من هم با پیشنهاد شاد عزیز کاملا موافقم! شما ابتدا باید بتونید رابطه ی خود و همسرتون رو محکم و صمیمی کنید و بعد به رابطه ی با دیگران و از جمله ی خانواده ی همسرتون بپردازید! بهتر نیست وقتی همسرتون از سر کار به خونه برمیگردن شما از وضعیت زندگی خودتون، از شیرین کاریهای بچه تون از تصمیمات جدیدی که خودتون برای تغییر خودتون گرفتید، از برنامه ای که مثلا دوست دارید امروز با همسرتون داشته باشید، ( البته در یک موقعیت مناسب که همسرتون هم ظرفیت شنیدن اونها رو داشته باشند با روی کاملا گشاده و خندان) تعریف کنید به جای اینکه از خانواده ی همسرتون و رفتارهای ایشون و یا حتی از رفتارها و وابستگی های همسرتون براشون بگید؟؟؟؟؟
و اگر هم همسرتون از اتفاقات و تصمیماتی که در مورد کارشون و در رابطه با پدرشون یا برادرشون برای شما تعریف می کنند من فکر می کنم بهترین کار اینه که شما فقط گوش کنید و از بین صحبتهاشون دقیقا به نکته ی مثبتی که در بین صحبت هاشون هست و می تونه به نفع زندگی تون و رابطه تون باشه استخراج کنید و بازخورد بدید!
همین! این بهترین کار که می تونید انجامش بدید تا بعد در مراحل بعدی که رابطه تون صمیمی تر شد با همسرتون، بتونید با انتقادهای سازنده جایگاه خودتون رو توی زندگی تون مستحکم تر و منطقی تر پیدا کنید!

علاقه مندی ها (Bookmarks)