سلام
خانم mahtab66 از شما بابت پاسختون ممنونم
همین اول میگم که پاسختون رو کاملاً قبول دارم اما چندتا نکته برای توضیح می مونه که عرض میکنم:
فقط همين ؟؟؟؟ مي گم فقط نه اينكه اين مسائل مهم نيست كه خيلي هم مهمه اما زندگي شمارو فقط اخلاق خوب و حجاب مي سازه ؟؟؟ اين خيلي خصوصيت خوبيه ولي شايد ديد ايشون به زندگيش و هدفاش با شما متفاوت باشه. و بخش بزرگي از تصويري كه از ايشون تو ذهنتون داريد نتيجه افكارتون باشه و با واقعيت مطابقت نداشته باشه
چون واقعا از ایشون جز اسمشون اطلاعاتی ندارم!
فقط همین نیست ، ضمن اینکه فکر میکنم با شرایط من همین هم خیلیه!
زندگی منو فقط اخلاق خوب و حجاب نمی سازه
شما بگین ، من چه اطلاعاتی میتونم یا میتونستم داشته باشم و کم کاری کردم؟
من چطور میتونستم با ایشون آشنا بشم و نظر و طرز فکر و اخلاق واقعیشون رو بدونم؟
وقتی حتی به هم سلام نمیکنیم چطور میتونستم؟
مگه همه ی آدما که با هم آشنا هستند یه روزی با هم غریبه نبودن؟
من که عرض کردم : قصدم از صحبت مستقیم ایجاد فرصتی برای آشناییه ، من از خانواده ی ایشون و شرایط زندگی ایشون چیزی نمیدونم ، چیزی که حداقل بتونم برای معرفی ایشون به خانوادم استفاده کنم
گذشته از این ، این رو هم درک میکنم که ایشونم از من شناختی ندارند ، چه طور میتونن به کسی دل ببندند که نمیشناسن؟
در مورد رباتيك حرف زدن نه به اون شدت ولي عاشقانه حرف نزدن به نظر من كه خوبه . حداقل تو نظرش شبيه اين پسراي ....... نمياين
وابستگي : اگه ميبينين خودتون يا طرفتون قادر به كنترل احساسات تو رابطه اي كه صرفا براي شناخت طرفينه و لا غير نيستين ارتباط گسترده برقرار نكردن خيلي بهتره
باز هم بابت راهنمایی تون ممنون ؛ خیلی مشتاقم بدونم بالاخره چه جوری باید صحبت کنم ، با صحبتای شما دارم یواش یواش از حالت50-50 درمیام و به سمت عاشقانه حرف نزدن ترغیب میشم
در مورد وابستگی حق با شماست ؛ من نمیدونم در آینده چه خواهد شد؟ وابستگی رو هم تا قبل خوندن این فروم ها به عنوان یه تهدید نمی شناختم! اخلاقم اخلاق خشکیه و به پیشروی سنتی مراحل ازدواج معتقدم و فکر نمی کنم وابستگی پیش بیاد و هر موقع خودم و یا ایشون رو مناسب این ازدواج ندونم دیگه ادامه نمیدم
اگر جو خانوادگي شما و فرد مقابل جوري هست كه الان نامزد باشيد تا يه مدت بعد كه شرايط درست شد ازدواج كنيد بد نيست . حداقل ترس از دست دادن ايشون يا ورود به يه رابطه نادرست رو نداريد
ولي اگر انتخاب درستي نكرده باشيد رابطه به اين صورت بدتره.
و اينكه به نظر پدر و مادرتون هم اهميت بدين . اونها مارو بزرگ مي كنن و به عقايد ما آشنا ترن و جز خيرمون چيز ديگه اي نمي خوان. هشدارهاي والدين در مورد انتخابهايي كه توي اين سنين انجام ميشه مي تونه خيلي راهگشا باشه
نامزدی و نظارت والدین بر رابطه در دوران تحصیل ، توی رشته ی ما(با توجه به آینده ی کاری تقریباً مشخص!) خیلی شایع هست و مثال های زیادی در اطرافم هست ؛ اما خانواده از این موضوع اطلاعی ندارند خانواده ی طرف مقابل رو نمیدونم ، ضمن اینکه فکر نمی کنم که خانواده ی من در این مورد با من همراهی کنند
"ترس از دست دادن ایشون" بزرگترین دغدغه ی من همینه ، تمام مدتی که می بایست صرف خوندن درسهام بشه صرف این ترس میشه
در مورد اهمیت نظر والدین با شما موافقم
میخوام به یه تصمیم خوب برسم که اشتباهی توش نباشه ، اما چرا هیشکی کمکم نمی کنه ؟!
من ظرف این چند روزه باید با ایشون مستقیماً صحبت کنم و قبل از تعطیلات تکلیفم رو بدونم ؛ نمیخوام اشتباهی داشته باشم پس لطفاً خیلی اورژانسی کمکم کنید ، خواهش میکنم هر چی که میدونید دریغ نکنین
منتظرم . . . ممنون
(تا الآن 280 تا بازدید و فقط 5 نفر کمکم کردن ؛ چقدر بی تفاوت از کنار مشکلم رد میشن :( )
علاقه مندی ها (Bookmarks)