به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 11 تا 14 , از مجموع 14

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 17 فروردین 92 [ 14:56]
    سطح
    30
    Level completed: 28%, Points required for next Level: 109
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    77

تشکرشده 83 در 21 پست

Array

RE: +ازدواج خوب است يا بد؟؟؟

نقل قول نوشته اصلی توسط wintersun77
    سپردن همه چیز به خدا چطوری محقق می شه؟؟ آخه انسان وقتی اراده می کنه که کاری کنه و دست به یک انتخاب بزنه در اصل خودش تو این کار دخیله... خیلی از دوستان می گن باید فلان کار رو به خدا سپرد... من خودم دوست دارم بدونم چطوری این کار عملیه...خب همه می دونیم که خدا برای بنده ش بهترین ها رو می خواد اما برای من این تضاد به وجود اومده که همینکه دست به انجام عملی زدیم در واقع منشا خودمون بودیم پس توکل و سپردن مسائل به خدا از چه راهی ممکنه؟
    ببخشید اگر یکم خارج از موضوع بحث است.
    تا اونجایی که من می دونم منظور از توکل تو دین اسلام اینه که شما همه ی تلاش و سعیتو برای رسیدن به هدفت انجام بدی و در آخر از خدا بخواهی که هر آنچه که خیر هست برات اتفاق بیفته.برای رسیدن به هدفت اصرار بیجا نکنی. حقیقتاً نتیجه ی کار رو بسپری دست خدا.اون موقع هر اتفاقی که بیفته موجب خوشحالی ما میشه. اگر به هدف مورد نظرمون برسیم ،خوشحالیم و مطمئن هم هستیم که این هدف به صلاح ماست و اگر هم نرسیم، باز هم خوشحالیم چون سرانجام کار رو سپردیم دست خدا و مطمئنیم که او جز خیر برامون چیزی نمی خواد و از طرفی چون همه ی تلاشمون رو برای رسیدن به اون هدف انجام دادیم، در صورت محقق نشدن هدف، افسوس نمی خوریم که اگه فلان کارو کرده بودم میشدو.. در این صورت دیگه کاملاٌ مطمئنیم مخقق نشدن اون هدف به خواست خدا و به صلاح ما بوده است..(:

نقل قول نوشته اصلی توسط gh.sana
    نقل قول نوشته اصلی توسط bek

برای انتخاب همسر هم فقط فقط همه چیز رو بسپار به خدا.اکر خودت بخوای دخالت کنی، دیگه اونی نمیشه که تورو سعادتمند و خوشبخت میکنه..

افراط در سپردن همه چيز هم به خدا درست نيست!خدا به ادم عقل و شعور داده كه باهاش انتخاب كنه...كه توي سرنوشت خودش دخالت كنه......يعني چي خودت دخالت كني سعادتمند نميشي! خواهشا متعادل باشيد نه از اين ور بيفتين نه از اون ور!!!!

البته این ارسال بنده فقط در خصوص نقل قول بود
    دوست محترم gh.sana چقدر خوبه که حرف انسانها رو کامل گوش بدید و کامل بخونید و نیز کامل نقل قول کنید.!
    اگر دقت می کردید من قبل از اینکه از توکل به خدا حرف بزنم از شناخت و آگاهی صحبت کردم.این بدان معناست که من برای توکل بدون تعقل ،ارزشی قائل نیستم و فکر می کنم خداوند هم همچین فرد توکل کننده ای رو هدایت و راهنمایی نکنه.(البته از خدای بینهایت مهربان ما بعیده که دست رد به سینه ی کسی بزنه!)وگرنه فلسفه ی خلق کردن عقل وخرد و همچنین عطا کردن فهم و درک به انسانها چی بود؟؟؟
    در مورد نحوه ی صحیح توکل کردن هم تا اونجایی که می دونستم تو پاسخ قبلیم توضیح دادم.
    و نکته ی آخری که می خوام بگم اینه که اتفاقاً به نظر من تو همه چیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییز باید به خدا توکل کرد.و مهمترین اونها ازدواج و انتخاب همسره. البته بعد از شناخت کافی و تحقیق و پرس و جو و مشورت. و نیز رفت و آمد های متعارف و به اندازه..
    در پناه حق

2. کاربر روبرو از پست مفید bek تشکرکرده است .

bek (دوشنبه 17 اسفند 88)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)