تا اونجایی که من می دونم منظور از توکل تو دین اسلام اینه که شما همه ی تلاش و سعیتو برای رسیدن به هدفت انجام بدی و در آخر از خدا بخواهی که هر آنچه که خیر هست برات اتفاق بیفته.برای رسیدن به هدفت اصرار بیجا نکنی. حقیقتاً نتیجه ی کار رو بسپری دست خدا.اون موقع هر اتفاقی که بیفته موجب خوشحالی ما میشه. اگر به هدف مورد نظرمون برسیم ،خوشحالیم و مطمئن هم هستیم که این هدف به صلاح ماست و اگر هم نرسیم، باز هم خوشحالیم چون سرانجام کار رو سپردیم دست خدا و مطمئنیم که او جز خیر برامون چیزی نمی خواد و از طرفی چون همه ی تلاشمون رو برای رسیدن به اون هدف انجام دادیم، در صورت محقق نشدن هدف، افسوس نمی خوریم که اگه فلان کارو کرده بودم میشدو.. در این صورت دیگه کاملاٌ مطمئنیم مخقق نشدن اون هدف به خواست خدا و به صلاح ما بوده است..(:نوشته اصلی توسط wintersun77
دوست محترم gh.sana چقدر خوبه که حرف انسانها رو کامل گوش بدید و کامل بخونید و نیز کامل نقل قول کنید.!نوشته اصلی توسط gh.sana
اگر دقت می کردید من قبل از اینکه از توکل به خدا حرف بزنم از شناخت و آگاهی صحبت کردم.این بدان معناست که من برای توکل بدون تعقل ،ارزشی قائل نیستم و فکر می کنم خداوند هم همچین فرد توکل کننده ای رو هدایت و راهنمایی نکنه.(البته از خدای بینهایت مهربان ما بعیده که دست رد به سینه ی کسی بزنه!)وگرنه فلسفه ی خلق کردن عقل وخرد و همچنین عطا کردن فهم و درک به انسانها چی بود؟؟؟
در مورد نحوه ی صحیح توکل کردن هم تا اونجایی که می دونستم تو پاسخ قبلیم توضیح دادم.
و نکته ی آخری که می خوام بگم اینه که اتفاقاً به نظر من تو همه چیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییز باید به خدا توکل کرد.و مهمترین اونها ازدواج و انتخاب همسره. البته بعد از شناخت کافی و تحقیق و پرس و جو و مشورت. و نیز رفت و آمد های متعارف و به اندازه..
در پناه حق

علاقه مندی ها (Bookmarks)