سياوش جان ، اين نظر شخصي منه :
شما به نظر خيلي آدم شكاكي مياي و اين يه عيب بزرگ محسوب ميشه .... ببين عزيز با اين اخلاقي كه تو داري فكر نميكنم كه حتي خانمت بتونه پاشو از خونه بذاره بيرون چون مثلا اگه تو ببيني كه خانمت داره با فروشنده ي بقالي صحبت ميكنه تا يه جنسي رو بخره ، پيش خودت ميگي : واي نكنه كه داره راجع به يه موضوع ديگه صحبت ميكنه ؟ من از كجا بايد بفهمم ؟؟؟؟؟شايد مسئله عشقي باشه !!!!
سياوش جان به نظرم اين منفي بافي و شكاكي خيلي وحشت ناك هستش ، هم براي خودت و هم براي ديگران ....
ببين من يه خواستگاري داشتم كه خيلي توي اجتماع بود و خيلي از اين خيانت ها رو ديده بود ، وقتي يه كمي با خودش صحبت كردم ديدم واقعا انگار يه جورايي شكاك هستش و ميترسه كه نكنه زنش يه موقع بهش خيانت كنه ، وقتي از عقايدش مطلع شدم ،قبولش نكردم چون به نظرم زندگي با يه آدمي كه شكاك هستش اصلا درست نيست چون بعدا سر هر مسئله اي كار به جر و بحث ميكشه .......
ببين خوب هركسي يه عقايدي داره ، تو دوست داري كه زنت رو تا به روز خواستگاري اصلا نديده باشي .... اينجوري شايد خودت حس خوبي داشته باشي كه مثلا بگي خانمم آفتاب مهتاب نديده است ولي به نظرم اصلا با اينجور چيزها نميشه فهميد كه طرفت واقعا چه شخصيتي داره !!!!!!!! خوب من الان خيلي از دختر هارو ميشناسم كه دوست پسر دارن ، وقتي ازشون ميپرسم كه آيا ميخواي با دوست پسرت ازدواج كني ؟ جواب ميده كه نه !! من نميخوام با دوست پسرم ازدواج كنم ، دلم ميخواد خواستگاري سنتي داشته باشم تا از همسرم مطمئن باشم چون نميتونم در آينده به دوست پسرم اعتماد كنم و خيلي دلايل ديگه ....
ببين تو ميترسي از آينده ، از اينكه نكنه همسرت خيانت كار از آب در بياد ، يا اينكه قبل از تو با كسي ديگه رابطه داشته باشه يا گذشته ي خوبي نداشته باشه ، ولي اين رو بدون كه خواستگاري سنتي هم دليل بر اين نيست كه همسرت توي گذشته اش هيچ كار اشتباهي نكرده باشه و نميدونم كاملا پاك باشه !!! به نظرم بايد يه كمي تجديد نظر كني توي افكارت چون اگه يه زماني درست از آب در نيان اون كسي كه در نهايت ضربه ميخوره خودت هستي ....
و اين سوالي كه پرسيدي كه ميگي اگه يك نفر تا قبل از ازدواج آفتاب مهتاب نديده باشه ، بعد از ازدواج عوض بشه و رابطه با ديگران داشته باشه يا بالعكسش !!!
ببين همه ي اينها بستگي به شخصيت طرفت داره !!!!
مثلا اگه دختر خانم مال يه خانواده ي خيلي سنتي باشه كه عقايد خشكه مذهبي دارن و دخترشون رو هم خيلي محدود ميكنن كه مثلا حتما بايد هميشه چادر سرش باشه !!! اگه دختر خانم هم همين عقايد رو داشته باشه كه به پاش ميمونه ولي اگه اين عقايدش نباشه و به اجبار مجبور به بعضي كارها شده باشه ، ممكنه ( ميگم ممكنه نه حتما ) وقتي ازدواج كرد و آزاد شد ، و وقتي با دخترهاي ديگه برخورد داشت، دلش بخواد كه چيزهايي رو كه تا حالا تجربه نكرده رو تجربه كنه......
و اينم ممكنه كه حالا مثلا يه دختري به قصد ازدواج با يك نفر يا دونفر رابطه داشته براي شناخت بيشتر ولي بعد از شناخت فهميده باشه كه به درد هم نميخورن و اين رابطه تموم بشه ، خوب اين دليلي نداره كه اين دختر وقتي ازدواج كرد با كسي ديگه ارتباط داشته باشه اونم صرفا به دليل اينكه قبل از ازدواج با كسي رابطه داشته
و البته مثالهاي ديگه اي هم هست ،بعضي ها هستن كه اين ارتباطات چيز عادي زندگيشونه و وقتي ازدواج كردن ادامه پيدا كنه .........
ببين عزيزم همه چيز ممكنه و اين بستگي به شخصيت طرفت داره كه با شناخت بيشتر به نظرم ميتوني اينو بفهمي ولي صرف اينكه چون طرف خانواده ي خوبي داره پس حتما خودش هم خوبه به نظرم خيلي درست نيست !!!
خوب منم كسايي رو ديدم كه مادر و پدر خيلي خوبي دارن ولي خودشون نااهل هستن حالا چه پسرش چه دخترش!!!
سعي كن سو ظن هارو از خودت دور كني ، گاهي ما روابط اجتماعي رو با روابط ديگه اشتباه ميگيرم ، دليلي نداره كه چون يكي روابط اجتماعي اش خوبه پس آدميه كه روابط مختلف با ديگران بر قرار ميكنه و نميشه بهش اعماد كرد!!!

علاقه مندی ها (Bookmarks)