RE: آیا حدسم درست است؟
خاموش عزیز بنظرم خیلی سرد رفتار میکنین چجوری میشه یه زن اینهمه بی تفاوت باشه و اصلا واسش مهم نباشه که شوهرش با کیه و همینو انتخاب کنه واسه طلاق مشکلات بپه ها رو تو تالار خوندین مشکل منو خوندین من دارم زندگی میکنمو دلم میخواد به جای طلاق زندگیمو بسازم همه میتونن طلاق بگیرن این راهیه که جلوی پای همه هست .ببخشیدا باعرض معذرت خیلی مغرورین.من بانظر بقیه موافقم شوهرتون دنبال محبت میگرده و میخواد از این راه موفق بشه چرا یکم نرم رفتار نمیکنین خیلیامشکلشون حادتر از شماست ولی میخوان زندگیشونو بسازن چرا همیشه میگیم مردو واسمون حرف در میارن یعنی شما اصلا شوهرتونو دوس ندارین .منم یه روزی مثل شما همش بهانه میاوردم که نمیشه درستش کرد میخوام طلاق بگیرم و اعضای اینجا با راهنمایی و همدردیاشون منو امیدوار میکردن یه مدته که دست از انکار کردن برداشتم و دارم حرفای بچه ها رو عملی میکنم سخته دیر شروع کردم ولی نتیجه ش بد نیست.اگه بدنبال خوشبختی حستین باید جنگید.بنظر کار درستی نیست که گفتین برو پی زندگیت منم میرم با یکی دیگه این زندگی بوده که میخواستین چرا اول سعیتونو نمیکنین بعد بگین نشد خواهش میکنم به همسرتون بها بدین قدر دانی کنین دلشو بدست بیارین میگن مردا عشقشون تو چشماشونه شما بخودتون میرسین واسش تنازی میکنین چرا سعی نمیکنین وقتتونو باهاشون بگذرونین وقتی میگین خونه نباشه راحترین ارامشتون بیشتره معلومه مجردیو دوست دارین ببخشین من اینجوری حرف میزنم ولی خانومی این خودتونین که ضربه میخورین شما یه مدت باهاش درست رفتار کنین بهش محبت کنین از اعضای اینجا راهنمایی بخوایین بعد اگه بهتر نشد باشه شما راست میگین به قول اقای سنگتراشان فکر نکنین با یه بار دوبار قراره درست بشه دیرو زود داره ولی سوختو سوز نداره مطمئن باش اگه پا به پای حرف بچه ها جلو بری نتیجه میگیرین واستون بهترینارو میخوام و موفق باشین 
زمانیکه زن ومرد با شناخت تفاوتهای یکدیگر راه احترام متقابل را فراهم می اورند بی درنگ جوانه های عشق امکانی برای شکفتن پیدا می کند
علاقه مندی ها (Bookmarks)