سلام،اولویت اول : ( یعنی جلسه ی اول ) : ظاهر، تحصیل ، وضعیت کار ، وضعیت مالی و خونه و ماشین و سن ( اخلاق در این جا جایی نداره چون با یه جلسه که اخلاق طرف دستت نمیاد ، همین چیزها رو میفهمی پس باید با همین چیزهایی که فهمیدی ، تشخیص بدی طرف مورد پسندت هست یا نه !!!!)
اولویت دوم : ( جلسات بعدی همراه با خانواده ) : توی این جلسات هم که خانواده طرف رو میبنی و تا کمی میتونی از موقعیت خانوادگی و فرهنگی و مذهبی و اعتقاداتشون و .... با خبر بشی
اولویت سوم : این اولویت هم که واسه دوران نامزدی هستش که همون بررسی اخلاقی طرف هستش و شناخت بیشتر خانواده و اعتقادات و ......
بعدشم که اگه دیگه واقعا طرف رو پسندیدی ، میره سراغ عقد و عروسی !!!! بدبختانه شناخت اخلاقیات فرد همیشه در آخر صورت میگیره چون نیازمند زمان بیشتر و رفت و آمد بیشتره !!!!
این روندی که اشاره کردین، به نظر منطقی تر به نظر میرسه،
اگرچه باید دید، که آیا قدرت نه گفتن رو در هر یک از این مراحل دارین یا نه....
من شخصاً با نظر خانوم فرشته مهربان موافقم، شما هنوز آمادگی ازدواج نداری...
در مورد مادیات هم با شما موافقم، اما تا جایی که مسائل اساسی تر رو فدای مادیات نکنین...
و منطق رو تنها در سنجش داراییهای مالی فرد در نظر نگیرین...بلکه به ویژگیهای اخلاقی فرد هم با منطق نگاه کنین و سعی در اکتشاف و سنجش اونها هم داشته باشین...
با توجه به معیارهایی که شما نوشته بودین، معیارهای مادی شما کاملا بر معیارهای کیفی میچربید و این بزرگترین خیانتی است که میتونین در حق خودتون و احتمالا فرد مقابل بکنین...
برای مثال، فرض کنین یک خواستگار بسیار پولدار داشته باشین که تمام معیارهای مادی و کمی شما رو داشته باشه و تنها یک عیب کوچک اخلاقی داره مثل خساست...
همین کافیه تا بقیه عمرتون رو تو کشمکش و حسرت بگذرونین!
البته فکر نمیکنم لازم به تذکر باشه، با این دید منطقی به مادیات، نباید از طرف مقابلتون هم انتظاری جز این داشته باشین...
موفق باشین،
کامران
پینوشت:
این قسمت مربوط به این تاپیک نیست!
قابل توجه خانومهایی که میگن چرا آقایون ۳۵ ساله این اجازه رو به خودشون میدن که به خواستگاری دخترهای ۲۰ ساله برن!
دلیلش واضحه، چون اون موقع که این آقا ۲۵ سالشه از نظر مالی وضعیت خوبی نداره و همین خانومهایی که در سنو سال خودش هستن، با او ازدواج نمیکنند، بنابرین وقتی به تمکن مالی رسید(مثلا در ۳۰-۳۵ سالگی) الزامی نمیبینه که با دختری در رده سنی خودش ازدواج کنه...
من این رو شخصاً به منطق تعبیر میکنم نه به خود خواهی آقایون!

علاقه مندی ها (Bookmarks)