سلام عزيزم
به نظرم اگه خانواده ات با اينترنتي بودنش مشكلي دارن ، نبايد بهشون بگي از طريق اينترنت باهاش آشنا شدي چون باعث ميشه كه تاثيرات منفي اي روي نظرشون بگذاره ، من اين تجربه رو دارم ...اين باعث ميشه كه باعث تغيير عقيده اشون حتي به صورت غير منطقي بشه .....
به نظرم اگه ميخواي واقعا بفهمي كه اون واقعا تورو براي ازدواج ميخواد يا نه ، بايد ازش بخواي كه هرچي زودتر بياد خواستگاريت .... بعدش هم به نظر خانواده ات احترام بذار چون اونها بايد تحقيق كنن و ايشون رو بپسندن ، اگه ديدي مخالفت كردن و دليلشون هم منطقي بود .... به احتمال 90% حق با اونهاست ، چون تجربه اشون بيشتره...
در رابطه با طريفه ي آشنايي هم تو خيلي گزينه داري مثلا :
ميتوني بگي توي راه دانشگاه با هم آشنا شدين
ميتوني بگي اومده بوده دانشگاهتون يه كاري انجام بده كه شمارو ديده
ميتوني بگي چه ميدونم عضو يه گروه بودي كه ايشون هم اتفاقا جزو همون گروه بودن
يا چيزهاي ديگه ........
البته عزيزم اين حرفايي كه من زدم فقط راه حلي براي حل مشكلت بود ... من خودم خيلي از آشنايي اينترنتي خوشم نمياد ... مثل تو همش يه حس بد داشتم و ميترسيدم كه نكنه طرفم بد از آب در بياد از بس همه از اين جور آشنايي بد ميگن
براي حل اين مشكلت بايد اين كار رو به خانواده ات بسپاري ، اگه خانواده ات هم تحقيق كردن و خلاصه اون رو پسنديدن پس احتمالا ان شا الله واستون مشكلي پيش نمياد
براي اطمينان حاصل كردن هم به نظرم اول بهتره يه جورايي امتحانش كني تا ببيني اهل خيانت هست يا نه ؟تا حالا بهت دروغ گفته يا نه ؟ ( اين خيلي مهمه ) ، از حرفهايي كه ميزنه مطمئن هستي يا نه ؟
خلاصه وقتي ازش اطمينان حاصل كردي ، بعد صحبت هاي خواستگاري رو باهاش بكن ....
ببخشيد من صفحه ي دوم اين تاپيك رو نخوندم و پستم تقريبا تكراري شد ولي يه نتيجه گيري كلي ميشه كرد:
1) اول خودت بايد بفهمي كه طرفت آدم خوبي هستش يا نه ؟ بايد امتحانش بكني كه يه موقع اهل خيانت و مخصوصا دروغ گويي و ... نباشه
2) بعدش كه مطمئن شدي پسر خوبي هستش و حرفاش هم راسته ! ، بايد ازش بخواي رابطه رو رسمي كنه و بياد خواستگاري
3) براي اينكه تو هم شك و ترديدت برطرف بشه از اينكه نكنه طرفت بد از آب دربياد ، بايد صبر كني و ببيني كه نظر خانواده ات راجع به اين آقا پسر ، چيه ؟ وقتي يه مدت با خانواده و خود اين آقا پسر رفت و آمد داشته باشن و خلاصه تحقيق بكنين ، بلاخره خانواده ات نظرشون رو ميگن ... حرفاشون رو هم بر اساس تجربه ميگن ... اگه ديدي اونها هم از اين آقا پسر خوششون اومده و از نظر اونها مشكلي نداره ، تو هم خيالت راحت تر ميشه

علاقه مندی ها (Bookmarks)