به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 15 , از مجموع 15
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 29 تیر 89 [ 05:32]
    سطح
    27
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 142
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

RE: مشکل در حرف زدن

از همه دوستانی که نظراتشون رو بیان کردن ممنونم
    در جواب meral و رهایی باید یگم که اصلا این طوری نیست که من دایما مضطرب باشم یا چیزی باشه که آزارم بده، باور کنین، شاید چندسال پیش این طوری بودم، ولی الان اصلا این طوری نیستم، البته اینو هم باید بگم که از زندگی لذت نمی برم، ولی به این موضوع عادت کردم. یه نکته دیگه هم اینکه این مشکل حتا در خلوت خودم هم برام پیش میاد. در مورد مراجعه به مشاور بالا توضیح دادم که با این وضع اگه به مشاوره حضوری دل ببندم فکر نمی کنم تو هر جلسه بیشتر از ۱۰ جمله بتونم بگم

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 18 خرداد 94 [ 13:55]
    سطح
    48
    Level completed: 21%, Points required for next Level: 159
    Overall activity: 18.0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    15

تشکرشده 40 در 24 پست

Array

سلام عزیزم من هم دقیقا عین مشکل شمارو دارم من هم در صحبت کردن و بیان کردن انچه که در ذهنم هست مشکل اساسی دارم و اغلب کلماتی که باید در جمله بکار ببرم رو فراموش میکنم یا اصلا به ذهنم نمیرسه
    میدونید شما گفتید که الان یک ماه هست که دچار این مشکل شدید اما این مسئله برای من اصلا کهنه نیست طوری که تما م زندگی من رو تحت تاثیر قرار داده حتی وقتی در یک مصاحبه برای کاری حضور پیدا کردم اصلا نمیتونستم به سوالات اونطور که باید پاسخ بدم و مدام گیج میشدم و خیلی دوست داشتم اصلا اونجا نباشم این اتفاق در حضور پدرم هم که در جلسه مصاحبه بود افتا د و من رو جدا نگران کرد
    از اون روز به بعد تصمیم گرفتم رو ی خودم و ضعفهای صحبت کردنم خیلی کارکنم من الان برای خودم یک دوره گذاشتم کتابهای فراوان میخوانم تا ذهنم رو نسبت به لغات و کلمات اماده کنم طوریکه اونهارو ملکه ذهنم کنم تا با ترکیب در جمله بتونم به راحتی این لغات رو به یاد بیارم میدونید کتاب میتونه برای شما هم مفید باشه من که دارم خوب تجربه میکنم علاوه بر اون وقتی کتابها رو در زمینه های مختلف مطالعه میکنم فقط به این اکتفا نکرده و مدام با خودم به صورتهای مختلف در جمله بلند تکرار میکنم و بعد ضبط میکنم و صدای ضبط شده خودم رو میشنوم که متوجه نوع بیان وضعفها م بشم و باز تکرار انقدر تکرار میکنم که حتی یک مورد هم اشتباه دیگه تکرار نشه این یک تمرین میتونه باشه برای امادگی ذهنتون ذهن برای بیان لغات و بکار بردن اون در جمله انقدر باید فررار باشه انقدر باید تمرین داشته باشه که بتونه در غالب یک جمله دربیاد
    میخواستم بگم خیال نکنید شما فقط این مشکل رو دارید من و خیلی های دیگه هم میتونن این مشکل رو داشته باشن فقط راه مقابله با اون رو بلد نیستم من هم بلدنبودم اما انقدر روی خودم و مشکلم متمرکز شدم انقدر از دیگران راهنمایی گرفتم تا راه حل پیدا کردم براش
    البته دوره ها و کلاسهای فن بیان هم میتونه کمک ماثری بهتون بکنه من هم اول چنین قصدی داشتم اما الان با این تمرینها دیگه نیازی بهش ندارم ولی شما اگر بخوای میتونید در یکی ازاین کلاسها ثبت نام کنید و انشالله که بتونید نتیجه خیلی خوبی بگیرید درهرصورت من پیگیر مشکل شما هستم چون خودمم مثل شماهستم و خوشحال میشم اگر بتونم کمکی هم به شما و هم بخودم بکنم میتونی تو گوگل سرچ کنی کلاس فن بیان و ادرس و شماره تلفن یکی از این کلاسهارو بگیری و بتونی مشکلت رو حل کنی عزیزم

این یکی از اون سایتاست که گفتم بد نیست یک نگاهی بهش بندازی
    http://www.istgah.com/search/?stext=%D8%AF%D9%88%D8%B1%D9%87+%D8%A2%D9%85%D8%A7 %D8%AF%DA%AF%D9%8A+%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86& limit=25&limitstart=50&siteid=560464&kid=26

http://www.istgah.com/search/?stext=%D8%AF%D9%88%D8%B1%D9%87+%D8%A2%D9%85%D8%A7 %D8%AF%DA%AF%D9%8A+%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86& limit=25&limitstart=50&siteid=560464&kid=26

اگر سایت باز نشد تو نوار گوگل سرچ کن عزیزم

عزیزم اگر باز نشد تو نوار گوگل سرچ کن کلاسهای فن بیان خبرش رو حتما بده

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 13 آذر 89 [ 18:06]
    سطح
    28
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 115
    دستاوردها:
    تشکرها
    5

تشکرشده 7 در 3 پست

Array

سلام دوست عزیز من چندتا سوال عز شما دارم1-ایا موقع حرف زدن اضطراب بر شما چیره میشود؟2- سابقه ی این مشکل به کی بر میگرده؟ایا مدام افکار منفی شما را سرزنش میکنند؟ 4-ایا پدر یامادر شما سابقه ی چنین مشکلی را داشتند؟روابط پدر ومادرت با شما چگونه بود ایا در گذشته مدام مورد تمسخر وسرزنش ان ها قرار میگرفتی؟یا ایا والدینت شما را یه فرد بی لیاقات به حساب می اوردند وهمیشه شما را با دیگران مقایسه میکردند؟

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 05 تیر 91 [ 19:44]
    سطح
    25
    Level completed: 57%, Points required for next Level: 43
    دستاوردها:
    تشکرها
    6

تشکرشده 6 در 5 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط medil0ne
    [/b][b]حتما بخون

سلام به همه , niiks عزيز...
    من پدر و مادرم كارمند بهزيستي هستن و از اونجا اين مطلب رو مي دونم...
    مي دونم كه يه بخش تخصصثي توي بهزيستي هست به اسم گفتار درماني،كه البته خصوصيش هم هست و صد البته كه بايد بهتر باشه...
    اونجا اكثرا بچه هاي كم سال رو مي برن كه در اين موارد مشكل دارن...
    احساس مي كنم كه راست كار خودته چون تخصصشون اينه...
    و در ضمن از اين كه گفتم بچه ها رو مي برن يه وقت حس بدي بهت دست نده چون با اين كه كمترن ولي به كررات ديدم كه آدم بزرگي رو كه مراجعه كرده(آخه خونمونم يه 6 7 سالي توي همونجا بوده-سازماني-)
    و ديگه اين كه جايي كه ما اونجا مي بوديم مركز فيزيوتراپي-گفتار درماني-شنوايي شناسيو مددكاري بود(اگه چيزي كم نگفته باشم)منظور اين كه امكانش هست چون شهر شما بزرگتره به صورت جداگانه هر كدوم از اينها ارگان بندي باشند...
    اميدوارم حتما اگر تا حالا اونجا نرفتي بري و باز نري همون اول بري خصوصي،اول برو همون اداره ببين كليت كار به دردت مي خوره بعد پول خرج كن...
    اگه بازم سوالي داشتي كه ديدي ميتونم جواب بدم حتما بهم ميل بزن... medil0ne@yahoo.com
    اميدوارم درست بشه عزيزم...
    احسنت که بهترین راه حل را پیشنهاد کردید نگاه کنید موضوع چند قسمته اوا اینکه شاید این قضیه یه ضایعه جسمی باشه که نیاز به آزمایشهای دقیق هست دوم مشکل روحی و روانی باشه که نیاز به رواندرمانگر هست خواهشا اگر میخوای مشکلت حل بشه در اسرغ وقت پیش یه متخصص گوش و حلق و بینی و بعد روان پزشک برو انشالله که مسئله فقط با یه ارجاع به گفتار درمان حل بشه یا علی شیعه علی

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 25 خرداد 94 [ 14:42]
    سطح
    56
    Level completed: 83%, Points required for next Level: 35
    Overall activity: 50.0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    467

تشکرشده 462 در 208 پست

Array

تا به حال به پزشک مراجعه کردید؟

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)