طرز معجزه اسایی بعد از 7 سال باردار شده و الان به شدت همه دارن لوسش می کنن دیروز به شوهرم گفتم همین دوست باردار به من گفته تو چرا اینقدر خشن باردار شدی هیچ کس نازت و نکشید شوهرم گفت وقتی مشکلی نداشتی واسه چی باید دیگران نازت و می کشیدن بهش گفتم بحث مشکل نیست الان همین دوست هم مشکلی نداره اما حس خوبی به زن می ده. مثلا هیچ کس برای من ویارونه نداد مادر شوهرم نزدیکم بود اما حتی یه شیشیه ترشی دستش نگرفت یه کوچه این ور تر بده به من. حتی همسرم خیلی عادی با من رفتار می کرد تازه در مورد سیسمونی چقدر به من فشار اوردوقتی اعتراض کوچکی کردم و گفتم در حاملگی بعدی این و جبران می کنم و به شدت ناز می کنم گفت تو ناز کن کیه که بکشه
در ضمن من از این لوس بازیا خوشم میاد. بهش گفتم تو دوست داری من مثل مردا رفتار کنم. و او تایید کرد.
خیلی دلم گرفته الان 2 روزه من مهمون دارم بعد از رفتن مهمونا چهره من خستگی و نشون داد همسرم اعتراض می کنه واسه چی خسته ای؟ و.....
هم از همسرم هم خانواده همسرم و هم پسرم خستم و دلم شکسته . در مورد برادر شوهرمم باید بگم کلا همه فامیل همسرم بالاخص مامانش اون پسرشون و خیلی دوست دارن و علنا می گن که ما از اولم اونو بیشتر دوست داشتیم و داریم
ممنون از همه.
راستی lvlahtab عزیز من از شما سوالی دریافت نکردم که جواب بدم.

2-3 ساعت بعد همه چیز به روال عادی بر می گرده عذر خواهی می کنه و حداقل قابل تحمل می شه.
وقتی اعتراض کوچکی کردم و گفتم در حاملگی بعدی این و جبران می کنم و به شدت ناز می کنم گفت تو ناز کن کیه که بکشه
در ضمن من از این لوس بازیا خوشم میاد. بهش گفتم تو دوست داری من مثل مردا رفتار کنم. و او تایید کرد.
[/size]

علاقه مندی ها (Bookmarks)