به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 57

Threaded View

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 09 آبان 91 [ 18:30]
    سطح
    63
    Level completed: 91%, Points required for next Level: 27
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    450

تشکرشده 476 در 164 پست

Array

RE: صداقت به چه قيمت ؟ آيا صداقت هميشه خوبه ؟

سلام به همگي شما عزيزان
    راستش فكر نميكردم كه اين تاپيك اينقدر طولاني باشه ، و البته فكر هم نميكردم كه با اينگونه نظر ها مواجه بشم ...!!!!
    راستش همه ي اون چيزي كه من ميخواستم بگم رو ، آقاي MOHAMMAD لطف كردن و به شما گفتن .... ترس من از همين بود !!! عزيزان ، من اصلا نميگم دختر پاكي هستم !! نه !!!

دوستان حرفتون رو قبول دارم !!! خوب درسته كه كسي كه گذشته ي پاكي داره ،‌خيلي تلاش كرده كه گذشته اش پاك بمونه !!!! كه اين قابل تحسينه ، و حالا هم صداقت براش مسئله ساز نيست !!! ولي خوب من اينجا نيومدم كه بخوام مقايسه كنم !! من نيومدم كه ديگران رو تحسين كنم و به خودم لعنت بفرستم ؟؟؟؟من اينجا نيومدم كه راجع به دروغ يا ارزش صداقت حرف بزنم .... من اينجا نيومدم كه شما بخواين امر به معروف و نهي از منكرم كنين ،‌اينجا اومدم كه كمكم كنين تا راه درست رو انتخاب كنم !!!!! كه همونجوري كه سزاوارش هستم باهام رفتار بشه !!! ميخوام زندگيم خراب نشه !!!!
    اين تاپيك يه تاپيك كلي نيست !!! البته دلم ميخواست جوري صحبت كنيم كه نتيجه ي اين تاپيك به درد همه ي كسايي كه مشكل صداقت رو دارن بخوره !!! ولي مشكل شخصي من اين وسط چي ميشه ؟؟؟؟؟
    ولي تكليف من چيه ؟؟؟ حالا چون گذشته ام خيلي هم پاك نبوده !!! حالا چون دست كسي رو كه خيلي دوستش داشتم رو ميگرفتم !! بايد هر كسي هر فكري كه دلش ميخواد راجع به من بكنه ؟؟؟؟ و من بايد شخصي ترين مسائلم رو به همه جار بزنم ؟؟؟؟؟؟ كه چي ؟ چون حقمه كه همچين عكس العمل هايي رو ببينم ؟؟؟؟؟؟؟ چون حقممه كه به خاطر اشتباهم ، به قولي آبروم بره ؟؟؟؟

مگه شما توي اين جامعه زندگي نميكنين ؟؟؟
    يه حرف كه ميزني صد تا حرف از كنارش در ميارن !!!!!!!!!!!
    وقتي ميگي با كسي دوست بودي .... افراد مختلف افكارشون متفاوته
    براي بعضي ها ، فقط كافيه بگي با كسي دوست بودي !!! ديگه خودشون ميبرن و ميدوزن و تا رابطه ي جنسي رو هم براي خودشون ميرن و ميگن اين دختره به درد نميخوره !!!!!

خوب كه چي ؟ هر كسي به خودش حق ميده كه هر فكري كه بخواد بكنه !!! بابا من اين رو به چشم خودم بارها و بارها ديدم !!!!!

مثلا تا يكي يه ذره زياد آرايش ميكنه ، ميگه اين زنه هرزه است !!! بابا آخه از كجا ميدونين ؟ خوب درسته كه آرايش زياد توي عرف ما خوشايند نيست ، ولي آيا شما مطمئني كه اين خانم هرزه است ؟؟؟؟
    بعد توجيهاتشون جالبته !!!! ميگن خوب اين داره ميره بيرون چه لزومي داره اينقدر آرايش كنه ؟ حتما يه ريگي توي كفشش هست ديگه ؟ جديدا ديدم كه با موبايلشم زياد حرف ميزنه !! پس اين زنه هرزه است !!!!

بابا من به خاطر ترس از اين حرفاست كه ترجيح ميدم مسائل خصوصيمو به كسي نگم !!! ديگران حقي ندارن كه بخوان راجع به من اينجوري حرف بزنن !!! حالا خودتونم ميدونين آبرويي كه بريزه ديگه نميشه جمعش كرد !!!!
    حالا من بايد به خاطر ارزش والاي صداقت !!! به همه ي عالم و آدم بگم كه بابا من دست يه پسر رو گرفتم ؟ باهاش قدم زدم ؟ دوستش داشتم ؟؟؟
    كه بعدش بگم آخيش خيالم راحت شد ؟؟؟ به خودم افتخار كنم كه آدم صادقيم و از صداقتم لذت ببرم !!! و بعدشم مهم نيست كه سركوفت بخورم ؟ بعدشم مهم نيست كه ديگران راجع به من حرف بزنن ؟ بعدشم مهم نيست كه زندگيم خراب بشه ؟؟؟؟ بعدشم مهم نيست كه .... فقط مهم اينه كه من راستش رو گفتم ، اصلا مهم نيست كه بقيه دوتا حرف ديگه هم روش بذارن و هرجاي ديگه جار بزنن كه ؟؟؟
    كه بگن دختره مشكل دار بوده نگرفتيمش !!!!! آره اين مهم نيست ؟؟؟ اين مهم نيست كه وجهمو همه جا خراب كنن ؟؟
    فقط مهم اينه كه من ارزش والاي انساني رو زير پا نذارم !! حالا بقيه اگه ارزشهاي ديگه رو زير پا بذارن مهم نيست !!!! اگه دروغ بگن و منو بده كنن ،‌مهم نيست ؟؟؟؟؟
    آره ديگه ، بايد به خودم ببالم .... قبول دارم كه كارم اشتباه بوده ولي اينم قبول ندارم كه اينجوري با من رفتار بشه !!!!آيا حق من اينه ؟؟؟؟
    يعني بايد اينقدر آرمان گرا باشم ؟ شايد من با صداقتم ، اين ارزش والاي انساني رو رعايت كنم ؟؟؟؟ ولي بقيه چي ؟ آيا بقيه با كارهاشون ساير ارزشهاي والاي انساني رو رعايت ميكنن؟؟؟؟؟

خيلي راحت دم از صداقت ميزنين و ميگين من بايد پيامد هاي كارم رو قبول كنم ؟ باشه چشم ، من پيامد هاي كار اشتباهم رو قبول ميكنم ، ولي مسئله اينجاست كه پيامد كار اشتباه من در اين حد زياد نيست!!!!!!!!! پيامد كار اشتباه من بسته به نظر ديگرانه !!! بسته به اينكه لطف كنن و همونجوري كه واقع هست ببينن ، نه اينكه چهار تا دونه چيز ديگه بذارن روش و مطابق اون باهام رفتار كنن !!!!
    به خودتون نگاه نكنين !!! مگه همه ي آدم هاي روي كره ي زمين و علي الخصوص ايران ، روشن فكرن ؟؟؟؟؟

بابا يكم واقع بين باشين ؟؟؟ مگه ببخشيد س ك س كردم و ميخوام خودمو به عنوان يه باكره به كسي قالب كنم ؟؟؟
    خوب ببخشيد ،مگه همسر آدم بايد همه چيز آدم رو بپسنده و از همه چيز با خبر باشه ؟؟؟؟ ببخشيد كه اينو ميگم ولي به اون چه ربطي داره ؟ مگه به قول دوستمون رابطه ي مشترك يعني ذوب شدن توي همديگه ؟؟؟؟ خوب دليلي نداره كه هرچي كه گذشته و هرچي كه قراره پيش بياد رو بدونه !!! بابا من يه شخص مستقلم ، زندگي مستقل خودم رو دارم ، بعضي از فتارهام به كسي ربط نداره !!!!
    مثلا ببخشيد مثلا اگه من قبلا يه جور ديگه راه ميرفتم( مثلا با ناز ) و الان يه جور ديگه راه ميرم ، بايد به خواستگارم بگم كه قبلا چه جوري راه ميرفتم ؟ شايد ايشون دلشون نخواد كه همسرشون در گذشته ، با ناز راه رفته باشن ؟؟؟

يا مثلا اگه من قبلا فكر ميكردم كه رابطه ي دختر و پسر يه رابطه ي بي مشكليه ، ولي الان نظرم عوض شده و ميگم مشكل داره ، حتما بايد به خواستگارم اعلام بكنم كه من قبلا اين فكر رو ميكردم ، شايد ايشون دلش نخواد كه همسر آينده اش در گذشته اش همچين فكري راجع به روابط دختر و پسر داشته باشه

يا مثلا اگه من در گذشته فيلم هاي مشكل دار ميديدم ، ولي الان نميبينم ، بايد بهش بگم ، چون ايشون ديدن فيلم هاي مشكل دار و بي حيايي ميدونن و دلشون نميخواد كه همسرشون حتي در گذشته از اينجور فيلم ها ديده باشه و خيلي مثالهاي ديگه
    البته ببخشيد مثالهاي خوبي نزدم ولي ديگه چيزي به ذهنم نميرسيد
    فقط ميخوام بگم كه بابا مگه خواستگار اومده ماشين بخره كه حالا بهش بگيم ، اين ماشين توليدي چه ساليه ؟ نميدونم تا حالا چپ كرده يا نه ؟ تا حالا قر شده يا نه ؟؟؟؟
    كه بعدش بگه نه چون اين ماشين قبلا چپ كرده ، من نميخرمش !!!!!!!

يعني ميخوام بگم دوره ي نوزادي و كودكي و نوجواني من چه ربطي به خواستگارم داره كه ميخواد دوران جووني و بزرگسالي و پيري رو با من شريك باشه ؟؟؟

اون بايد از اخلاقيات و اعتقادات و باورهام اطلاع داشته باشه ، بايد بدونه كه من چه آدمي هستم و چه جوري ميخوام زندگي كنم ، اينكه چه هدفي دارم توي آينده .... همه ي ايني كه از گذشته آدم ميخوان مطلع باشن هم همينه !!! اينكه طرفشون رو بشناسن !!!!! مگه غير از شناخت هدف ديگه اي هم دارن ؟؟؟

خوب من اينو ميگم كه گفتن اين حرفم ، ممكنه كه باعث برداشت اشتباه طرف بشه .... ممكنه باعث بشه كه اون من رو درست نشناسه !!!!

نميدونم اصلا تونستم منظورم رو به شما بفهمونم يا نه ....
    ولي من نمونه ي اين داستاني كه محمد تعريف كرده رو اكثر اوقات ميبينم !!!!! و عكسش رو هم همينطور !!!!

الان دختري رو ميشناسم كه شوهر خيلي خوبي داره ، ولي خودش هرزه است !!! ولي نميدونين كه چقدر خانواده ي شوهرش و شوهرش تحويلش ميگيرن و دوستش دارن چون اصلا نميشناسنش !!! قبلا چادري بود و آفتاب مهتابم نديده بودنش ، ولي الان .....

زني رو ميشناسم كه دخترش ، هفت خطه روزگاره ، تا حالا دو بار از خونه شون فرار كرده تا دوست پسرش كه توي شهرستانه رو ببينه و هر دفعه هم به مادرش گفته كه از طرف مدرسه دارن ميبرنمون قم !!! ولي قم كجا و عشق بازي با دوست پسرش كجا ؟؟؟؟
    حالا همين زن !!! يه دختر توي محلشون چپ بره ، راست بياد ، كلي حرف پشت سرش رديف ميكنه !!! هر پسري كه واسه دخترش مياد خواستگاري ، كلي ايراد ازش ميگيره و دنبال يه خانواده ي خوب ميگرده !!!

بابا جامعه ي ما يعني اين ؟؟؟؟
    حالا من يه پسر روشن فكر روشن ضمير مثل استادهاي دانشگاه بايد از كجا گير بيارم كه بخوام باهاش صادق باشم ؟؟؟
    چه جوري مطمئن باشم كه به خواستگارم از عشق قبليم بگم و اونم نره به مامانش بگه و بعدشم مامانش صد تا چيزم بذاره روش و تحويل مادر و پدرم بده و به همه هم جار بزنه !!!

نميدونم فيلم " كتاب قانون " رو ديدين يا نه ؟؟؟
    ولي خوب فيلميه ، و حقيقت ايران رو نشون ميده !!!!! ما ايراني ها همينيم !!!!!

والا ديگه زبونم بند اومده !!!! سرم درد گرفته !!!!
    پس اينجوري ترجيح ميدم كه هيچ خواستگاري رو توي خونه راه ندم تا هم من مجبور نشم به كسي دروغ بگم و يا اينكه حقيقت رو نگم و هم طرفم مجبور نباشه كه سرش كلاه بره و من بهش قالب بشم
    والسلام ....

2. 2 کاربر از پست مفید حنان تشکرکرده اند .

حنان (پنجشنبه 22 اردیبهشت 90)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)