سلامنوشته اصلی توسط memul
با یک مثال توضیح می دهم:
ببیند من وقتی در دبیرستان در حال تحصیل هستم. اگر روزی 1 ساعت مطالعه هم بکنم و چندین ساعت هم با دوستانم خوش بگذرانم ، قبول می شوم
یکی دیگه به جای 1 ساعت مطالعه ، روزی 5 ساعت مطالعه می کنه. این فرد وقتی به کنکور و دانشگاه می رسه به جای یک رشته کم اهمیت در یک مکان دور، در یک رشته خیلی عالی در محل زندگی قبول میشه و در رشته خودش هم به بالاترین تخصص دست می یابد.
این فرد هم زمینه ازدواج و هم زمینه کار را به دست می آورد. چون به جای صرف مدرک، تخصص کسب کرده است و قوی هست.
(دانشجویی هست که لیسانسی دارد و مدرکش در دستش از اینجا به آنجا کار نمی یابد. چون فقط یک مدرک روی دستش دارد، یکی دیگر هم هست که از همان ترم اول آنچنان در رشته خود قوی هست که می تواند پروژه ها مهم را جواب بدهد.)
اما من که دبیرستان را به خوشگذارنی بودم، در صورت قبولی دانشگاهم یک رشته ضعیف و دور هست. و چون عادت به ارضاء لذتهای فوری دارم. در دانشگاه هم به جای درس دنبال ارتباط گرفتن با دختران و ارضاء فوری خودم هستم.
و در نهایت نه در درسم پیشرفت می کنم و نه در آزمون استخدامی و نه تخصص انجام کاری دارم. نهایت یه مدرک سطح پائین دارم که پشتش تخصصی نیست. و یک عالمه تجربه ارتباط با دختران مختلف.
اینجا من بستر ارضاء صحیح نیازها را ندارم.
پس بستر سازی برای ارضاء نیازها، یعنی در هر زمان و سنی بیشترین انرژی خود را روی همان مورد سرمایه گذاری کنیم.
تمرکز زدایی از نیاز جنسی در زمان کسب کار و تحصیل موجب تقویت بنیه کاری ما خواهد شد و شرایط خوبی برای ازدواج ما پیش می آورد.
ما باید به این جواب دهیم که طی بیست و چند سالی که از عمرمان رفته هست، چه امکانی را برای خود کسب کرده ایم که زمینه ساز ازدواج و ارضاء نیازهایمان شده است. اگر زمانی که باید سخت کوشی می کردیم ، نصف و نیمه دنبال خوشگذارنی هم بوده ایم. بستر ارضاء نیازهایمان را به طور صحیح کسب نکرده ایم.
به هنگام تحصیل و کسب تخصص، باید روی آن متمرکز باشیم. تا بستر ازدواج راحت تر فراهم شود.
تصعید ، مکانیسمی هست که فرد می تواند انرژی خود را اول تغییر جهت دهد، ثانیا در راستای رو به رشدی به کار گیرد.نوشته اصلی توسط memul
تصور کنید فردی انرژی زیادی دارد که تمایل به خشونت در او بالاست. اگر این فرد به جای خشونت انرژی خود را تغییر جهت بدهد به یک ورزش رزمی و در آنجا هم خود را رشد دهد و یک قهرمان بشود از مکانیسم تصعید استفاده کرده است.
پس ما می توانیم موقتا تمرکز زدایی کنیم و نیازهای عاطفی خود را تغییر جهت جهت داده و در مسیرها بستر ساز ازدواج به کار گیریم (انرژی روی تحصیل، گسترش شبکه های اجتماعی سالم ، جلسات و انجمن ها، تفریحات و سرگرمی ها سالم)، تا زمانی که توان ازدواج را در خود ببینیم.
-------------------
پاورقی:
این پست به تنهایی کافی نیست و در واقع مکمل پست قبلی ام هست که به مهارتها و تغییر نگرشها و انتظارات در ازدواج اشاره کرده بودم

علاقه مندی ها (Bookmarks)