سلام من باز بعد از مدتها برگشتم. توي تالار داشتم مي چرخيدم به اين پست خوردم.دوست من من هم مشكل تو رو دارم با اين تفاوت كه من دوستي هاي زيادي رو تجربه كردم اينقد اين رفتن و امدنها برام عادي شده كه هر رفتني ديگه مثه رفتن سابق ازارم نميده. اشتباه نكنين من خيلي از حريمها رو زير پا نميذارم . حتي به خاطر اينكه يه سري از حرمتها داشت از بين ميرفت دوستي مو كلا كات كردم. فقط يه چيزي رو فهميد كه اگه يه مردي توي يه رابطه اشنايي قصد ازدواج با دختر رو داشته باشه و از دختر خوشش اومده باشه معطل نميكنه و اين تصميم رو بر ملا ميكنه
حالا درسته بعضي ها شرايط رو ندارن و موكول ميكنن به بعد ولي مطرح كردنش رو انجام ميدن.اين اشتباه رو نكن به يه رابطه طولاني هيچوقت نه تن بده نه اطمينان كن
. يعني براي شرايط سني من و تو اين مساله اصلا منطقي نيست( شايد خودم به اين حرفا كم عمل كنم ولي بازم بهشون اعتقاد دارم و سعي ميكنم بهشون عمل كنم)اينو بدون مردي كه يه همسر بخواد نه يه دوست دختر براي گذران وقتش درخواستهاي خارج از عرف ازش نميكنه. اينو اقايون ميتونن تاييد كنن يا رد كنن
![]()

دوست من من هم مشكل تو رو دارم با اين تفاوت كه من دوستي هاي زيادي رو تجربه كردم اينقد اين رفتن و امدنها برام عادي شده كه هر رفتني ديگه مثه رفتن سابق ازارم نميده. اشتباه نكنين من خيلي از حريمها رو زير پا نميذارم . حتي به خاطر اينكه يه سري از حرمتها داشت از بين ميرفت دوستي مو كلا كات كردم. فقط يه چيزي رو فهميد كه اگه يه مردي توي يه رابطه اشنايي قصد ازدواج با دختر رو داشته باشه و از دختر خوشش اومده باشه معطل نميكنه و اين تصميم رو بر ملا ميكنه
حالا درسته بعضي ها شرايط رو ندارن و موكول ميكنن به بعد ولي مطرح كردنش رو انجام ميدن.اين اشتباه رو نكن به يه رابطه طولاني هيچوقت نه تن بده نه اطمينان كن
. يعني براي شرايط سني من و تو اين مساله اصلا منطقي نيست( شايد خودم به اين حرفا كم عمل كنم ولي بازم بهشون اعتقاد دارم و سعي ميكنم بهشون عمل كنم)

علاقه مندی ها (Bookmarks)