RE: هر شب تنهایی
سلام
اول از همه بگم که من یه پسر هستم و درسته که برای پسرا ظاهر مهمه ولی در اصل اون چیزی که یه پسر عاشقش می شه رفتار و محبت طرفشه. و وقتی آدم کسی رو هم واقعا دوست داشته باشه همه چیزشو و ظاهرشو دوست داره. خیلی از دوستامو دیدم که با دختری ازدواج کردن که از نظر بقیه اصلاً هم خوشگل نبوده ولی چون مهرش به دلش نشسته خودش واقعاً دوسش داره. پس به جای اینکه بابت ظاهر نگرانی داشته باشید بهتره که خودتونو در موقعیت هایی قرار بدین که همسر آیندتون بتونه باهاتون قبل از خواستگاری به طور مختصر آشنا بشه و بعد از اون خواستگاری به طور جدی تر انجام بشه.
در ضمن این برای شما یک نکته مثبت می تونه باشه، وقتی که کسی شما رو دوست داشت می دونید که واقعاً وجودتونو دوست داره و نه فقط ظاهرتونو پسندیده. این نگرانی خیلی از دخترای خوش قیافه و خوش اندام هست که نگرانن طرفشون فقط به خاطر ظاهرشون باهاشون ازدواج کنه.
در مورد قد هم باید بگم که اصلا این قد کوتاه نیست، خواهر خود من 153 هست و هیچ وقت هم بابت این مساله نگرانی نداشته و ازدواج خیلی موفقی هم داشته. این مشکل فقط توی ذهن شما وجود داره، در واقع اصلاً چنین مشکلی وجود خارجی نداره.
تا جایی که من می دونم آرایش در صورتی که در حد عرف باشه و برای مرتب بودن باشه اشکال شرعی نداره و در صورتی که در این مساله شکی هم دارید خیلی راحت از مرجع تقلیدتون می تونید استفتای اینترنتی کنید و جواب بگیرید.
اما موردی که به نظرم از همه مهمتره اینه که اگه می خواید واقعاً کسی دوستتون داشته باشه اول از همه باید خودتون خودتونو دوست داشته باشید. متاسفانه با این ذهنیتی که شما دارید حتی وقتی ازدواج هم کنید احساس می کنید که طرفتون داره بهتون ترحم می کنه و احساس دوست داشتنی بودن نمی کنید. که اول باید برای این مشکل اقدام کنید. راه حلشم چندان مشکل نیست کافیه واقعا قبول کنید که به حکم انسان بودنمون هیچ کدوم کامل نیستم هر کسی یه سری خصوصیات مثبت داره و یه سری خصوصیات منفی و خصوصیات مثبتیو که دارید و بعضیاشو اینجا هم ذکر کردیدو بقیه حسرتشو می خورن به خودتون متذکر بشید.
موفق و خوشبخت باشید
[size=medium]فراغ و وصل چه باشد، رضای دوست طلب *** که حیف باشد از او غیر از او تمنایی[/size]
علاقه مندی ها (Bookmarks)