خودمم حاضر
خداییش دوستانی تو تالار هستن که آدم وقتی اسمشونو تو لیست پیام خصوصی یا تاپیکش میبینه
لرزه به اندامش میشینهو میگه باز چه اشتباهی کردم؟
کلانتر! تالار هم از اون دسته س
کیوان فکر کردم شما هم تو ارسالت تذکر دادی
ممنون ازهمتون
تشکرشده 1,123 در 399 پست
خودمم حاضر
خداییش دوستانی تو تالار هستن که آدم وقتی اسمشونو تو لیست پیام خصوصی یا تاپیکش میبینه
لرزه به اندامش میشینهو میگه باز چه اشتباهی کردم؟
کلانتر! تالار هم از اون دسته س
کیوان فکر کردم شما هم تو ارسالت تذکر دادی
ممنون ازهمتون
lvlahtab (یکشنبه 10 مرداد 89)
تشکرشده 4,222 در 1,018 پست
ما هم این گوشه موشه ها حاضریم![]()
gole maryam (یکشنبه 10 مرداد 89)
تشکرشده 16,568 در 3,447 پست
امروز که حاضر هستم این نکته به ذهن من رسید که بهتر است به چگونه بودنمان نیز فکر کنیم و سعی کنیم از این فرصت برای تاثیر گذاری هر چه بیشتر در محیط تالار و نسبت به اعضا استفاده کنیم .
ani (دوشنبه 11 مرداد 89), khaleghezey (چهارشنبه 18 تیر 93)
تشکرشده 4,203 در 1,431 پست
سلام
احوال ياران چه طوره؟
حسابي توي تاپيك "اين عضو چه اثري در تالار داره؟" و " جشن تولد" شرمنده ام كردين...
عاشوختونم
خداحافظ![]()
khaleghezey (چهارشنبه 18 تیر 93), parnian1 (یکشنبه 10 مرداد 89)
تشکرشده 1,123 در 399 پست
به به
سلام علیکم
غزاله جان پارسال دوست امسال هیچی
کجایی عزیزم؟
دشمنت شرمنده،انجام وظیفه بود
بوس
lvlahtab (یکشنبه 10 مرداد 89)
تشکرشده 4,203 در 1,431 پست
من همينجاهام زير آسمون خدا...
پيش يه فرشته...پيش مامانم![]()
parnian1 (یکشنبه 10 مرداد 89)
تشکرشده 16,568 در 3,447 پست
غزاله دختر گل مامان
و خود نیز فرشته ای هستی دوست داشتنی .
به واقع از پست بالا کیف کردم چرا که بوی عشق می داد . عشق خالصانه .
عاشقتم غزاله![]()
ani (یکشنبه 10 مرداد 89)
تشکرشده 8,601 در 1,498 پست
آره خداییش!نوشته اصلی توسط lvlahtab
البته من الان تا حدی پوست کلفت شدماما تا همین چند وقت پیش وقتی پیام خصوصی از یکی از همین دوستان! میرسید مثل بچه های خطا کار دلم هری میریخت.
اما از اون بدتر موقعی بود که پیامی از سمت مدیر میومد، فکرشو بکنید! اول یه خورده رو به عقب فرار میکردم، بعد پاورچین پاورچین میومدم سمت کامپیوتر، چشمهامو میبستم و کلیک میکردم پیام باز شه، بعد یه چشمی میخوندمش. آقا نبضم میرفت رو هزار!
بابا! این چه وضعیه؟ کجا ببریم این همه رعب و وحشتو؟ هان؟!!!!
ظلم پایدار نمیمونه![]()
بی دل (دوشنبه 11 مرداد 89)
تشکرشده 37,361 در 7,159 پست
سلامنوشته اصلی توسط بی دل
به نظرم تا حد زيادي اين مشكل به شخص بنده به عنوان مدير همدردي بر مي گردد. و بايد رسما از همه شما عزيزان معذرت خواهي بكنم.
متاسفانه پس از اينكه در ماههاي اول تالار به خاطر سهل گيري و سعه صدر و ارتباط حسنه با اعضاء زمينه هرج و مرج و انتظارات و توقعات افراطي بالا رفت. و كم بود كه با اعدام مدير همدردي رسما تالار بي مدير بشه. تصميم گرفتم نسبت به خط و خطوط و قوانين تالار سخت گيرتر و قاطع تر بشوم.
چرا كه پراكندگي و گستردگي نظرات و درخواست مراجعان در تالار آنقدر زياد هست، كه اگر بخواهي هرهري مذهب بشوي و به همه بگويي تو درست مي گويي، تعارض تالار را پر مي كند. و نياز هست كه چارچوب تالار مستحكم بماند.
اما آنچه كه من از آن معذرت خواهي كردم، نحوه عملياتي كردن اين موضوع بود. به نحوي به خاطر فرصت اندك ، فقط وقتي مشكلي پيش مي آمد به فردي تذكر يا اخطار مي دادم. اين موجب شد كه بعضي ها تصور كنند كه ما سخت گير هستيم.
من همين جا اعلام مي كنم مخلص همه برو بچه هاي دوست داشتني تالار همدردي هستيم و خدمت يكايك آنها ارادت داريم.
اگر توجه كنيد بعد چند سال و چندين هزار عضو ما هنوز به كسي رتبه منفي نداديم. تذكرات عموما خصوصي هست. مگر اينكه فرد پيامهاي خصوصي ما را در تالار عمومي جواب دهد. همچنين اخطارها نوعي هست كه فقط و فقط خود فرد مي بيند. و معمولا اخطارها و هم چنين مسدودي ها زمان محدود و معين دارد. مگر در صورتيكه آنقدر تكرار شود يا آنقدر شكستن قوانين علني و تشديد شود كه بحث خطا يا اشتباه نباشد و قصدي در كار باشد.
به طور كلي تذكر،تشويق ، انتقاد، تاييد و .... همه و همه در اين تالار در جهت بهره مندي يكايك اعضاء همدردي تدارك ديده شده است. تا نسبت به جايي كه هستيم بتوانيم يك گام به پيش برويم.![]()
مدیرهمدردی (دوشنبه 08 شهریور 89)
تشکرشده 1,123 در 399 پست
آقای مدیر بذارین تا یادم نرفته همینجا ازتون تشکر کنم
هر قدر که از دوستان دیگه گلایه کردم بخاطر کم پیدا شدنشون
جا داره از شما تشکر کنم بابت اینکه اخیرا خیلی بیشتر از قبل به تالار سر میزنین و به مشکلات مراجعان رسیدگی میکنین
خیلی ممنون از بابت وقت و انرژی که میذارین
lvlahtab (دوشنبه 11 مرداد 89)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)