قرار نشد بعد از اینکه با تو در مورد برنامه ریزی و...حرف می زنیم به پاسخ حسش نیست برسیم .
تو اینجا هستی که درخودت تغییر ایجاد کنی حتی اگر برایت سخت باشد .
حسش نیست یعنی به نوعی برگشت به مود افسردگی و کاملا جمله ی حسش نیست یعنی بهانه تراشیدن . همان که دوست داری در موردش بیشتر بدانی .
مشکل بیکاری مشکل همه ی جوانان و حتی میانسالان است بهتر است وقت خودت را با مطالعه کردن و تفریح و ..پر کنی و از این زمانها برای ارتقا سطح آگاهی ات استفاده بهینه بکنی .
سعی کن در لحظه نقش موثر و سازنده داشته باشی و فرصتهای زندگی ات را با بهانه ی بی حالی و بی حوصلگی و بیکاری و ...از دست ندهی . زندگی هر لحظه اش شکوه و عظمت است . تو که اهل دل و اهل رد گیری حکمت هستی باید بهتر از من این مسائل را بدانی و رعایت کنی .
رو به فرشته نوشته ای
خیلی سخته واسم پیش روانشناس برم نمی دونم علتش چیه
علتش این است که نمی خواهی مثبت و موثر باشی و خودت را به اندازه ی کافی دوست نداری و به اندازه ای که باید برای خودت احترام قائل نیستی و در نتیجه از خودت مراقبت نمی کنی . در حالی که در هستی هر چیز ی که وجود دارد بهترینش مال توست نه کمترینش . سی دی های دکتر فرهنگ هلاکویی بسیار عالی است و من دستان دکتر هلاکویی را بوسیدنی می دانم اما همراستا با دکتر روانشناس بالینی .
یادت باشد تو هر اندازه مشکل داشته باشی راه حل هر مشکلی کنار دست خود آن مشکل است و برای حل آن باید از توانایی و آگاهی و مهارتهای خودت مدد بگیری و خلاقیت را چاشنی روزمرگی زندگی ات بکنی . سنی نداری که کرکره ی حوصله را کشیدی پائین !!!
بلند شو و برای خودت جشن بگیر . در این مرحله لازم نیست به حکمت آزردگی هایت فکر کنی بلکه کافی است که به خودت فرصت بدهی تا از اعماق وجود خوشحالی و رضایت را تجربه کنی . تو نیاز به خوشحالی داری .
پا شو دختر خوب .
من به سن مادر تو هستم و روحیه ی بزن و بکوب و بترکون دارم .
پاشو یک آهنگ خوب بگذار و برقص .
خواهشا ساسی مانکن و سوسن خانم چشم عسلی ( اسمال آقا چشم عسلی ) و ....این آهنگهای مخ تریت کن نباشد. یا بگذار من بروم بعد از این آهنگها گوش بده و حرکات ناموزون از خودت در وکن![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)