به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 57

Hybrid View

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 09 آبان 91 [ 18:30]
    سطح
    63
    Level completed: 91%, Points required for next Level: 27
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    450

تشکرشده 476 در 164 پست

Array

RE: صداقت به چه قيمت ؟ آيا صداقت هميشه خوبه ؟

بيبي عزيز آيا منظور شما از اين حرف ( كافر همه را به كيش خود پندارد ) اينه كه اگه طرف از من بپرسه كه دوست پسر داشتي يا نه ؟ اين بدين معني هستش كه خودش دوست دختر داشته كه حالا داره اين رو از من ميپرسه ؟ يا مثلا اگه بپرسه رابطه تون در چه حدي بوده ؟ اين بدين معني هستش كه خودش رابطه اش يه مشكلي داشته كه داره ميپرسه ؟؟؟
    آخه مثلا بعضي از دختر ها واسه شون مهمه كه خواستگارشون با كسي دوست نبوده باشه يا ... يعني اگه ازش اين سوال رو بپرسن بدين معني هستش كه خودشون قبلا دوست پسر داشتن ؟؟؟( فكر نميكنم)
    يا بعضي ها براشون مهمه كه طرفشون رابطه ي جنسي نداشته باشه ، اگه ازش بپرسن يعني به اين معني هستش كه خودشونم داشتن ؟؟؟؟( فكر نميكنم)

البته اين حرفتون تا يه حد زيادي درست هستش !!! مثلا دقت كردين اكثر اونهايي كه دنبال يه دختر خيلي پاك ميگردن ، كساييي هستن كه همه جوره هر كاري رو تجربه كردن ، وقتي با دخترهاي زيادي معاشرت كردن و رابطه داشتن ، فكر ميكنن نكنه كه همسر آينده شون يكي مثل همين دخترهايي باشه كه باهاش رابطه داشتن ؟؟؟و چون دلشون نميخواد همسرشون اينجوري از آب دربياد ، همش سفارش ميكنن به مادرشون كه يه دختر نجيب خيلي مومن براشون پيدا كنه !! و اينجور مسائل توي زندگيشون براشون خيلي خيلي خيلي مهم هستش !!!!
    البته توهين نشه ، نميخوام بگم همه ي اونهايي كه اينجوري فكر ميكنن حتما خودشون يه چيزيشون هست ، اصلا منظورم اين نيست ، بلكه منظورم اينه كه اكثر كسايي كه اينجور تجربه ها رو داشتن ( و البته براشونم عادي نبوده و ميدونستن كه دارن كار خلاف عرف و خلاف شان خانواده شون انجام ميدن )، حالا خيلي براشون مهمه كه همسرشون اينجور تجربه هارو نداشته باشه .....( آخه بعضي ها اينجور روابط براشون عاديه و حتي براي خانواده شون هم مسئله اي نيست و اينجور افراد واسشون مهم نيست كه همسرشونم همچين روابطي رو داشته يا نه ؟؟ ولي واسه كسايي كه اينجور تجربه هارو بر خلاف فرهنگ و تربيت خانوادگيشون داشتن ،‌خيلي واسشون مهمه كه همسرشون اينجوري نباشه)

والا ميگم نميشه هميشه اينجوري استنباط كرد ؟

ببينين ، مثلا من اگه قرار باشه با يكي از اين دو نفر پايين ازدواج كنم :

1) پسري كه توي زندگيش ( قبل از من ) با حالا مثلا يك يا دو نفر به قصد ازدواج آشنا شده باشه ، حالا توي اين ميون عاشق هم شده باشه ، حالا بر اساس شرايطش ، كه ميتونه بچه گي ، احساس نياز يا سادگي يا هرچيز ديگه ، رابطه ي جنسي رو هم يك بار تجربه كرده ولي بعد از اون ديگه توبه كرده و ديگه مرتكب همچين گناهي نميشه و اون رو يه اشتباه ميدونه و ......
    2) پسري كه توي زندگيش ( قبل از من ) با 100 نفر دوست بوده ، چند نفر رو با هم داشته ، ماه به ماه دوست دخترهاشو عوض ميكرده و البته اصلا رابطه ي جنسي هم نداشته

من اگه بخوام بين فرد 1 و فرد 2 ، يكي رو براي ازدواجم انتخاب كنم ، صد البته ترجيح ميدم كه فرد 1 رو انتخاب كنم ، چون به نظرم فرد 1 ، خيلي فرد قابل اعتماد تري هستش ، چون وقتي توي زندگيش با دو نفر دوست بوده نشون ميداده كه يه هدفي داشته ، بي دليل نبوده آشناييهاش ، هوس باز و تنوع طلب نبوده !! اينكه حالا يك يا نهايتا دو بار(نه بيشتر ) رابطه ي جنسي رو تجربه كرده براي من چندان مهم نيست !!! ( البته اگه ديگه توي زندگيش تكرار نكنه ) و اگه واقعا تصميمش اين باشه كه ديگه تكرار نكنه و واقعا هم اون اتفاقها رو اشتباه بدونه و توبه كرده باشه ، من حتي راضيم كه بهم حتي از رابطه ي جنسي اي هم كه داشته حرفي نزنه چون گفتنش بيشتر باعث شكاك شدن و ناراحت شدن من ميشه و خيلي خيلي اثر بدي روي من ميزاره

ولي فرد شماره ي 2 رو با اينكه اصلا رابطه ي جنسي نداشته ، من هرگز قبول نميكنم ، چون وقتي دم به دم دوست دختر هاشو عوض ميكرده و البته چند تا رو هم همزمان با هم داشته ، كاملا نشون دهنده ي شخصيت تنوع طلب و هوس بازش هستش !!! معلومه كه اگه بياد با من هم زندگي كنه ،چند روز بعد هوس ميكنه من رو هم عوض كنه !!! يا خيانت كنه !! من واقعا اين رو باور دارم كه فرد شماره ي 2 بسيار بسيار گزينه ي بدي واسه ي زندگي هستش .... ولي فرد شماره ي 1 ، حالا صرف تجربه كردن رابطه ي جنسي ، دليلي براي بد بودنش حساب نميشه

واقعا وقتي فكر ميكنم ،‌ميبينم كه دونستن اينكه طرفت قبلا با كسي رابطه داشته يا نه ؟ و اينكه حالا به چه دليل رابطه اش رو به هم زده ؟؟؟ تا يه حدي ميتونه مفيد باشه ، به اين دليل كه دونستن دلايل قطع ارتباط و شروع ارتباط ، و سن ارتباط ،‌ تا يه حدي اونم نه خيلي ،‌ميتونه كمك كنه كه بفهمي طرفت چه شخصيتي داره ( البته اينم بازم 100% نيست ، چون خيلي ها از روي بچه گي و شيطنت هاي بچه گانه يا دلايل ديگه ممكنه اشتباه كرده باشن ....)
    ولي دونستن اينكه حالا چقدر عاشق طرفش بوده ، چيكارا كرده ؟ رابطه اش در چه حدي بوده و ..... كمك كننده نيست ، تعيين كننده هم نيست!!! ( البته نه در مورد افرادي كه بارها و بارها رابطه ي جنسي هم داشتن و خلاصه اينم نشون دهنده ي شخصيت هوس بازشون هستش )

خلاصه اينكه توي خواستگاري و آَشنايي اوليه ، شايد گفتن خيلي از حرفا ضرورتي نداشته باشه ، يا پرسيدن بعضي از سوالات اشتباه باشه .... به نظرم مورد به مورد فرق ميكنه

مثلا ممكنه كه يكي قبلا يه اشتباهي كرده باشه توي زندگيش كه اگه نگه خيلي خيلي بهتره!!!
    ولي يكي ديگه همچين اشتباهي رو كرده كه اگه بگه بهتره !!!!
    به قول دوستمون سريتا بايد با توجه به شخصيت فرد و ظرفيتش حرفامون رو بزنيم و البته نبايد يادمون بره كه بعضي از موضوعات واقعا مهمه كه چه خوب باشه يا چه بد باشه ،‌بايد گفته بشه و نبايد پنهانشون كنيم

البته خوب به قول آقاي كامران ، خوب صداقت يه ارزش انسانيه و كلا اگه كسي صادقه بايد واقعا صادق باشه و نبايد صداقت رو با سياست قاطي كرد
    ولي به نظر من بعضي حرفا و بعضي از ارزشها ، واقعا خوبن و قابل تحسين ولي در حقيقت توي زندگي روزمره ي ما حالت شعار گونه دارن ،‌نميشه بدون سياست صادق بود نميشه بدون برنامه صادق بود .... در غير اينصورت تنها كسي كه ضرر ميكنه تو هستي ( البته نبايد اين سياست در صداقت به طرف مقابلت هم صدمه بزنه چون به نظرم ما حق نداريم كه به خاطر منافع خودمون ، به ديگران ضربه بزنيم ) فقط ميگن هر سخن جايي و هر نكته مكاني دارد ( البته ببخشيد اين ضرب المثل دقيقا يادم نيست ،‌اگه اشتباه گفتم شرمنده )

واسه كسي كه توي گذشته اش هيچي نداشه ، صادق بودن خيلي راحته و صداقتش تحسين بر انگيز نيست ولي براي كسي كه توي گذشته اش مرتكب اشتباهاتي شده ، صداقت يا عدم صداقت معني پيدا ميكنه !!!!

آقا كامران سو برداشت نشه ، منظورم به شما نيست ، ولي بعضي ها كه واقعا هيچ اتفاق نا گواري توي گذشتشون نيوفتاده خيلي روي صداقت تاكيد دارن و صداقت براشون مهمه و افتخار ميكنن كه صادقن و .... ولي خوب اگه واقعا چيزي توي گذشتشون باشه ، اون وقته كه ميبينن اونقدر ها هم كه فكر ميكنن صادق نيستن يا نميتونن صادق باشن يا ...

2. کاربر روبرو از پست مفید حنان تشکرکرده است .

حنان (دوشنبه 24 اسفند 88)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 14 اسفند 90 [ 23:46]
    سطح
    62
    Level completed: 5%, Points required for next Level: 287
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    4,165

تشکرشده 4,222 در 1,018 پست

Array

RE: صداقت به چه قيمت ؟ آيا صداقت هميشه خوبه ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط حنان
    align=center][/align]
    واسه كسي كه توي گذشته اش هيچي نداشه ، صادق بودن خيلي راحته و صداقتش تحسين بر انگيز نيست ولي براي كسي كه توي گذشته اش مرتكب اشتباهاتي شده ، صداقت يا عدم صداقت معني پيدا ميكنه !!!!

آقا كامران سو برداشت نشه ، منظورم به شما نيست ، ولي بعضي ها كه واقعا هيچ اتفاق نا گواري توي گذشتشون نيوفتاده خيلي روي صداقت تاكيد دارن و صداقت براشون مهمه و افتخار ميكنن كه صادقن و .... ولي خوب اگه واقعا چيزي توي گذشتشون باشه ، اون وقته كه ميبينن اونقدر ها هم كه فكر ميكنن صادق نيستن يا نميتونن صادق باشن يا ...

فکر می کنی کسی که تو گذشته اش هیچی نیست ،چرا واقعا تمام تلاششو کرده تا هیچ خطایی مرتکب نشه؟

مطمئنا یکی از دلایلش این بوده که مجبور نباشند وقتی ازدواج می کنن به همسرشون دروغ بگن ،این همه عذاب می کشن فقط به خاطر صداقت(یه دلیل اصلی) ،پس اونا سختی هاشو قبلا کشیدن و الان راحت نیازی به دروغ گفتن ندارند

به نظر من شریک زندگی یعنی شریک زندگی ،و بین زن وشوهذ باید مثل اب زلال باشه وگرنه اون زندگی یه زندگی مشترک واقعی نخواهد شد

4. کاربر روبرو از پست مفید gole maryam تشکرکرده است .

gole maryam (سه شنبه 25 اسفند 88)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)