به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 26 , از مجموع 26
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 20 خرداد 90 [ 15:37]
    سطح
    31
    Level completed: 96%, Points required for next Level: 7
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    5

تشکرشده 5 در 4 پست

Array

RE: هر شب تنهایی

سلام بازهم تشکر می کنم از شما دوستان خوبم .همه اونایی که خوندن موضوع رو.باور کنید الان که تقریبا با تجربه شدم واقعا تمام نکات لازم را رعایت می کنم .زبیاتربن لباس ،بهترین سبک پذیرایی . نمی دونم شاید من برای این زمانه ساخته نشده ام .شاید هم خداوند و آزمایشهاش هست اینجا شاید هم باید حرفهای مشاور ها رو بشنوم و در این زمینه برم مشاوره .
    باز هم منتظر شما و نصیحت هاتون هستم .ممنون اگه بازم ادامه بدبد و تنهام نگذارید.

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 06 مهر 90 [ 10:04]
    سطح
    38
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 83
    دستاوردها:
    تشکرها
    890

تشکرشده 902 در 220 پست

Array

سلام

اول از همه بگم که من یه پسر هستم و درسته که برای پسرا ظاهر مهمه ولی در اصل اون چیزی که یه پسر عاشقش می شه رفتار و محبت طرفشه. و وقتی آدم کسی رو هم واقعا دوست داشته باشه همه چیزشو و ظاهرشو دوست داره. خیلی از دوستامو دیدم که با دختری ازدواج کردن که از نظر بقیه اصلاً هم خوشگل نبوده ولی چون مهرش به دلش نشسته خودش واقعاً دوسش داره. پس به جای اینکه بابت ظاهر نگرانی داشته باشید بهتره که خودتونو در موقعیت هایی قرار بدین که همسر آیندتون بتونه باهاتون قبل از خواستگاری به طور مختصر آشنا بشه و بعد از اون خواستگاری به طور جدی تر انجام بشه.

در ضمن این برای شما یک نکته مثبت می تونه باشه، وقتی که کسی شما رو دوست داشت می دونید که واقعاً وجودتونو دوست داره و نه فقط ظاهرتونو پسندیده. این نگرانی خیلی از دخترای خوش قیافه و خوش اندام هست که نگرانن طرفشون فقط به خاطر ظاهرشون باهاشون ازدواج کنه.

در مورد قد هم باید بگم که اصلا این قد کوتاه نیست، خواهر خود من 153 هست و هیچ وقت هم بابت این مساله نگرانی نداشته و ازدواج خیلی موفقی هم داشته. این مشکل فقط توی ذهن شما وجود داره، در واقع اصلاً چنین مشکلی وجود خارجی نداره.

تا جایی که من می دونم آرایش در صورتی که در حد عرف باشه و برای مرتب بودن باشه اشکال شرعی نداره و در صورتی که در این مساله شکی هم دارید خیلی راحت از مرجع تقلیدتون می تونید استفتای اینترنتی کنید و جواب بگیرید.

اما موردی که به نظرم از همه مهمتره اینه که اگه می خواید واقعاً کسی دوستتون داشته باشه اول از همه باید خودتون خودتونو دوست داشته باشید. متاسفانه با این ذهنیتی که شما دارید حتی وقتی ازدواج هم کنید احساس می کنید که طرفتون داره بهتون ترحم می کنه و احساس دوست داشتنی بودن نمی کنید. که اول باید برای این مشکل اقدام کنید. راه حلشم چندان مشکل نیست کافیه واقعا قبول کنید که به حکم انسان بودنمون هیچ کدوم کامل نیستم هر کسی یه سری خصوصیات مثبت داره و یه سری خصوصیات منفی و خصوصیات مثبتیو که دارید و بعضیاشو اینجا هم ذکر کردیدو بقیه حسرتشو می خورن به خودتون متذکر بشید.

موفق و خوشبخت باشید
    [size=medium]فراغ و وصل چه باشد، رضای دوست طلب *** که حیف باشد از او غیر از او تمنایی[/size]

3. 4 کاربر از پست مفید green تشکرکرده اند .

green (جمعه 15 مرداد 89)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 20 خرداد 90 [ 15:37]
    سطح
    31
    Level completed: 96%, Points required for next Level: 7
    دستاوردها:
    تشکرها
    5

تشکرشده 5 در 4 پست

Array

سلام ممنون جناب green .استفتا رو چشم حتما انجام میدم . ممنون دوستان خوبم که راهنمایی ام می کنید.

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 16 آبان 91 [ 19:19]
    سطح
    26
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 52
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    92

تشکرشده 94 در 33 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط saba Irani
    سلام سپاسگزار از دوستانی که زحمت کشیدند و پاسخ دادند. اما باور کنید این طور نیست .بنده از فوق دیپلم تا پزشک از خانواده هایی با فرهنگ های متفاوت خواستگار داشته ام همه شغلم تحصیلاتم و بقیه مشخصاتم را می دانسته اند اما در مواجهه با من مرا نپسندیده اند .در ضمن بنده خدا را شکر ظاهر بدی هم ندارم تعریف نکنم ظاهرم خوب هم هست بسیار هم به لباس ام اهمیت می دهم خانواده فرهنگی هستیم و خوش نام اما همان طور که عرض کردم در مواجه با نا محرم بنا به شرع مقدس آرایش نمی کنم اما چادری هم نیستم پوشش مقنعه دارم .می دانم قد بنده در فرزندان موثر است پس حق می دهم به آقا پسر ها .اما برای خودم نمی توانم حل کنم که چطور این مشکل را حل کنم .در ضمن بنده از آقایون خواهش می کنم بیشتر نظر بدند هر چند نظر دوستان خوب همجنسم نیز برایم عزیز و شنیدنی است.
    بابت اون قسمت از نوشتتون باید بگم که از نظر من چندان تاثیر خاصی نداره ... برای مثال مادر من قدش 150 و پدرم قدش 160 ولی قد من و برادرم 180 هست .. بیخودی رو خودتون عیب نزارید

در باره آرایش کردن و اینکه تا چه اندازش مشکل شرعی نداره میتونید برید قسمت مشاوره سایت تبیان و از مرجعتون اینو بپرسید .
    [size=medium]********************** زیبایی در سادگیست ********************[/size]

6. 2 کاربر از پست مفید matrix_14 تشکرکرده اند .

matrix_14 (شنبه 16 مرداد 89)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 01 مرداد 91 [ 14:51]
    سطح
    21
    Level completed: 43%, Points required for next Level: 58
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    102

تشکرشده 94 در 53 پست

Array

سلام خانم عزیز نمی دانم که تا حالا ازدواج کردید یا نه؟؟به هر حال امیدوارم شاد باشید صرف نظر از همه چیز...ببین من بر عکس تو خیلی به ظاهر وقیافه ام اعتمادبه نفس داشتم ودارم...(باهات بی تعارف وخواهرانه صحبت میکنم)شاید هم هیچ تعریفی نباشم اما خودم فکر میکنم جذاب وخوشگل هستم...(البته من هم اصلااهل آرایش زیاد وقرتی نیستم)وخواستگار هم یک تعدادی داشتم وزود شوهر کردم....ولی فکر نکن کسایی که خوشگلترن خیلی شادن برعکس بیشتر حرص میخورن مثلا وقتی کسی را میبینم که قیافه من ازش بهتره ولی اون شوهر پولدارتری داره خیلی اعصابم خرد میشه یا میبینم زنهای فامیل اکثرا ظاهرشون به خوبی من نیست ولی زندگیشون مثل منه یا بهتر خیلی بیشتر از بقیه حرص میخورم...وقتی احساس میکنم خوشگلم ولی شوهرم زیبایی خاصی نداره ومردای خوش تیپ زناشون لزوما خوشگل نیستن....وقتی هزاران چیز را میبینم ومقایسه میکنم ناراحت میشم من خیلی راحت صحبت میکنم ببخشیدملامتم نکنید که از خود راضیم فقط درد دل میکنم که بفهمی همه یک جورایی احساس ظلم میکنن....حالا چه خوشگل چه زشت چه معمولی...

عضو فعال

آخرین بازدید
    چهارشنبه 09 بهمن 92 [ 23:55]
    سطح
    70
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 35
    دستاوردها:
    1000 Experience Points10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    12,283

تشکرشده 12,257 در 2,217 پست

Array

سلام،

لطفاً در تاپیک های قدیمی تر از 1-2 هفته پست نزنید،

با تشکر.

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)