ببين سياوش جان
آقا كي گفته كه از ظاهر آدمها ميشه فهميد كه چيكارن ؟؟؟؟
براي مثال خود من وقتي كه دانشگاه رفتم ، بعد يه مدت بحث دوست پسر و اين چيزها شد ، دوستام بهم گفتن كه به قيافه ات ميخوره كه دوست پسر داشته باشي ولي من اصلا تا اون زمان حتي با وجود پيشنهادهايي كه بهم ميشد با هيچ پسري دوست نشدم حتي تلفني ، حتي اينترنتي و حتي جورهاي ديگه ،و حتي به يكي ديگه از دوستام هم همينو گفتن ولي اون هم هيچ سابقه اي در اين زمينه نداشت !!!
كي گفته كه از ظاهر آدم ها ميشه فهميد ؟ آيا مثلا هر كسي كه خوشگله و يا به خودش ميرسه دليلش اينه كه دوست پسر داره ؟؟؟
و حرف از پاكي شد .... بستگي داره كه پاكي رو توي چي ببينين ، شما به خودتون كه مثلا تا الان با چند تا دختر حالا هرچند هم كوتاه رابطه داشتين ميگين پاك ( البته شما كه نميگين دخترهاي كه با شما رابطه داشتن اينو ميگن ) ولي تنها به دختري ميگين پاك كه با هيچ پسري هيچ رابطه اي نداشته باشه !!! ميشه بگين منظورتون از پاكي چيه ؟ آيا پاكي براي زن و مرد فرق داره و جوري ديگه تعريف ميشه ؟؟؟؟
در ضمن من نگفتم كه دختر هايي كه توي ازدوج سنتي باهاشون برخورد ميكنين بدن ؟؟؟
من ميخوام بگم كه اتفاقا شما به بعضي چيزها به عنوان وحي منزل نگاه ميكنين ، مثل اينكه هر دختري كه حتي با پسرها حرف بزنه بده ، و هر دختري هم كه مادر و خواهرتون بپسندن خوبه !!! كي گفته ؟
ببينين به نظر من آدم بايد هميشه به دنبال كسي باشه كه مثل خودش باشه و نبايدم ناراحت بشه ....
بعضي پسرها هستن كه هر غلطي ميكنن و در آخر سر هم دنبال يه دختر پاك واسه زندگي ميگردن ...
ببينيد من اگه دو سال و نيم با يه پسر دوست بودم به قصد ازدواج و حالا به هم زدم ، هيچ رابطه ي جنسي اي با اون پسر نداشتم و اصلا ناراحت نميشم كه همسر آينده ام هم گذشته اي مثل خودم داشته باشه ، اين كاملا براي من قابل درك و قابل قبوله
ولي من نميخوام كه همسر آينده ام هرزه باشه ، يعني كسي كه با دختر هاي مختلف رابطه داشته و رابطه هاي بي هدف داشته و سر خيلي هارو شيره ماليد و گولشون زده و ......
يه سوال از شما دارم ، اگه شما همسر آينده تون گذشته اش مثل گذشته ي خودتون بود قبولش ميكردين ؟ به نظر نميرسه كه قبولش كنين چون شما حتي گذشته ي خودتون رو هم پاك پاك نميبينين ..........
ببينين شما چرا فقط به دختر ها سو ظن دارين ،آيا همه ي اين دوستاني كه شما ازشون تعريف ميكنين كه رابطه ي چنين و چنان داشتن ،بلاخره نميخوان ازدواج كنن؟؟؟ اينها احتمالا ميشن مردهاي خيانتكار آينده ......
به نظر من تعداد مردهاي خيانتكار اتفاقا خيلي بيشتر از زنهاي خيانتكار هستش .... خيلي خيلي بيشتر
ببينين به نظر من شما همه ي حرفهايي كه ميزنين نشون دهنده ي اينه كه نه دخترها رو ميشناسين نه حتي هدف زندگي رو !!! آيا همه ي هدف زندگي شما اينه كه همسرتون با غير از شما با هيچ كس ديگه حتي در گذشته رابطه نداشته باشه و تمام ؟؟؟ آيا با اين ويژگي شما فكر ميكنين همه ي مشكلات زندگي و ازدواج شما حل ميشه ؟
شما هدفتون از زندگي چيه ؟
زني بگيرين كه گذشته ي سفيد سفيد داشته باشه ---- رابطه جنسي برقرار كنين ---- بچه دار شين و خانمتون هم بهتون خيانت نكنه و تمام ......
اينه زندگي شما ؟ زندگي خيلي وسيع تر از اين حرفهاست كه شما توي ذهنتون ساختين ،
به نظر من پيدا كردن يه همسر مهربون و وفادار و كسي كه باهاش تفاهم داشته باشم از همه چيز مهم تر هستش .... تفاهم بخش بزرگي از زندگي رو تشكيل ميده كه شما از اون غافلين و اگه بخواين اينجوري كيس هاي ازدواجتون رو الك كنين ، احتمالا شايد كسايي براتون بمونن كه گذشته ي پاكي داشتن ولي الزاما اين به معناي خوشبختي نيست و ممكنه شما به دليل عدم تفاهم بسيار بسيار مشكل پيدا كنين در زندگي آينده تون

علاقه مندی ها (Bookmarks)