سلام ميچکای عزیز
به عنوان یک خانم اول از تو می خوام برای خودت، ارزشها و معیارهات ارزش قایل باشی. تو تنها نگهبان مرزهای وجود و شخصیتت هستی و باید خودت ازش پاسداری کنی. بیشتر از اینکه بخوای بفهمی که اون از رفتارهاش چه منظوری داره به این فکر کن که آیا تو تونستی توقعاتت رو از یک رابطه سالم در اون پيدا کنی یا نه. تعریف من هم از رابطه سالم این نیست که حتما طرف قصدش ازدواج باشه. کم نیستند پسرهایی که با همین پیشنهاد ازدواج دخترها رو به دام انداختند. منظورم اینه که توی این رابطه احساس شادی کنی و احساس کنی نکات مثبتی داره به زندگیت اضافه می شه و داری از لحظاتت لذت می بری نه اینکه دائم درگیر تنش و نارضایتی باشی.نمی خوام بگم که ولش کنی یا توصیه خاصی در این زمینه بهت نمیگم. ولی چيزهایی که اول بهت گفتم به عنوان اصل بپذیر که خدای نکرده برای تنها، بودن در یک رابطه، شخصیتت لگدمال نشه. چون در نهایت اگه بهش هم برسی هرگز احساس سرزندگی و نشاط نخواهی کرد.
برای پیدا کردن راههای بهتر رابطه برقرار کردن کتاب "قوانین روابط موفق" از دکتر باربارا دی آنجلیس رو حتما بخون.
من خودم نادانسته داشتم قوانینش رو اجرا می کردم اما بعد از اینکه کتابو خوندم فهمیدم واقعا درسته و جواب می ده.
موفق باشی