ممنون باران جان
من با خاطرات اون آقا زندگی نمیکنم ،اون با آینده من بازی کرده!!!! من یادش رو زنده نگه نداشتم ،من یه تجربه مهم رو با اون شروع کردم، روح و جسم رو باهاش به اشتراک گذاشتم، چه بخوام چه نخوام حضورش موثر بوده حتی تا الان که به آینده هم داره کشیده میشه،آخه مگه قابل انکاره ؟
من میگم که حالا که بعد از این ماههای درد آور، میخوام به پذیرش خواستگار فکر کنم(خواستگاری که از گذشتم چیزی نمیدونه) این سوالا هم برام پیش اومده!چکار کنم؟
1- اون زمان بین خواستگاری و نامزدی ما هم 3 ماه فاصله بود
2-باران جان دقیقا میدونم که نمیخوام جزئییات نامزدیمو به کسی بگم چه برسه به خواستگارم
مثال:یک بار دوست مادرم اومد منزل ما، قبلش من نمیدونستم ولی از حرفاش فهمیدم که برای پسرش اومده بود
کلی هم از من و موقعیت شغلیم و .... هم خوشش اومد وبه مادرم هم گفته بود که میخوان بیان خواستگاری همراه با شازدشون،این بین یه بنده خدایی که نامزدی منو میدونست زودتر از ما بهشون گفته بود،هفته بعد که ما رو تو خیابون دید راهشو کج کرد که نکنه با ما رودر رو شه و بگه که فهمیده و پشیمون شده..........
باران میبینی؟ ما داریم بین این آدما زندگی میکنیم! همین یک سالی که که میگی در 20 گوشه اش اتفاقات و حرفایی از این دست برای دختر بدبختی مثل من پیش اومده،که شکست رو با تمام وجود احساس کردم،نه یک بار اونم در یک ساله پیش
حالا میشه مثل کبک بود و گفت هوا کاملا صافه...
واقعیت اینه،وقتی بخواد موضوعی تکرار بشه عوامل وابسته به اون چه 1 سال قبل اتفاق افتاده باشه چه 10 سال قبل بازگشایی میشه چه برای خودت،چه خانواده چه مردم .قبول نداری؟
پس خواهشا به جای ایده آل گرایی بهتره ببینیم واقعیتی که نمایان شده چیه
واقعیت منم ،واقعیت اینه که دلم بدجور شکسته،واقعیت اینه که حق انتخابم توسط کسی گرفته شده که زیادی براش مایه گذاشتم.
آره دوست من واقعیت اینه که خیلی وقتا تو لحظه ها گم میشم،نمیدونم اگر تو این راه برم و مثل گذشته اون چیزا پیش بیاد باید چکار کنم ؟
من ناراحتم ،از اون،از خودم ،از جامعم ،از شرایط
3-شما هم اگر با خانواده و فامیلی زندگی میکردی که این اتفاق رو یه نقطه ضعف برای دختر میدونستن ،متوجه میشدی که چقدر کار من برای رسیدن به اون آسمان ایده آلی که شما هم انتظارشو داشتی سخت تر شده
آره یک سال هم گذشت،اصلا 2 سال بگذره، شما درست میگی با این شرایط روحی........
فکر اساسی دیگه ای هم به ذهنم نمیرسه وگرنه وقتتونو نمیگرفتم

علاقه مندی ها (Bookmarks)