سلام من اخلاقياتم تا حدود زيادي شبيه همسر شماست و بايد بگم اگر با من چنين برخوردي ميشد دقيقا ( تاكيد ميكنم دقيقا ) همين عكس العمل رو نشون ميدادم ( گرچه از نظر عقلي كه فكر ميكنم خيلي برام موجه نيست ولي ذاتيه )
در مورد اينم كه بهتون گفته نمك نشناس تشريف داريد با عرض معذرت خيلي خوب گفته . حداقل اين تاپيك داره بهم ثابت مي كنه بعضي مردا جنبه ي محبت خالص رو ندارن . به من كه مي خواستم در آينده اينجوري باشم داره درس خوبي ميده
اون تا قبل از ازدواجش تمام شور و هيجانش رو نگاه داشته برا همسرش اون وقت.......
خيلي سخته حسي كه الان داره منم بودم شايد بعد 6 سال زندگي كه اينهمه سعي كرده بودم همسر خوبي باشم و جوابم شد اين به فكر طلاقم مي افتادم البته اگه محبت قلبي وجود داشته باشه منصرف ميشدم
در مورد اينكه ناز كرئن و ... تو اخلاقشون نبوده تعجبي نداره ولي وقتي شخصيت نميذارين واسه طرفتون تا آخر عمرتونم محلتون نذاره مقصريد
خانوما همين جوريشم ازين حرف بهشون بر مي خوره مغرورم باشن كه ديگه هيچي . شما لهش كردين و خوشبختانه اين تيپ آدما نميشينن كه بيشتر له بشن . موافقت شمام با پيشنهاد اون به اين فكرش دامن زده . تا حدي كه حتي وقتي برخورداي شمارو در اون اواخر ديده ممكنه فكر كرده باشه به دلايلي غير از دوست داشتنش اينكارو كرديد. و اينكه ساده از اون حرفتون گذشتيد و سعي در جبرانش نكرديد. اينكه شما واسطه بفرستيد و اصرار براي صحبت كردن با ايشون داشته باشيد تسكينه ولي كافي نيست . حداقل چند وقت تو همين حالت مي مونيد اظهار پشيموني بكنيد دنبالش باشيد ولي با حفظ شخصيتتون
به نظر من شمارو الانم خيلي دوست داره كه اگه نداشت اين عكس العمل رو نشون نميداد
به نظر من اس ام اس يا ايميل هاتونو مي خونه توجه شما ( مردانه ) براش مهمه ولي تاوانشم بايد بديد
شما با يه حرف تمام خصوصيات خوب اون رو زير سؤال بردين . اگرم خودتون آدم مغروري هستيد طبق اينكه خودمم اخلاقم اينجوريه سعي نكنيد لجبازي كنيد يا به غرورتون بنازيد كه اصلا نتيجه خوبي نداره بدتر ميشه
چون به همون اندازه كه قبل ازدواجش با بقيه برخورد محكمي داشته ممكنه اين شامل شمام بشه و اونوقت بايد ذوق كنيد كه به آرزوتون كه مغرور بودن اون تو برخورد با شماس رسيديد!!!!! انقد كه بهتون اجازه نده حتي اسمش رو بياريد
و اگه برگرده و يكبار ديگه چنين موضوعي براش تكرار بشه شك نكنيد كه در عين دوست داشتن تركتون مي كنه و به همون محكمي كه پاي قول و قرارش با شما موند پاي اينم ميمونه .
الان من اگر جاي شما بودم تو اس ام اس يا ايميل هام براش مي نوشتم كه بهترينه كه دوست داشتني ترينه و ....( از اس ام اس ها يا متن هايي كه حس كليشه اي بودن رو القا مي كنن دوري كنيد چيزي كه خودتون بگيد و توش از كلمات محبت آميز و بيان احساساتتون استفاده كنيد تاثير گذار تره ) بهش نگيد عصباني بودم و اون حرف رو زدم بلكه بگيد من احساس كردم تو با اون حرفت داري مرد بودن من رو علاقه خودم به تو رو و.... رو زير سؤال ميبري نميدوني كه چقدر برام سخت بود و....
صرف اينكه بگيد عصباني بودم دردي از همسرتون دوا نمي كنه
بگيد دوست داريد با هم باشيد و دوباره پدر و مادر شدن رو تجربه كنيد ( اين وسطام مثلا بگيد بچمون شبيه تو باشه خيلي خوشگل ميشه و ..... )
اون الان به محبت شما نياز د اره . شما هم گويا ازينكه خودتون دنبالش باشيد بيشتر خوشتون مياد پس بهش عمل كنيد
آدما تو ناخودآگاهشون سعي مي كنن شبيه اوني باشن كه دوست دارن پس غرور شمام براش مهمه توجهتون به اونم همين طور
اگه ميبينيد به تماس هاتون جواب نميده به يه روز يا دوروز يه بار كاهشش بدين و فقط از ارتباط به وسيله ايميل و اس ام اس استفاده كنيد بعد چند روز يه روز به تعداد زياد تماس بگيريد زمان تماس و اس ام اس دادن هم مهمه ترجيحا زمانهايي كه تو نامزدي با هم صحبت مي كردين يا اوقاتي كه احساس مي كنيد در اون مواقع بيشتر به شما فكر مي كنه.
كم كاري و كم توجهي شما هم وضع رو بدتر مي كنه زار نشون دادنتونم همين طور ( فكر كنم 100 مين باره كه اينو ميگم چون نكته كنكوريه )
خلاصه يه جوري بايد براش جا بندازيد كه اون حرفتون از علاقه زيادتون به اون بوده وگرنه عصباني بودم و اشتباه كردم و تو باعثش شدي و.... بي تاثيره.
بهش بگيد غرورتون رو زير سوال برده با اون حرفش اما نه جوري كه حس كنه حرفتون براي مقابله به مثل بوده حس كنه كه از ناراحتيتون از شكستنتون بوده.
دقيقا مثل همين چيزايي كه اينجا گفتيد مثل اينكه شمام دوست داشتيد موقع سونوگرافي يا خريد بچه باشيد و .......... دونه دونشو بگيد شنيدن چنين چيزايي هم دلش رو نرم ميكنه هم اينكه تصور اينكه شما به خاطر عدم جذابيتش با پيشنهادش موافقت كرديد رو از بين ميبره و هم حس اينكه حق صد در صد با اونه . ممكنه تو ظاهر نشون نده ولي يه مقدار هم خودش رو بعد اين حرفاتون تو روابط سرد اون مدتتون مقصر ميدونه
اينايي كه گفتم در موردي كه سقط جنين به همراه نداشته باشه جواب ميده ولي در مورد اون نظري ندارم.
تا اينجا كه پيش بريد و زندگيتون تقريبا ( كاملا يه ذره طول مي كشه ) به حالت عادي برگرده تازه بايد به فكر اختلاف جنسي بود
من چيزي كه به فكرم رسيد گفتم ( هرچند ميدونم افتضاح بود ولي شايد يه جاهاييش به درد بخوره ) اميدوارم به كارتون بياد
يه چيزيم بهتون گفت جاي اينكه مثل هميشه عصباني بشيد نشون بديد كه عصباني و ناراحت شديد ولي بگيد مي خوام بهت ثابت كنم كه دوست دارم. لحن حرفاتون خيلي خيلي خيلي مهمه.اينم كه حرفاتون رو مستقيما به خودش بگيد خيلي اهميت داره
در مورد تعريف شما از نجابت بايد گفت شما از افراد منفعل خوشتون مياد و ربطي به نجابت نداره .
نجابت يعني كنترل غرايض يعني مثل همه افرادي كه دور و برمون مي بينيم به دوستيهاي كثافت بار قبل ازدواج تن ندادن . يعني اينكه محبت رو فقط براي همسر نگه داشتن .
[/quote]از یه رابطه محکم و مقدس, نه یه رابطه هوس الود.تا بوده حرف از امتناع و ناز کردن خانوما بوده[quote]هوس در غالب ازدواج تاكيد مي كنم فقط و فقط و فقط در قالب ازدواج و خانواده جز قشنگ ترين و مقدس ترين و پاك ترين احساسات انسانيه
بله . مردا تو درد و دلاشون به هم اينو ميگن احيانا عبارت اه اعصاب آدمو خورد ميكنه با اين ادا اطواراش و .... رو نشنيديد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مطمئنا كسي نمياد بگه همسر من فعاله و ...... به بقيه چه ربطي داره . درد و دل و شكايت رو عموما ميگن
در مورد اينكه فعال بودن جنسي خصوصيت بسيار خوبيه شكي نيست . در احاديث هم همون طور كه آقاي kamran2007 گفتن چنين موضوعي ذكر شده براي نمونه :
پيامبر اكرم (ص ) فرموده است :خيرنسائكم العفيفة الغلمة بهترين زنان شما آن زن با عفتى است كه به شوهرش تمايل بسيار داشته باشد
وپيامبر اكرم (ص ) فرموده اند: بـهـترين زنان شما زنى است كه وقتى با شوهر خلوت كند همچنان كه از لباس برهنه مى شود, از حـيا نيز برهنه گردد و چون از خلوت با شوهر بدر آيد و لباس بر تن كند, جامه پولادين حيا را نيز بپوشد.
من با خوندن پستاتون يه حدسي ميزنم كه بد نيست ازين منظرم بهش نگاه كنيد
شايد شما آدم گرمي نيستيد و اون بخواد با اين برخورداش يه جوري بهتون بفهمونه كه دوست داره اينجوري باشيد. بيان نيازها با اين مورد فرق داره . ذكر اينكه اون دوست داره شما خيلي مشتاق باشيد براش مبتونه مثل اين باشه كه ازتون خواهش بكنه من رو جذاب ببين به من توجه داشته باش و .....
به اين نكته هم دقت كنيد كه در حال حاضر خيلي از زوج ها سر بيان نكردن خواسته هاشون در اين مسائل مشكل دارن و شما كه خانمتون اينجوريه اعتراض داريد . برآورده شدن نياز جنسي حق مسلم و اساسي اون در ازدواجه و شما هم علم غيب نداريد و علامه دهر نيستيد پس بايد با بيان بهش رسيد

[/align]

علاقه مندی ها (Bookmarks)