به به غزاله عزیز
حرارت صندلی داغ چطوره ؟ خوبه ؟ تو تابستون گرماش بیشتر نشده ؟
از اونجايي كه بنده قبلا روي اين صندلي جلوس نموده بودم كسي نمياد ديگه سوال بپرسه
نه تنها داغ نيست بلكه سرد و يخ هم شده
غزاله خانوم گل اول از همه دوست دارم بدونم به نظر غزاله چه چیزهایی عشق رو تحریف می کنه و اون رو تبدیل به یک عشق غیر واقعی می کنه طوری که فرد فقط تصور میکنه که عاشقه اما عشقش واقعی نیست ؟
هوس...تميز و تشخيص عشق و هوس اين روزا خيلي سخته...خيلي ها رو ميبينم كه به اشتباه اسم عشق رو روي حسي كه نسبت به طرف مقابل دارن ميذارن در حاليكه با كمي توجه و دقت ميشه فهميد اين يه هوس زودگذره...اما اين رو مايي كه از بالا به قضيه نگاه ميكنيم درك ميكنيم نه خود شخصي كه توي ماجراست...
اگر روزی از یک موضوع کوچیک که همسرت از شما مخفی کرده بوده مطلع بشی چیکار میکنی ؟ (یک موضوع کوچیک و حتی بی اهمیت)
بستگي داره به اين كه اين موضوع خيلي كوچيك در چه موردي باشه؟؟مثلا راجع به چي نگفته باشه؟
اگر تو موقعیتی همسرت خیلی عصبانی بود چه کار میکنی برای آروم کردنش و اگر تلاشت بی فایده بود چه می کنی؟
اوه اوه تا دلت بخواد من توي اين موقعيت بودم و خوشبختانه موفق هم بودم....يه چيزي بگم نخندي ها...من هر بار چندين روش رو براي اروم كردنش بكار بردم به اين خاطر الان نميدونم اين ميكس كردن روش ها چه طوري رووش اثر كرده...يه بار با عصباني شدن من ارووم ميشه يه بار با غمگين شدن و يه بار با بيخيالي من...خلاصه هر دم از اين باغ بري ميرسد...
معمولا تلاشم نتيجه داشته يادم نمياد بي نتيجه مونده باشم...
البته گاهي هم سكوت من و نخنديدن من براش از هر چيزي كشنده تره...از اونجايي كه من يه لحظه اروم و قرار ندارم اگه ببينه ساكت شدم داغون ميشه...از اين روش هم استفاده ميكنم...البته فقط گاهي...چون مثل شمشير دو لبه اس گاهي جواب معكوس ميده...
.
اگر از اطرافیان راجع به شخصی که تا به حال با او برخورد مستقیم نداشتی بد بشنوی در مواجهه با اون فرد چه برخوردی خواهی داشت ؟
بستگي داره از كي شنيده باشم....مثلا بعضي ها هستن كه متخصص صفحه گذاشتن هستن كه خب از اونها حرفي رو باور نميكنم اما اگه به گوينده ايمان داشته باشم خب در رابطه با اون فرد محتاطانه عمل ميكنم...اما رابطه رو تا جايي كه خودم ازش بد ببينم ادامه ميدم و با اولين اتفاقي كه حرف گوينده رو اثبات كنه كنار ميكشم...
اگر همسرت بخواد تو رو به تفریح ببره بین طبیعت و باغ وحش کدوم رو انتخاب میکنی؟
از اونجايي كه بنده به شدت از پشه و پروانه و كلا حشرات ميترسم از طبيعت و باغ و اينها لذتي نميبرم...ولي دل رفتن به باغ وحش رو هم ندارم...وقتي شرايط افتضاح نگهداري از شيرها و پلنگ ها و حيوانات پشت قفس رو ميبينم ناراحت ميشم...
كاش مثل ژاپن و مالزي و ... توي باغ وحش ها ادمها توي قفس باشن و حيوانات ازاد....اين بيتشر لذت داره برام...
چه نوع فیلمهایی دوست داری:احساسی_خانوادگی_مستند_ ترسناک
خب اينم بستگي داره مستندش چي باشه ...اگه راجع به حيات وحش باشه يا كلا حيوانات باشه...خب اول مستند بعد احساسي خانوادگي ترسناك اما اگه مستندش مثلا راجع به شركت هاي هرمي (
) باشه اصلا نگاه نميكنم و ميرم سراغ فيلم هاي ديگه...
بهترین هدیه ای که تا به حال از همسرت گرفتی چه بوده ؟
يه شاسخين سفيد بزرگ
به نظر غزاله عشق مهمه یا دوست داشتن و این دو چه تفاوتی با هم دارند؟
راستشو بخواي براي من اين دوتا فرقي نداره...البته يه نفر بهم ميگفت فكر ميكني كه عاشق شوهرت هستي اما وقتي بچه دار بشي ميفهمي عاشق بچه ات هستي و همسرت رو دوست داري...
نميدونم تا چه حد درسته....
غزاله معمولا زود عصبی میشه یا دیر ؟ و چه چیزی بیشتر باعث عصبانیت غزاله میشه؟
قبلا ها كه اعصابم سالم تر بود
خيلي كم عصباني ميشدم و خيلي خونسرد بودم اما در نتيجه دو سالي كه به يه بنده خدايي شارژ ميدادم و اعصابم رو داغون كرد....حالا زودتر از سابق عصباني ميشم اما مدتي كه عصباني هستم خيلي كوتاهه....خيلي زود به حالت ارامش برميگردم...در مقابل تغييرات ناگهاني شرايطم هم عصبي ميشم...كلا تغيير رو زياد دوست ندارم...
عوامل زيادي منو عصباني ميكنه از سرو صداي نصفه شبه همسايه هاي بي ملاحظه بگير تا وقت كشي استاد توي كلاس و ديدن حماقت ادمها و...و ...و....خب خيلي چيزها هست كه كفر ادم رو در مياره اما خب براي هر كدوم مدت كوتاهي قاط ميزنم...
در كل ادم عصباني نيستم...مگر كسي روو مخم بره...
همینطور چه چیزی بیش از همه تو رو خوشحال میکنه؟
من با خيلي چيزها عصبي ميشم اما با خيلي خيلي چيزهاي ديگه خوشحال ميشم....مثلا معدل بالا...شروع روز با ديدن پسرم و صبحونه دادن بهش...خريد كردن ...ديدن دوستان قديمي....كنسل شدن قراري كه با اكراه بايد ميرفتم...و..و...و...
مامانم هميشه ميگه خوشحال كردن تو كار خيلي سختي نيست برعكس خواهرت...
معمولا هم خوشحالم مگر عكسش اتفاق بيفته يعني حالت ديفالتم Happy هست...
اگر روزی تو شرایطی باشی که یا باید به خواسته مادرت عمل کنی یا خواسته همسرت یعنی این دو مقابل هم باشند چه میکنی؟
من معمولا طبق خواست خودم رفتار ميكنم و به حرف كسي گوش نميدم(البته گاهي هم سرم به سنگ ميخوره ها) اما در اين شرايط كه گفتي (اميدوارم هيچ وقت برام پيش نياد)سعي ميكنم اول با هر دو حرف بزنم و استدلالشون رو براي كاري كه ازم ميخوان بشنوم...بعد از شنيدن علت و سبك سنگين كردن اين دلايل...بهشون توضيح ميدم كه به اين دليل و اين دليل بهتره به روش فلاني عمل كنيم اگه قانع شد كه هيچي اگه نه كار خودم رو انجام ميدم...
فعلا کافیه [/color]
علاقه مندی ها (Bookmarks)