سحر عزیز سلام خیلی ناراحتم بابت مشکلت نمیدونم چی بگم فقط خیلی بهم ریختم
کل تایپیکتو خوندم وفقط ناراحتم .سحر عزیز بچه ها خیلی خوب راهنماییت کردن ولی با وجود حرفایی که میزنی معلومه دوسش داری چرا چرا باوجود کارایی که کرده بازم واسش ارزو خوبی میکنیو اینکه خدا ببخشدش بنظرت این حق اونه .چرا فکر میکنی هیچکی بهت حق نمیده .چرا نمیخوای قبول کنی که یه وقتایی خدا میخواد ازمایشمون کنه چرا بنظرت طلاق میتونه تو این شرایط بد باشه از نظر من تو کار اشتباهی نکردی و بعدم با وجود طلاق و حکمت معلومه که علت جداییت بی بندباری شوهرت بوده نه خطای تو.چرا امیدتو از دست میدی تو که هنوز وارد زندگی نشدی یا بچه نداری چرا نمیخوای باور کنی که این مرد ارزش محبت تو رو نداره کسیکه تا این حد جسورو بیخیاله.حداقل به یه مشاور سربزن تا اون بهت بگه چیکار کنی چرا داری کش میدی اگه میخوای ادامه بدی به مشاور بگو تا اگه راهی هست زودتر اقدام کنی و اگه نه تمومش بکناینکارا فقط باعث میشه روز به روز بدترو افسرده تر بشی .ببخشید ولی من فقط خواستم همدردی کنم
و بگم که خیلی ناراحت شدم و ارزو میکنم که هر راهی رو که انتخاب میکنی بهترین باشه و از ته دل بخندی
![]()

سحر عزیز سلام خیلی ناراحتم بابت مشکلت نمیدونم چی بگم فقط خیلی بهم ریختم
اینکارا فقط باعث میشه روز به روز بدترو افسرده تر بشی .ببخشید ولی من فقط خواستم همدردی کنم
و بگم که خیلی ناراحت شدم و ارزو میکنم که هر راهی رو که انتخاب میکنی بهترین باشه و از ته دل بخندی

علاقه مندی ها (Bookmarks)