به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 21

Hybrid View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 24 مرداد 89 [ 09:41]
    سطح
    27
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 118
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    7

تشکرشده 7 در 5 پست

Array

RE: ميخوام از همسرم جدا بشم يا نه؟

سلام به همه دوستان
    ممنون از راهنمايي هاتون .با تولد دخترم به خودم گفتم همه گذشته رو بخاطر اين دلبندم گذشت ميكنم
    اما اينكه دروغ ميگه يا نه.. شما به پنهان كاري هم دروغ ميگين.شايد فكر كنين غرض ورزي عروس و مادر شوهر باشه اما 2 جاري ديگه من وضع بدتر از من دارن . اونا هم نميدونن شوهراشون چي ميكنن . بطور مثال يه چيز ساده ؛رفتن به خونه مادرشون رو هميشه قايم ميكنن؛ و با زن هاشون نميرن اونجا . مادرشون نميدونم چه تسلطي رو اين بچه ها داره كه حتي تلفن ميزنه اينا نبايد بگن مادرشون زنگ زده .هر وقت هم به حرفاش گوش نكنن ميافته ميگه غش كردم تقصير شما شده.... ممكنه باورتون نشه اما من خودم هم تا قبل از ازدواج هرگز يه همچين چيزايي نديده بودم. جاري بزرگترم كه الان 12 ساله عروس شونه ميگه من از اين خونواده هيچي نميدونم .ميدونين اين باعث ميشه احساس امنيت تو زندگي نباشه.
    و اينكه نكات مثبت زندگي جالب چون خيلي وقت ها سعي ميكنم ليستي ازش تهيه كنم نه اينكه نباشه.
    چيزهايي يه كه هميشه ارزش واقعي ندارن.اين كه دخترم رو خيلي دوست داره مهمترين علت ادامه و مثبت ترين مورد زندگي مه. مگه اينكه بخوام با زندگي هاي بد مقايسه كنم خودم رو اونموقع يه چيزهايي هست كه براتون بنويسم. مثلا: سيگار نميكشه هميشه شبها مياد خونه با زن ديگه يي نيست ( البته تا جايي كه من ميدونم)
    تا خالا دست روي من بلند نكرده فحش بد نميده ( البته اولين باري كه راجع به معرف ازدواج ما شروع به بد دهني كرده بود بهش گفتم فحش باد هواس ،يعني برام بي اهميته ) بعد از اون ادامه نداد
    من نه اينكه خيلي بدونم اما تا جايي كه سعي داشتم براي حفظ زندگيم سعي كردم .
    يه دوست عزيزي علت اين سعي رو پرسيد شاد عزيز اگه سعي كردم اين زندگي رو حفظ كنم بخاطر نكات مثبتش نبود . بخوايم يا نه اينجا ايرانه و من توي يه شهر كوچيك زندگي ميكنم كارمند هستم يه فاميل سرشناس دارم
    همسرم هم كارمند رتبه دار توي يه اداره دولتي يه .. اين چيزها طلاق رو سخت ميكنه و از همه مهمتر من ادمي نيستم كه زود جا بزنم ميخواستم همه سعيمو بكنم اگه بهش محبت ميكردم ( بدون دريافت ) بدون انتظار پاسخ بود ميخواستم اين ديوار سنگي رو كه دور خودش تنيده بشكنم . شايد بد نباشه يه كم هم از گذشته ش بگم
    يه عقدي داشته كه ظرف 3 ماه بهم خورده البته روز خواستگاري عنوان شد كه اون خانم مشكل اخلاقي داشته
    تحقيق كرديم ظاهرا اينطور بوده . يه دختري رو هم قبل از عقد اولش 7 سال ميخواسته اون هم بهش خيانت كرد و همزمان با پسر ديگه يي رفيق شد و بعد هم با اون عروسي كرد ... گفتم با اينهمه مسايل كه داشته بدبين شده
    اعتمادش كه جلب شه خوب ميشه.. اين دليل اوليه بود كه در اين اثنا من باردار هم شدم خوشحال ميشم راهنمايي م كنين. اينم بگم كه( دوستي از گذشت صحبت كرد ...)تو زماني كه ما عقد بوديم همين خانم با وجود اينكه شوهر داشت مدام زنگ ميزد و باهم حرف ميزدن تو هفته اول عروسي شوهر همين خانم رفت پيش همكار
    شوهرم و همه چيز و گفت . من كه تو جريان قرار گرفتم قضيه كات شد .من كم بخشش نكردم .
    الان هم امدامه ميدم با همه اين چيزها ... اگه اون يه تغييراتي تو روابطمون بده . نميخوام خودشو عوض كنه برخوردشو تغيير بده . حتي حاضر نيست بياد مشاوره . ضمنا هم قرص اعصاب ميخورده........ كه نگفته بود
    الانم تا نخوره نميتونه بخوابه .........

2. کاربر روبرو از پست مفید مينا2010 تشکرکرده است .

مينا2010 (چهارشنبه 16 تیر 89)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)