البته فکر نمی کنم به این سادگیها هم باشه چون ممکنه یه نفر که مثلا به شخص دیگه ای علاقمنده ساعتها بطور مداوم با تمرکز به اون فکر کنه ولی طرف مقابلش اصلا هیچ فکری درباره اون نکنه.
خدمت آقای مدیر هم عرض کنم که اونقدر که شنیدم تحقیقات در این رابطه تو کشورهای دیگه انجام می شه به نتایجی هم رسیدند ولی نه مسئله قاطعی که اعلان عمومی بشه.من فکر می کنم با توجه به کنجکاوی روز افزون بشریت درباره معنویت در آینده بیشتر به تحقیق در این حوزه پرداخته بشه.چون بالاخره یه عده هم هستند که دوست دارند باورهای مذهبی رو از نظر علمی اثبات کنند.
این مسئله با اعتقادات اسلامی ما تناقض نداره.شما می دونید که ما تو تصاویری که از ائمه می کشیم هاله ای نورانی دور سرشون می کشیم.یا از بزرگانمون با چهره نورانی یاد می کنیم.البته دیدن این نور شاید برای همه و در هر شرایطی مقدور نیست ولی ما حقیقتا دارای جنبه انرژی هم هستیم.عرفای ما انسانهایی عادی بودند که بواسطه ی توفیق الهی که نصیبشون شد بعد از گذراندن ریاضتها و عبادتهای طولانی به مقامی می رسیدند که قادر به انجام کراماتی بودند که فقط از نظر متافیزیکی و مطالعه نیروهای غیرمادی انسان قابل تحلیله.توانایی تله پاتی هم از این دست مسائله که برای بدست آوردنش باید تمرینات خاص داشت.

علاقه مندی ها (Bookmarks)