RE: میشه کمکم کنید بهم بگین چجوری باهاش برخورد کنم
harfe delعزیز ممنون
پریروز رفته بودیم خونه خواهرش بعدازظهر که خوابیده بودن دخترمو بچه خواهرشوهرم خواب نمیرفتن خواهرشوهرم گوشی شوهرمو داد بهم که واسشون شعر بذارم بخونه که دیدم رو اس ام اسه اس ام وخوندم چهار پنجتایی بودبهش گفته بود من امروز بیکارم کی میای اونم گفته بود ساعت 5 وقت دکتر دارم شوهرم گفته بود من کاری ندارم میام اونجا.گفته بود من کتاب شبا کتاب میخونم وبا چت کاری ندارم .اینارو که خوندم داغ کردم حسابی ولی هیچی نگفتم اونم بیدار که شد کلی لوس شده بودو همش با شوخی بهم گیر میداد و منم سربالا جوابش میدادم بعدم نزدیکاس 4:30پاشد گفت بریم منو برد خونه مامانمو منم بهش هیچی نگفتم شب که برگشتیم یه سر رفت دفترشون اومد بالا که سی دی ببره بهش گفتم چرا اینجوری میکنی امروز با کی قرار داشتی اونم گفتی چی کجا و کی بهت گفته گفتم اس ام و خوندم اونم گفت برو بابا دیونه گ.ش بهم نداد و رفت .اس ام دادم پاشو بیا گفت بذار بیام حسابتو میرسم که فضولی کردی پاشودم رفت دفترش دوباره بهش گفتم اونم دس پیش گرفت پس نیفته شروع کرد سرو صدا که برو گم شو بی شئور برا چی اس ام خوندی قضیه رو گفتم گفتم که من نخواستم بخونم رو اس ام اس بوده منم دیدم شروع کرد که خفه شو برو گم شو پامیشم میزنمتا گفتم الان دیره فردا میرم گم میشم اونم گفت همین الان من نگاش کردم اونم یه چیزی پرت کرد خورد به دیوار پاشود که مثلا بزنه من اومدم بالالباسامو جمع کردم و گذاشتم کنار که صبح برم (ایندفعه تصمیمم جدی بود برعکس همیشه که فقط حرفشو میزدم) رفتم خوابیدم وقتی اومد خوابید کنارمو گفت که خیلی دیونه ی و واقعا که من به خاطر ..نمیام زندگیمو بهم بریزم با چه چیزای اعصاب منو خودتو خرد میکنی من 4ساله باهاش دارم تلفنی کار میکنم تا حالا نمیتونستم برم دنبالش .من خیلی دوست دارم ازین چرتو پرتا منم مثلا رام شدم الان مشکلی نداریم ولی از طرفی هنوز به اون اس ام اسا فکر میکنم و از طرفی میگم نکنه شوهرم مواد مصرف میکنه اخه چجوری تا نیم ساعت قبل عصبی بودو یه دفعه اروم شد البته این موضوع خیلی وقتا اتفاق میفته که الا ن عصبی بع اروم میشه میگم نکنه مشکلی باشه هیچکی نیست که بدونه مواد مخدر از هر نوعش چه علائمی داره چجوری باید بفهمم اگه خطری زندگیمو داره تحدید میکنه نکنه این دوستش بهش چیزی داده اخه همون جور که گفتم دوستش هنوز ترک نکرده لطفا راهنماییم کنید بعضی مواد میگن بو نداره پس چه جوری باید یفهمم
اینارو یادم رفت که بگم شوهرم اس ام داده بود به اون دختره که تازگیا رفته بود شهرستان اطراف واسه کار .دخترا بنظرم خورده شیشه داره چون میدون شوهرم ازدواج کرده و بچه داره .وشبم که اومد از م عذرخواهی کرد گفت که دختره قرار بوده کاتالوگ بیاره بابت کارشون من گفتم کی میای اینجا (از شهرستان )اونم گفته من 5واسه دکتر میام شوهرمم گفته باشه من بیکارم میام اونجا .اونم رفته که اونا رو بگیره
زمانیکه زن ومرد با شناخت تفاوتهای یکدیگر راه احترام متقابل را فراهم می اورند بی درنگ جوانه های عشق امکانی برای شکفتن پیدا می کند
علاقه مندی ها (Bookmarks)