به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 12 از 25 نخستنخست ... 2345678910111213141516171819202122 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 111 تا 120 , از مجموع 247
    عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 27 دی 92 [ 02:28]
    سطح
    48
    Level completed: 36%, Points required for next Level: 128
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    1,129

تشکرشده 1,123 در 399 پست

Array

RE: سری پنجم صندلی داغ

نقل قول نوشته اصلی توسط بی دل
    مهتاب جان معلوم میشه نه تنها نسوختی بلکه تازه داره خوش خوشانت میشه که هی دعوت میکنی به سوالهای داغ داغ

1. چه چیزی تو گذشته هات هست که اگه یه روز بتونی برگردی به گذشته، اونو با خودت به حال میاری؟

بی خیالی ها و الکی خوش بودنهای دوران کودکی

2. در زندگی چقدر دنباله رو دیگران هستی و چقدر از خودت خلاقیت نشون میدهی؟

اصلا از تقلید خوشم نمیاد.مگر اینکه با عقل ناقص خودم به همون نتیجه ای برسم که دیگری رسیده.خلاقیت هم گاهی نشون میدم.یعنی میگی حد وسط وجود نداره؟من نه تقلید میکنم نه اینکه همیشه خلاقم.بیشتر متمایل به خلاقیت هستم و متنفر از تقلید

3. خط قرمزهای مهتاب چی هست و چه چیزهایی تو زندگیت اگه پیش بیاد نسبت بهشون انعطاف نشون میدی و چه چیزهایی نه؟

1.یکی از خط قرمز هام در روابط اجتماعی اینه که تا جایی خوبی کنم که تبدیل به وظیفه نشه.خیلی مهمه برام
    2.در روابطم با نامحرم خیلی احتیاط میکنم(اما ازشون فرار نمیکنم)دیگه یادم نمیاد چیزی
    اگه مجبور باشم شرایطی رو تحمل کنم سعی میکنم انعطاف نشون بدم.هرچند گاهی موفق هم نشم.اگه امید داشته باشم به تغییر شرایط حتی یک درصد،اصلا انعطاف نشون نمیدم

4.اصولا تعریف مهتاب از لوطی گری و با مرام بودن چیه؟ (در دو کلمه خلاصه نکنی!)

منظورت از دوکلمه:بی دله؟خودشه
    اما حالا که گفتی،لوطی گری اینه که وقتی میبینی کسی به کمکت نیاز داره،حتی اگه دشمن خونیت هم باشه،ازش دریغ نکنی.و دشمنیتو نگه داری واسه بعد که شرایطش بهتر شد

5. دین تا کجاها تو زندگیت نقش داره و برای حل مسائل روزمره ات چقدر ازش کمک میگیری؟

در زندگی معنویم،اعتقاداتم و ذهنم خیلی برام تعیین کننده بوده.برای حل مسائل روزمره هم بیشتر مشکلات درونیم ازش خیلی کمک میگیرم.اما دروغ چرا؟در عمل زیاد اهل دعا و قران و انجام مستحبات اینجوری نیستم.البته اینم بگم هرچی بیشتر این روزا تو روحم و ذهنم دینم کمک حالم بوده،الان دارم کم کم بیشتر متمایل میشم به سمت اینایی که گفتم.چون همین دین و اعتقادات دینیه که الان دستمو گرفته داره بلندم میکنه

6. خدا چه رنگیه؟

سفید

7. چقدر با این جور دسته بندی ها موافقی؟ "زنان، مردان، همسران، مجردها، همسران اول، همسران دوم، زنان صیغه ای، عروسها، مادر شوهرها، دامادها، باجناقها، جاریها، تحصیل کرده ها، شغل دولتی ها،مذهبی ها، دکترها، مهندسهاو ..."؟ اصلا با دسته بندی موافقی؟ یا اینکه تو هم معتقدی که انسانها به همون اندازه که اثر انگشتشون منحصر به فرده، از هم متفاوتند و منحصر به فردند؟

بی دل دست رو دلم نذار که خونه
    شاید تفاوتهایی باشه،اما همه در درجه اول انسان هستن و روح خدایی دارن و همه درخور احترامن
    تنها دسته بندی هایی که بهشون اعتقاد دارم،پدر و مادر --- فرزند و کمی هم بزرگ و کوچیکه
    که اینا هم برمیگرده به معنویات

8. علت دین گریزی اکثریت جوانان جامعه امروز ما علیرغم داشتن جامعه اسلامی چیه؟

علتش اعمال غلط برخی افراد هست که به اسم دین و شریعت هرکاری دلشون میخواد میکنن.بیشتر افرادی هم که از روی ظواهر قضاوت میکنن و زود باور هستن،با دیدن این افراد باورشون میشه که دینی که میگن واقعا همینه،پس بهتر میدونن پی اش نرن.دلیل دیگه هم اینه که نمیتونن محدودیتهای دین رو قبول کنن و با وسوسه گناه مقابله کنن(البت میبخشید در حد برداشتهای خودم گفتم.تخصصی نیست.ادبیات دونه درشتی بلد نبیدم)

9. چقدر از مشکلاتی که امروزه به عنوان دلیل اصلی تاخیر ازدواج جوانا اعلام میشه حقیقیه؟

بستگی به دید افراد داره
    بنظر من که دید خودمون باعث میشه به بعضی چیزا به چشم مشکل نگاه کنیم
    این مشکلات هم از این دسته هستن.بعضی از این به ظاهر مشکلات ،بهانه هایی بیش نیستن

10. برای تایید یا رد دین چقدر به رفتار بزرگان متکی هستی؟ اصولا چقدر دینت وابسته به درست یا غلط بودن رفتار بزرگان هست؟

من متکی به نظر خودم هستم در اینمورد.ولی مسلما از بیرون هم تاثیر گرفتم اما با کلنجار رفتن با افکار و عقاید و برداشتهای خودم دین رو همواره تائید میکنم.رفتار بزرگان هیچوقت=دین نیست.بر مبنای رفتار اونا نمیشه دین رو تائید یا رد کرد.البته بزرگانی بغیر از ائمه منظور من هست.
    دین من اصلا وابسته به درستی یا غلطی رفتار کسی نیست.من خدا رو درون خودم حس میکنم.فطرتمو لمس میکنم،حتی اگه نتونم اغلب به ندای فطرتم گوش بدم.دین رو قبول دارم ولی دین ناب ما لزوما چیزی که الان میبینیم نیست،منظورم تحریفاته

11. کدام فصل را بیشتر دوست داری؟

پاییز و زمستان با اینکه افسرده میشم گاهی
    اما نه الان میتونم بگم همه رو دوست دارم،هرکدوم بخاطر ویژگیهای خاص خودش

12. بی دل گفته بود:" من متولد ماهی از سال هستم که در کتابهای طالع بینی در مورد آن نوشته شده: اگر متولدین این ماه نبودند دنیا چکار میکرد؟" حالا با این راهنمایی میتونی بگی بی دل متولد چه ماهیه؟

زیاد اهل طالع بینی نیستم
    اما از توصیفاتش برمیاد اردیبهشتی باشی،عین خودم

13. چقدر خوشیهایت وابسته به رفتار و گفتار دیگران است؟

خیلی بیشتر از اونی که دلم میخواد،یعنی اصلا دلم نمیخواد اینطور باشهاما دارم سعی میکنم

14. "خنده بر هر درد بی درمان دواست" چقدر از این جمله در حل مسائل زندگیت کمک گرفته ای؟
    قبلا خیلی کمک میگرفتم.همه اهل فامیل به خنده رو بودن من حسرت میخوردن،فکر میکردن غصه ندارمکه البته به خودم هم خیلی کمک میکرد.اما الان مدتیه کمتر میخندم.شراطی که توش هستم دلیلش بوده و همین هم باعث میشه شرایطم بدتر بشه(هم علته هم معلول!!!)

15. اگر بتوانی یک چیز را از کل زندگیت در حال و گذشته پاک کنی اون چیه؟

عقاید مزخرف و گاها" خاله زنکی که از افراد و محیط پیرامونم تو مغز مبارکم چپونده شده و الان زندگیمو تحت تاثیر قرار میده

16. سلیقه موسیقیای ات چه طوره؟

بنظر خودم بدک نیست،اولویتم موسیقی بدون کلام یانی،کیتارو،کنی جی

17. به نظرت جای چه تاپیکی توی تالار خالیه؟

از اولم همیشه تو ذهنم بود تو تالار تاپیک آشپزی نداریم
    اگه عضویتمو تمدید کنم حتما خودم پیگیر میشم

18. اگه زورت به مدیر همدردی میرسید چی بهش میگفتی؟

بهش میگفتم به من تا وقتی نیاز دارم مشاوره حضوری بده و به حل مشکلم تا جاییکه میتونه کمک کنه.البته خداییش در توان خودشون کم نذاشتن برام

19. به نظرت مناسبت بنر تالار با دنیای این روزهای تالار چیه؟ کسی قراره بره خونه بخت؟ بخت کیوان باز شده؟ حال و روز فرشته مهربان در این روزها رو داره نشون میده؟ یا چی؟

اتفاقا بدجر ذهنمو درگیر کرد وقتی دیدمش

فکر کنم بخت کیوانو باز کردن

2. 6 کاربر از پست مفید lvlahtab تشکرکرده اند .

lvlahtab (دوشنبه 18 مرداد 89)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    48
    دستاوردها:
    تشکرها
    1,129

تشکرشده 1,123 در 399 پست

Array

بچه ها باعرض معذرت اگه اجازه بدین مدت پاسخگویی من تا فردا تمدید بشه
    واقعا سوالات بظاهر ساده ولی برام وقت گیرن

اگه میشه تا فردا دوستانی که میتونن بهم خبر بدن که آمادگی نشستن رو صندلی رو بعد از من دارن
    خواهش میکنم نذارین پیش آقای ابراهیمی شرمنده شم.یکیتون قبول زحمت کنین

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    48
    دستاوردها:
    تشکرها
    1,129

تشکرشده 1,123 در 399 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
    سلام
    1 -سه پاسخ گزنده اي كه تصور مي كني تا كنون در تالار به شما داده شده كه زمينه ساز تغييرتون شده را لينك بده.
    بخشهایی از این پست غزاله که متوجه ام کرد زیادی دارم وقتمو پای نت هدر میدم ،الان کمتر میام و درضمن سعی میکنم بیشتر استفاده ببرم.و همچنین یه بار غزاله برای اینکه شب پای کامپیوتر بودم درحالیکه همسرم تنها خوابیده بود سرزنشم کرد که اونم بتدریج باعث شد به اشتباهم پی ببرم.
    ممنونم عزیزم

قسمت اول این پست باراناول بهم برخورد،انکارش میکردم.اما بتدریج پی بردم راست گفته باران عزیز.

همچنین مسئله ای که درمورد شوخی آقای بی بی پیش اومد
    باعث شد بیشتر از قبل به زود قضاوت کردنم دقیق بشم و متوجه شدم وضعم خرابتر از اونیه که فکر میکردم

2 - سه نفر در تالار كه تصور مي كنيد تا اندازه اي شخصيتشون مشابه شماست نام ببريد؟ (شخصيتشون نه مشكلشون)
    نسیم-خانمی قسمتی از مشکلش که خانواده همسرش هیچ کاری براش نمیکنن،نه مادی نه معنوی.
    پریوش ،در ضعف و ناتوانی روحی همسرش در مقابل مشکلات و تنها گذاشتن خانمش در شرایط سخت.
    متاسفانه خوب یادم نمیاد.اما تا حالا با خوندن مشکل خیلی ها باهاشون هم حسی کردم.

3 - بيشترين زماني كه توانستي گريه نكني چه مدت بوده است؟

اصولا خیلی اهل گریه و زاری نیستم،مخصوصا الان مدتیه در اوج ناراحتی هم حوصله و تمایلی به صرف انرژی برای گریه ندارم.شاید شده ماهها گریه نکردم.(پس از ازدواج) .و شده سالها گریه نکردم(قبل از ازدواج)

4 - وقتي همسرتان از شما ناراحت يا عصباني مي شود چه خصوصيتي را به شما نسبت مي دهد؟
    بهتر بود میپرسیدین چه خصوصیتی رو نسبت نمیده؟
    اصولا همسر من خیلی ایراد میگیره و اکثرا" ناراضیه از شرایط.و با کوچکترین عملی از من که شک کنه منظوری داشتم سیلی از برچسب بطرفم میاد.گاهی حتی به کارایی که با حسن نیت هم انجام میدم مشکوک میشه و میگه فلان قصد و داشتی منم شاخ درمیارم و دیگه دست و دلم به خوبی هم نمیره.در هر حال جواب سوال:

مغرور-خودخواه-بی عاطفه-سست-کم تحمل-پرتوقع-حسابرس و مادی در روابط(یعنی در روابط فقط به سود و زیان فکر میکنم و اگه کاری برای کسی بکنم عوض عوضه)-کینه ای-حسود-جزئی نگر-اهل تبعیض.روم نمیشه ادامه بدم...اینا خوب خوباش بود
    البته وقتی هم عشقولانه میشیم برعکس اینا رو میگه

5 - اگر يك نفر از اعضاء‌ را بخواهي تشويق كني كيست؟

شاید دوست خوبم باران
    البته دوستان دیگه ناراحت نشن.همه تونو از صمیم قلب دوست دارم چون در فرایند شفا همراهم بودین و هستین.باران جان نسبت به سنش افکار پخته تری داره و خیلی خوب راهنمایی میده و در عین حال مسئولیت پذیره و تا جاییکه بتونه مراجع رو همراهی میکنه و وسط راه ولش نمیکنه
    آقای مدیر سوالاتون سخت بود.
    نمیدونم منظورتون از بعضی هاشون چی بود،اما بدجورب ازمن اعتراف گرفتین شما و بی بی.
    رسما" با جواب دادن به بعضی از سوالاتون خودمو ترور شخصیتی کردم.با دستای خودم قبرمو تو سایت کندم.
    خصوصیات منفیمو که خودتونم بیشترشونو میدونین اما الان خیلی با سابق فرق کردم.
    همسرم ازم تعریف هم میکنه مخصوصا اخیرا".

5. 5 کاربر از پست مفید lvlahtab تشکرکرده اند .

lvlahtab (سه شنبه 19 مرداد 89)

عضو فعال

آخرین بازدید
    جمعه 28 فروردین 94 [ 21:07]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 5.0%
    دستاوردها:
    Veteran25000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    8,459

تشکرشده 9,108 در 2,116 پست

Array

سلام ممنون از خانم مهتاب كه در صندلي داغ تالار شركت كردند وبه زييايي پاسخگوي دوستان بودند

7. کاربر روبرو از پست مفید محمدابراهیمی تشکرکرده است .

محمدابراهیمی (سه شنبه 19 مرداد 89)

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 30 مرداد 92 [ 13:58]
    سطح
    28
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 81
    دستاوردها:
    VeteranSocialTagger Second Class5000 Experience Points
    تشکرها
    7,577

تشکرشده 8,601 در 1,498 پست

Array

مهتاب جان میدونستی که یکی از خصلتهای خوب شما: "صداقت" است؟
    و دیگه اینکه شما شخصیت پیچ وا پیچ و هزار لایی نداری و البته همه اون صفات منفی که گفتی هر کدام از ما یک درصدی اش را داریم
    مهم این است که عیبهامونو خودمون بتونیم ببینیم و اصلاح کنیم نه این که بشویم آنچه که دیگران دوست دارند.

9. 5 کاربر از پست مفید بی دل تشکرکرده اند .

بی دل (سه شنبه 19 مرداد 89)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    48
    دستاوردها:
    تشکرها
    1,129

تشکرشده 1,123 در 399 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط بالهای صداقت
    مهتاب خانوم سلام
    الان گیس و گیس کشی راه میفته ... یکی بیاد ما دوتا رو از هم جدا کنه
    اون چه عکسی که برای من گذاشتی؟؟؟؟
    اینها دلیل قانع کننده ای نیست

لذت توی زندگی یعنی چی؟

لذت یعنی اینکه در اوج مشکلات بتونی حالشو ببری

چه جوری شد یهو خوردی به این سایت؟

دنبال مقاله بودم تو نت

این دختره که زیر امضات ما رو نگاه می کنه ...کیه؟ چی می خواد؟ چی میگه؟

مهتابه دیگه.داره شما و دنیا رو نیگا میکنه،البته از دریچه دید خودش که خیلی هم کوچیکه.

هدفت از زندگی مشترک چیست؟

خیلی هدف داره.تداوم نسل،انگیزه دادن به ادامه زندگی.کاهش خودخواهی.سازگاری با دنیا.و خیلی چیزای دیگه

دلیلت از ازدواج چی بود؟ به اون چیزی که می خواستی رسیدی یا نه؟
    اگر رسیدی توضیح بده چه جوری
    اگر نرسیدی بگو چرا نرسیدی؟

اینکه فکر کردم این خواستگارم مناسب ترین فردیه که من میتونم باهاش ازدواج کنم و اگه ردش کنم یا باید با فرد نامناسب ازدواج کنم یا بترشم.
    نه کامل نرسیدم.اما ان شاا... کم کم میرسم.با تلاش و صبر و امید بخدا.هنوز به هدف نهاییم نرسیدم چون زمان میبره تا هرکدوم از ما تو روابطمون جا بیفتیم و خودمونو تطبیق بدیم با شرایط جدید،افراد جدید،مسئولیت های جدید و...
    من امیدوارم که میرسم.میرسیم

سرگرمی هایی که بهشون علاقه مندی و خیلی وقته فراموششون کردی کدوم ها هستند؟

بازیهای کودکانه.حل جدول.فیلم و موسیقی.شیرینی پزی.اس ام اس بازی...

فیلم بیشتر روی شما تاثیر میذاره یا موسیقی؟

بیشتر موسیقی.بنظرم حقیقی تره.از اعماق دله.انگار حرفایی رو که نمیتونی به زبون بیاری بخوبی با زبان بی زبانی میگه.ظرافت و لطافت بیشتری داره.البته موسیقی هایی که واقعا ارزشمند باشه رو میگم.مثل موسیقی موسیقیدان هایی که قبلا گفتم

وقتی عصبانی میشی و می خواهی از کوره در بری چقدر خودت رو جای طرف مقابلت میذاری؟
    اصلا مگه بده آدم از کوره در بره؟
    قدیم اصلا اینکارو نمیکردم.الان کم کم دارم خودمو عادت میدم موقع عصبانیت خلوت کنم و وقتی تنهام خودبخود اغلب خودمو میذارم جای طرف مقابل که خیلی هم کمک میکنه به فروکش عصبانیتم
    از کوره در رفتن بد نیست.مهم اینه که وقتی از کوره درمیری کار بدی نکنی با حرف بدی نزنی.

ماکارانی چه جوری درست می کنند؟

اول سیب زمینی سرخ میکنیم.میذاریم کنار(نمک و زرد چوبه فعلا نمیزنیم تا روغنش نسوزه و در مراحل بعدی بتونیم ازش استفاده کنیم)
    تو همون روغن پیاز ریز خرد و سرخ میکنیم.وقتی پیاز نرم و طلایی شد گوشت چرخ کرده(در صورت تمایل بهمراه سویا)اضافه میکنیم.خوب تفت میدیم تا گوشت ریز بشه بعد زرد چوبه نمک و رب میزنیم.بعد از یکی دو دقیقه سیب زمینی رو به اینا اضافه کرده بعد از حرارت دیدن از رو شعله برمیداریم.

همزمان با این آب رو میذاریم تو قابلمه جوش بیاد بعد ماکارونی(ترجیحا" رشته ای) میریزیم تو آب بعد زرد چوبه،نمک،کمی روغن اضافه میکنیم به ماکارونی در حال جوش.اینا هم خوشرنگ و خوش طعمش میکنه هم نمیذاره بهم بچسبن ماکارونیا.بعد که ماکارونی پخت تو آبکش میریزیم میشوریم بعد لایه لایه با سسش میریزیم تو قابلمه میذاریم دم بکشه.
    میتونین ته قابلمه یه لایه سیب زمینی بزارین همراه پخت ماکارونی سرخ بشه بعد نوش جان کنین.

=======
    پی نوشت:
    این دستور پخت صرفا مورد پسند منه و سلیقه شخصی مهتابه.
    پس>>>
    میتونین به سس ماکارونیتون هر چی دلتون خواست بزنین.مثل قارچ،سبزیجات و...
    میگن ماکارونی رو نذارین دم بکشه اما من اینجوری خوشم میاد.

می بینم باز هم که گفتی منو گریون می بینی؟ دست از سرت بر نمی دارم تا درستش کنی
    این خوبه؟
    من با دیدن این عکس همش خودمو جای اون دختره میذارم
    خوش بحالش.
    مال شما.

چه طوری وابستگی ات رو به تالار ترک کردی؟

خب آدم هرچیزی رو که برای بار اول تجربه میکنه برای مدتی جو گیر میشه
    منم جو گیر شده بودم دیگه

چرا این افکار مزاحم همش میان سمت تو؟چرا سمت من نمیان؟

افکار مزاحم سمت هر کسی میرن. ولی نوعشون متفاوته و برخوردی که افراد باهاشون دارن.
    افکاری که سمت شما میان با مال من و مال من با دیگران حداقل در جزئیات متفاوته.
    بعضیا بهتر میتونن با این افکار مقابله کنن.برای بعضیا برخی افکار کم اهمیت تره.کمتر مضطرب میشن.دل مشغولیهای بزرگتری دارن و افکار مزاحم دیگران برای اونا افکار مراحم به حساب میاد

11. 2 کاربر از پست مفید lvlahtab تشکرکرده اند .

lvlahtab (چهارشنبه 20 مرداد 89)

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    شنبه 10 مرداد 05 [ 20:02]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First ClassSocial50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,886

تشکرشده 37,361 در 7,159 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط lvlahtab

آقای مدیر سوالاتون سخت بود.
    نمیدونم منظورتون از بعضی هاشون چی بود،اما بدجورب ازمن اعتراف گرفتین شما و بی بی.
    رسما" با جواب دادن به بعضی از سوالاتون خودمو ترور شخصیتی کردم.با دستای خودم قبرمو تو سایت کندم.
    خصوصیات منفیمو که خودتونم بیشترشونو میدونین اما الان خیلی با سابق فرق کردم.
    همسرم ازم تعریف هم میکنه مخصوصا اخیرا".
    سلام
    منظورم اين بود ما به خودمون و آنچه تصور مي كنيم ديگران در مورد ما فكر مي كنند اهيمت زيادي مي دهيم و گاهي به خاطر آنها زندگي را به خودمون تلخ مي كنيم.
    وگرنه وقتي اين توهم را بشكنيم. متوجه مي شويم آنهايي كه مارا دوست دارند، هميشه دوست دارند.
    من خودم به شخصه وقتي انرژي براي تغيير ، واقع نگرشدن بيشتر، اعتراف به اشتباهات و سعي در رشد شما را مي بينم بيش از پيش شما را تحسين مي كنم.

13. 4 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

مدیرهمدردی (چهارشنبه 20 مرداد 89)

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 09 اسفند 96 [ 15:33]
    سطح
    93
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 666
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    4,250

تشکرشده 4,203 در 1,431 پست

Array

مهتاب جان اگه هنوز مهلتت تموم نشده لطفا عكسي رو كه براي من گذاشتي تفسير كن خيلي برام جالب بود...

15. کاربر روبرو از پست مفید parnian1 تشکرکرده است .

parnian1 (چهارشنبه 20 مرداد 89)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    48
    دستاوردها:
    تشکرها
    1,129

تشکرشده 1,123 در 399 پست

Array

سلام دوستان

میخوام دوست عزیزمون خانم غزاله رو روی صندلی داغمون بنشونم
    ایشون قبول زحمت کردن تا بمدت سه روز پاسخگوی سوالات عزیزان باشن

فقط عزیزان لطف کنین سوالات تکراری و کلیشه ای ازش نپرسین

ببینم چطور داغ میکنین ها
    من که داشتم میسوختم کم کم

17. 6 کاربر از پست مفید lvlahtab تشکرکرده اند .

lvlahtab (پنجشنبه 21 مرداد 89)

عضو فعال

آخرین بازدید
    جمعه 28 فروردین 94 [ 21:07]
    سطح
    100
    Overall activity: 5.0%
    دستاوردها:
    Veteran25000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    8,459

تشکرشده 9,108 در 2,116 پست

Array

سلام خواهر خوب مهربان دلسو ز خانم غزاله سوال از شما
    1_احساسات خود را وقتي خيلي شديد مي شوند چگونه كنترل مي كنيد احساس غم خشم نا اميدي نگراني خوشحالي
    2_دوست داري كجا بري كه تا حالا نرفتي
    3_يك جمله درباره محمد ابراهيمي و خانم مهتاب بگويد
    4_يك جمله درباره مدير همدردي و اقاي كيوان بگويد
    5_جذاب ترين خاطرهاي كه از كودكي به خاطر داري چيه
    6_يك ضرب المثل بگويد
    7_دوست داري نفر بعد صندلي داغ چه باشد
    8_يك بيت شعر قشنگ بگويد
    9_منطقي ترين فرد تو تالار معرفي كنيد

اميدوارم هميشه موفق باشيد

19. کاربر روبرو از پست مفید محمدابراهیمی تشکرکرده است .

محمدابراهیمی (پنجشنبه 21 مرداد 89)

صفحه 12 از 25 نخستنخست ... 2345678910111213141516171819202122 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)