سلام
ببخشید که مشکلم رو اینجا بیان میکنم ؛ اما من خیلی مشتاقم بدونم که دلیل قفل شدن تاپیکم به نشانی: دوستان ؛ چشم انتظار کمکتون هستم رو بدونم!!میتونین توی پیدا کردن این جواب کمکم کنید؟ از همه ی دوستان کمک میخوام
اولین بار که متوجه قفل شدن تاپیکم شدم ، خیلی خیلی ناراحت بودم خواستم دلیلش رو بدونم ؛ اما با توجه به سیاست های غلط دیگه ای که به تعداد زیاد توی تالار همدردی.نت در مقایسه با تالارهای سراسر وب دیدم ، تدریجاً و موقتاً بی تفاوت شدم! (خواهش میکنم دوستان حرفهای منو با نگاهی از سر دلسوزی برای همدردی.نت بخونن و نه صرفاً یه شاکی!)
من توی اون تاپیک چه حد و مرزی رو زیر پا گذاشته بودم؟
حتی دیگر دوستانی که توی تاپیک پست میذاشتن ، چه حد و مرزی رو زیر پا گذاشته بودن؟
کدوم قانون تالار رو زیر پا گذاشته بودیم؟
و...
به نظر شما قفل یه تاپیکِ فعال و به روز ، بدون اعلام ، هماهنگی و ذکر دلیل یه جورایی بی احترامی نیست؟ به نظر من که توی تالارهای مختلف سراسر وب فعالیت می کنم ، هست.
راستش اصلاً از همدردی.نت انتظار نداشتم!
این حرفا اصلاً خدای ناکرده بدگویی نیست ، من این تالار رو با تمام بچه هاش دوست دارم و بدش رو نمیخوام اما باور بفرمایید که بعضی سیاست های غلط آشکار فرصت جذب مراجع و بازدیدکننده ی فعال رو میگیره.
اون روز که من متوجه قفل شدن تاپیکم شدم (تاریخش یادم نمیاد!) من به تاپیکم سر زدم که پست بذارم و از تمامی دوستانی که کمکم کرده بودند بابت اتفاق خوبی که اون روز برام رخ داده بود تشکر بکنم!!!!!!!
اما در نهایت ناباوری دیدم که . . .
اون روز خیلی خوشحال بودم و بعد از مدت ها تقریباً مشکلم با کمک دوستان حل شده بود ، و وظیفه ی خودم میدونستم که تشکر بکنم ؛ خلاصه که خیلی خوشحال بودم و هستم و شاید یه دلیل که همدردی.نت رو بخشیدم همین خوشحالیم باشهو دلیل دیگه اینکه تا ابد به بعضی از بچه های همدردی.نت بدهکار و مدیونم
راستی بار دومه که میپرسم چرا من نمیتونم به کنترل پنل کاربری برم؟ چرا ایمیل فعال سازی برای من ارسال نشده و الآن هم نمیشه؟ چرا نمیتونم آواتار و امضای خودم رو داشته باشم؟

میتونین توی پیدا کردن این جواب کمکم کنید؟ از همه ی دوستان کمک میخوام
و دلیل دیگه اینکه تا ابد به بعضی از بچه های همدردی.نت بدهکار و مدیونم

علاقه مندی ها (Bookmarks)