سلام tanha_999
من احساس شما را می فهمم. اما متاسفانه در راهنمایی های مرسوم اینترنتی فرصت اندكی برای هم حسی می ماند. و ناچارا نتیجه را در چند خط تذكر می دهیم. لیكن در مشاوره های حضوری با روشن كردن ابعاد ، شرایط را برای مراجع جهت رسیدن به راه حل فراهم می كنیم.
یك سوء تفاهم جدی هم پیش آمده است. این همه تاكید و فشار من به عنوان مشاور،‌محافظت از مروارید گرانبهای عشق از شر آفات مختلف است.
اگر شما می بینید دختر و پسری علیرغم تفاوت سنی خوشبخت بوده اند به خاطر اینست كه عشق را شناخته بودند، مهارت داشتند و از آن محافظت می كردند و آفت زدایی لازم نسبت آفت های آن داشته اند.
چه سنتی چه مدرن و .... هر طور كه باشه باید بین زن و شوهر مودت و محبت باشه. و شدت و حدت آن نیز درون افراد حس میشه و گفتنی نیست. كسانی كه عشق را تجربه كرده اند ، می دانند كه این یك حالت درونی غیر قابل توصیف است.
تفاوت شاید در شروع باشه. یكی دختر را درخانواده اش می بیند و مهر و محبتش به دلش می نشنید، یا دختری پسری را در شكل خواستگار در منزل خودش می بیند(سنتی)،‌یا ممكن است در محل كار،‌ تحصیل یا تفریح ،‌یا همسایگی او را ببیند. اما بدون محبت و عشق و دوستی هرگز ما به كسی نگفتیم كسی را تحمل كن یا ازدواج كن.

البته احساسات شما قابل تحسین است. مراجعان ما به سادگی احساسات درونی خودشون را به ما منعكس می كنند. شاید باورش برات سخت باش. همانطور كه شما مرا بدبین می دانید كه نصف خالی لیوان را می بینم. بعضی از مراجعان مرا خوشبین می دانند كه فقط نصفه پرلیوان را می بینم.

بسیاری مراجعان برای مشاوره نزد مشاور نمی آیند،‌بلكه خواستار ok‌ هستند. و با هر شیوه و زبان و بازی كه بلدند در این مسیر اقدام می كنند. و البته قبلا این نقش را با خانواده و اطرافیان هم تمرین كرده اند.
در حالیكه مشاوره با یك متخصص الگوی مشخصی داره. البته می توان مشاور را عوض كرد،‌اما گاهی ما با مراجعانی روبرو می شویم كه چندین مشاور را عوض كرده اند نه برای راه حل ، بلكه برای اینكه تائیدی برای روش خود بگیرند.
و باز هم توصیه آخرین پست قبلی خود را تكرار می كنم:

نکته آخر:
اشتباه نکن. وعجله نکن، پستهای مرا در مورد عشق بخوان. سئوالات مراجعان را به دقت بخوان.
متوجه خواهی شد، کمی عجله دارید، گفتم که آدمهای عاشق عجولند....